- 2 Şubat 2015
- 935
- 1.109
- 113
- Konu Sahibi boga_hatunu
Nasıl yaniKendininde bundan rahatsız olması gerekir bence, belkide söyleyemiyor seni özlüyorum falan filan derken naz yaparken söyleyiverin derim beeenn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yaniKendininde bundan rahatsız olması gerekir bence, belkide söyleyemiyor seni özlüyorum falan filan derken naz yaparken söyleyiverin derim beeenn
Kendinin de bu isteksizliğinden rahatsız olması gerekiyor fakat belki kendine veya size itiraf edemiyor veyahut kabullenmek istemiyor olabilir. Siz seni özledim falan diye azıcık yanaşın nazlanın beni istemiyo musun ben seni çok özlüyorum falan derken açın mevzuyu konuşun, bi tuhaflık var bizde ya gel doktora gidelim çok iyi bir doktormuş falan deyin tamamen gel seni götüriym demeynNasıl yani
ben de öyleyim.30 yaşında, eşimde aslında ereksiyon hali bile olmuyor . Yanı beni arzulamıyor ki adam . Gözünde onu yakalayamiyirum.
Valla tıbbi yolu araştırdım . Üroloji uzmanına danıştım. Dr psikolojik dedi ve bir cinsel gücü artırıcı bir de psikoloji ilacı verdi . Daha ne yapabilirim sizce ?
Ona cevap , seviyorum ve tabiki kadin olarak goruyorumBeni seviyor musun
Beni kadın olarak görmüyor musun
Diye sorun bence ...
Üst üste 3 mu yapıyorBenimki de hergün isteyenlerden ama sinirlama getirdim bıraksam hergun 2-3 kere yapacak haftada 3 güne düşürdük evlilik zamanla oturunca cinsellikte oturuyor birde karşılıklı zevk alnak önemli insallaj durumunuz düzelir biran önce...
Üst üste 3 mu yapıyor
Gençken yapabiliyorken yapsın niçin sınırlama getiriyorsunuzEvet çoğu zaman 3 kere yapıyor.Bir insan doymaz mı? Doyurmak zor benimkini :)