Cinsel isteksizlik

Kendinin de bu isteksizliğinden rahatsız olması gerekiyor fakat belki kendine veya size itiraf edemiyor veyahut kabullenmek istemiyor olabilir. Siz seni özledim falan diye azıcık yanaşın nazlanın beni istemiyo musun ben seni çok özlüyorum falan derken açın mevzuyu konuşun, bi tuhaflık var bizde ya gel doktora gidelim çok iyi bir doktormuş falan deyin tamamen gel seni götüriym demeyn

Arkadaş ne ilacı ya.
Garipsiniz.

Konuşun bir sebebi nedir.
Doktora danışın.

Onu yedir bunu sür. Kobay mı bu adam.
Aynısını size yapsa iyi mi.

Empati kurun.
Adam saf mı sürüp yiyince farketmeyecek mi.

Hadi onu geç , adam zevk almıyor istemiyor ise zorla mı olacak.

Konuşun ilk önce , tıbbî yol arayın.

Valla tıbbi yolu araştırdım . Üroloji uzmanına danıştım. Dr psikolojik dedi ve bir cinsel gücü artırıcı bir de psikoloji ilacı verdi . Daha ne yapabilirim sizce ?

Benimki de hergün isteyenlerden ama sinirlama getirdim bıraksam hergun 2-3 kere yapacak haftada 3 güne düşürdük evlilik zamanla oturunca cinsellikte oturuyor birde karşılıklı zevk alnak önemli insallaj durumunuz düzelir biran önce...

Merhaba düzelme oldu mu ne yaptınız? Ben de yeni evliyim eşim çok isteksiz iktidarsız öpmez dokunmaz bile ben yaklaşınca anca biraz :(

Benimki de hergün isteyenlerden ama sinirlama getirdim bıraksam hergun 2-3 kere yapacak haftada 3 güne düşürdük evlilik zamanla oturunca cinsellikte oturuyor birde karşılıklı zevk alnak önemli insallaj durumunuz düzelir biran önce...
Üst üste 3 mu yapıyor

Evet çoğu zaman 3 kere yapıyor.Bir insan doymaz mı? Doyurmak zor benimkini :)
Gençken yapabiliyorken yapsın niçin sınırlama getiriyorsunuz
Sizi arzulamasi birlikte olmak istemesi ne güzel
Çoğu kadının isteyip bulamadığı ve şikayetçi olduğu bir durum, konu sahibinin olduğu gibi

Arkadaslar ben henüz yeninevliyum esimde erken bosalma var.bunun için ne yapdiniz yada başarılı olunmus bir ilaç ismi verirsiniz.tesklr

Back
X