Cinsel istismar önergesi

Hanımefendi yaptıkları medeni kanuna göre suç mu? Evet suç
O zaman cezalarını çekecekler! Böyle yüreklendirilmeyecekler,hadi koçum pipini salla biz arkandayız önergelerini sunmayacaklar.
Valla o kadınların yarısı kocaları çıksın diye değil, devlet bize yardım etsin, koca da içerde yer içer yatarız diye düşünerek gitmedilerse bende birşey bilmiyorum... Ne ailesi de ne birliği... Zor ge
Valla o kadınların yarısı kocaları çıksın diye değil, devlet bize yardım etsin, koca da içerde yer içer yatarız diye düşünerek gitmedilerse bende birşey bilmiyorum... Ne ailesi de ne birliği... Zor gelmiştir çalışıp çoluk çocuk bakmak... Kendi tembelliği beceriksizliği yüzünden kocanın her türlü hakaretine, dayağına, aldatmasına boyun eğen bir alay kadın var her yerde... Bir kısmı mağdursa büyük kısmı da bedava yaşamanın peşinde. Devlet de bunlara sosyal yardım yapmak zorunda... İşte yardım yapmamak için salıveriyor... Olayımız budur... Bakında görün kokusu çıkar....

İzin vermedim ama konu açılmış 2 dakikada da siyasete bağlanmış !

Keşke bu imza kampanyası çocuk gelinler için açılmış olsaydı. İşte o zaman doğru adım olurdu ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…