- Konu Sahibi Mayflower75
-
kucukle kurulan cinsel munasebet ne ya bildigin pedofili oluyor bu zaten bastan sona igrenclikSabah İsmail Küçükkaya okudu maddede küçükle kurulan cinsel münasebet diyormuş. İğrenç bir kelime. Rıza aranmaması gereken bir durum bu zaten ama küçükle neden cinsel münasebet kuruyorsun? Sapık mısın? Çok fena çok
Aynen daha oncede ceza verılmedı dıyıp susalım mı?Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz tam olarak? Ne öneriyorsunuz yani?
Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz tam olarak? Ne öneriyorsunuz yani?
Sorduğun soru çok mantıklı hangisi ile evlendirecekler?İmzalamıştım zaten. Bu önergeyi sunan evvel akıllılar acaba birçok kişi tarafından istismar edilen birini hangisiyle eevlendirecekler,o piti piti mi yapacaklar yoksa ilk yapan son yapan diye mi seçecekler çok merak ediyorum.
Allah bildiği gibi yapsın hepsini.
Ban yemek istemiyorum yoksa çok ağır küfür edesim var.
kucukle kurulan cinsel munasebet ne ya bildigin pedofili oluyor bu zaten bastan sona igrenclik
Bilmiyorum belkide bu konuyu kapatacaksınız..
Bugün öğrendiğim bu haber maalesef beni insanlığımdan utandırdı.
Cinsel istismara uğrayan mağdur tecavüzcüsü ile evlendirilsin önergesi sunulmuş..
Ben böyle bir önergeyi mide bulantısı içinde okudum.ve sonuna kadar karsisindayim sizlerde karşı iseniz şu https://www.change.org/p/cinsel-istismar-mağduru-tecavüzcüsüyle-evlendirilemez-tecavüzmeşrulaştırılamaz?recruiter=234535846&utm_source=share_petition&utm_medium=twitter&utm_campaign=share_twitter_responsive linkten imza ile katkıda bulunabilirsiniz.
Teşekkür ederim.
Amaç belli. Tecavüzü meşrulaştır. Evlenmek istiyorsun ama o seni istemiyor,sıkıştır bir yerde tecavüz et,sonra aman kim ne der namusu kirlendi ayağına aile baskısı sayesinde evlen demiyorda ne diyor bu önerge acaba çok merak ediyorum.Sorduğun soru çok mantıklı hangisi ile evlendirecekler?
Bu soruya bir cevabım var aslında ama siyaset burada yasak..
Neyse eminim birçok kişi anlamıştır.
Asil ceza hayvana bunu yapanları o hayvanlar ile birdaha onlara dokunmamak şartı ile evlendirmek olurdu belkide.bir kediye tecavuz edilmis icim acıdı kediyi gorunce gozlerinden okunuyordu acısı ölmüs maalesef..hayvana bunu yapana gereken cezayı vermiyorlar oyle bir sapık sonra kucuk bir cocuga yapıyor aynısını icim acıdı nasıl igrencliklerin ortasında yasıyoruz
Bu kadar masum olduğunu şahsen ben düşünmüyorum.Bu açıktan faydalananlara ne olacak ?Bir kadın olarak bir insan olarak tabiki bu durumun savunulacak bir yanı yok. Bir basın çalışanı olarak konuyu araştırdım bunun üzerine Bekir Bozdağ ve Binali Yıldırım'ın açıklamalarını da dinledim. Kendileri küçük yaşta yapılan birliktelikler için bunu çıkardıklarını söylüyorlar. Şöyleki yaşlar küçük birlikte olup dini nikahla evleniyorlar kız hamile kalıyor ya da biri şikayet ediyor bu durumda kıza istismar yapılmış oluyor ya ama evli olduklarını söylüyorlar (dini nikah kıyıp birlikte yaşıyorlar) adam cezaevine gönderiliyor kadın çocuklarla birlikte mağdur kalıyor. İşte bu istismarlar için çıkardıklarını söylüyorlar. Çok fazla kişi var yaşlar küçük evlenmişler adamı yolluyorlar cezaevine, kadın çocuklarla mağdur kalıyor iş yok ev yok. Tabiki bir insan 18inden önce evlenmemeli sakın bu durumu savunduğum düşünülmesin. Kendileri açıklamalarını böyle yapıyorlar he çok tepki aldı da böyle mi dediler orasını bilemem
Himm ne kadar da iyi niyetliler değil mi?Yersen..Bir kadın olarak bir insan olarak tabiki bu durumun savunulacak bir yanı yok. Bir basın çalışanı olarak konuyu araştırdım bunun üzerine Bekir Bozdağ ve Binali Yıldırım'ın açıklamalarını da dinledim. Kendileri küçük yaşta yapılan birliktelikler için bunu çıkardıklarını söylüyorlar. Şöyleki yaşlar küçük birlikte olup dini nikahla evleniyorlar kız hamile kalıyor ya da biri şikayet ediyor bu durumda kıza istismar yapılmış oluyor ya ama evli olduklarını söylüyorlar (dini nikah kıyıp birlikte yaşıyorlar) adam cezaevine gönderiliyor kadın çocuklarla birlikte mağdur kalıyor. İşte bu istismarlar için çıkardıklarını söylüyorlar. Çok fazla kişi var yaşlar küçük evlenmişler adamı yolluyorlar cezaevine, kadın çocuklarla mağdur kalıyor iş yok ev yok. Tabiki bir insan 18inden önce evlenmemeli sakın bu durumu savunduğum düşünülmesin. Kendileri açıklamalarını böyle yapıyorlar he çok tepki aldı da böyle mi dediler orasını bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?