- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Aynı fikirdeyim.Acaba escinsel evlilikler yasalaştıda haberimiz mi yok?o erkek çocuklar ne olacak?bu ülkeye ne oluyor böyle?okudum.hatta başka bir arkadaş başka bir konuda bunu dile getirdi.sizin de konu açmanız güzel olmuş.
tecavüze uğrayan kadınları istismarcısı ile evlendirmeyi düşünen iğrenç beyinler tecavüze uğrayan erkekleri kiminle evlendirmeyi düşünüyor acaba?
midem bulandı.
ne olduğunu yazarım ama ceza alabilirim sanıyorum.Aynı fikirdeyim.Acaba escinsel evlilikler yasalaştıda haberimiz mi yok?o erkek çocuklar ne olacak?bu ülkeye ne oluyor böyle?
Hangisinden zevk alıyorsa onlaBir çok kişinin tecavüzüne uğrayan kişi hangisiyle evlenecek acaba?!
Kura mı çekilecek, hakim mi karar verecek..
Nereye yuvarlanıyoruz böyle ülkece ya, utanıyorum artık...
Bir kız çocuğuna layık gördükleri gelecek bu mu?
Tecavüze uğrayacak sonrada o yaratık ile evlenmeye mecbur bırakılacak.!
O çocuğun psikolojisi kimin umrunda!?
Ülkemizde tecavüz artık mesrulastiriliyor sanki.Erkeğin her şeye hakkı var.Sapıkta olsa,elini ayağını bağlayıp zorla tecavüz eden erkek!haklıdır.peki ya nikahlı kocası tarafından tecavüze uğrayanlar?
Kocandır yapar diyecekler...
Geçmiş diye başlayıp gelecekte olacaklar için yol yapmaktır bencebu gecmiste evlenmis olanların cezalarının ertelenmesiyle ilgiliymis ama yanlıs..cinsel istismar sucu olarak geciyor ve cebir hile iradeye etkileyen bir neden olmaksızın denilmis nasıl sey bu ortada bir suc var magdur ile failin evlenmis olması cezanın acıklanmasının sonraya bırakılmasına veya verilen cezanın ertelenmesine bahane degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?