kızlar 2.5yaşında kızım var ilk doğum yaptığım dönemlerde 10 ay kadar eşim hiç yaklaşmadı bana sonra normale döndük fakat son 6aydır ben de istek diye bişey yok içimden gelmiyor şaştım kaldım.....
en sondaki smileyi yanlışlıkla koydun galiba?
onca yazan şeyde smiley e mi takıldınız ?
onca yazan şeyde smiley e mi takıldınız ?
Birini eleştirirken önce kendine bakmalı insan
Onca yazan şey var madem neden konuya yorum yapmıyorsunuz da yorumlardan birine cevap veriyorsunuz sadece ?
Keşke birinci cümlenizi yazmakla kalmayıp uygulasaydınız
Ya da madem birinin yorumuna saracaksanız böyle bir cümle sarfetmeseniz de kendinizle çelişmeseniz
Saçma olan birşey varsa konu hakkında fikriniz yokken gelip başka birinin yorumuna atlamanızdır
Sonra da başkaları yapmış gibi 'saçma laf atmalarınız' demenizdir
Hemde konuyla ilgili tek kelime etmezken
kızlar 2.5yaşında kızım var ilk doğum yaptığım dönemlerde 10 ay kadar eşim hiç yaklaşmadı bana sonra normale döndük fakat son 6aydır ben de istek diye bişey yok içimden gelmiyor şaştım kaldım.....
Kader mantıken haklısın ama, gereksiz bir aksiliğe bürünmüşsün. Konu sahibi çelişmiş veya çelişmemiş ne önemi var ? Kadının bir sıkıntısı var ve konu açıyor. Bırak yardımcı olabilecek biri varsa bişeyler yazsın, bırak konu sahibi cevap verecekse versin.. aslı var mıdır bilmiyorum ama bu mesajdan bana görünen şu, KK başında dikiliyorsun ve birisinin hatasını gördün mü şak cevabı yapıştırıyorsun. Bu senin zekanı mantığını gösterir, saygı duyarım. Gerçek hayatta ilişkiler bu şekildedir, kimseden senin hatanı gözmezden gelmesini bekleyemezsin. Ama burası kk, yani benim nezdimde insanların normal hayatta kimseyle konuşamadığı sıkıntıları yazabileceği bi yer. Bir çözüm bulamasa bile sadece yazdığı için, ve aldığı cevaplar sorunu çözmese de bi nebze ilgi gördüğü için insanın mutlu bi şekilde bulanabileceği bir ortam. Ama tabi bu benim görüşüm, bu benim kk'ya bakış açım.
Yani sonuç olarak zaten gergin olan bu bayanı incitmeye gerek var mıydı, bence yoktu, ilk mesajını atmasan da olurdu. Düşünceni söylemekte özgürsün, ama bu topikte karşımızda problemi olan bir bayan olduğu için ona ters gelebilecek cevap vermek bence yanlış oldu.
selamlar,
Birini eleştirirken önce kendine bakmalı insan
Onca yazan şey var madem neden konuya yorum yapmıyorsunuz da yorumlardan birine cevap veriyorsunuz sadece ?
Ya da madem birinin yorumuna saracaksanız böyle bir cümle sarfetmeseniz de kendinizle çelişmeseniz
Saçma olan birşey varsa konu hakkında fikriniz yokken gelip başka birinin yorumuna atlamanızdır
Sonra da başkaları yapmış gibi 'saçma laf atmalarınız' demenizdir
Hemde konuyla ilgili tek kelime etmezken
Uzun uzadıya yazdığınız çıkarımlarınızın hepsi yanlış. Çünkü ben konu sahibine tek kelime etmedim, siz sanırım konu sahibinin kim olduğunu karıştırdınız.. Burada yorumculardan biri bir diğerini eleştirdi, bende onu eleştirirken aynısını siz yapıyorsunuz ve konu hakkında tek kelime etmezken dedim.. Karşılığında hatasını kabul etmek yerine 'saçma laf dalaşlarınız' gibi bir tabir kullandı. Bende bunu yapanın kendisi olduğunu söyledim.
Yani bu olaydaki kişi problemi olan konu sahibi değil, konu hakkında fikri olmadığı halde gelip yorumlara saran bir üyedir. Siz yanlış anladığınız bir durumda bile 1 paragraf yerme yapıyorsanız size diyecek birşeyim olamaz zaten. İyi günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?