Cinsel istismar önergesi

kucukle kurulan cinsel munasebet ne ya bildigin pedofili oluyor bu zaten bastan sona igrenclik

İmzalamıştım zaten. Bu önergeyi sunan evvel akıllılar acaba birçok kişi tarafından istismar edilen birini hangisiyle eevlendirecekler,o piti piti mi yapacaklar yoksa ilk yapan son yapan diye mi seçecekler çok merak ediyorum.
Allah bildiği gibi yapsın hepsini.
Ban yemek istemiyorum yoksa çok ağır küfür edesim var.

Siyasete girmeden yazmaya çalışaccağım ama bu yasaları patır patır meclisten geçiren malum zihniyete oy veren kadınlar ne düşünüyor acaba ? Özellikle de çocuğu olan kadınlar. Hiç durup "biz ne yaptık ?!" diyorlar mı yoksa Zuhal Topal'la İzdivaç izlemeye devam mı ?

Not : Kampanyayı sabah imzaladım.

Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz tam olarak? Ne öneriyorsunuz yani?

ben toplumun kanayan yarasını özetlemeye çalıştım ve özeleştirimi de yaparak tabi ki. geçenlerde bir konu vardı ankarada bomba patlıyor çocuğumla anıtkabir gezisine gideyim mi diye? gitmiyoruz. yürüyüş yapılıyor katılmıyoruz. stk.lar toplanıyor destek vermiyoruz. yapacak çok şey var ama hepimiz korkutulup pıstırıldık sonuçlar ortada daha da iyiye gitmiyoruz.
herkes bi Atatürk daha bekliyor ama gelmeyecek. herkesin Atatürk'ü kendi içinde ama hiçbirimiz o cesareti göstermiyoruz.

Sorduğun soru çok mantıklı hangisi ile evlendirecekler?
Bu soruya bir cevabım var aslında ama siyaset burada yasak..
Neyse eminim birçok kişi anlamıştır.

bir kediye tecavuz edilmis icim acıdı kediyi gorunce gozlerinden okunuyordu acısı ölmüs maalesef..hayvana bunu yapana gereken cezayı vermiyorlar oyle bir sapık sonra kucuk bir cocuga yapıyor aynısını lanet olsun nasıl igrencliklerin ortasında yasıyoruz

Bir kadın olarak bir insan olarak tabiki bu durumun savunulacak bir yanı yok. Bir basın çalışanı olarak konuyu araştırdım bunun üzerine Bekir Bozdağ ve Binali Yıldırım'ın açıklamalarını da dinledim. Kendileri küçük yaşta yapılan birliktelikler için bunu çıkardıklarını söylüyorlar. Şöyleki yaşlar küçük birlikte olup dini nikahla evleniyorlar kız hamile kalıyor ya da biri şikayet ediyor bu durumda kıza istismar yapılmış oluyor ya ama evli olduklarını söylüyorlar (dini nikah kıyıp birlikte yaşıyorlar) adam cezaevine gönderiliyor kadın çocuklarla birlikte mağdur kalıyor. İşte bu istismarlar için çıkardıklarını söylüyorlar. Çok fazla kişi var yaşlar küçük evlenmişler adamı yolluyorlar cezaevine, kadın çocuklarla mağdur kalıyor iş yok ev yok. Tabiki bir insan 18inden önce evlenmemeli sakın bu durumu savunduğum düşünülmesin. Kendileri açıklamalarını böyle yapıyorlar he çok tepki aldı da böyle mi dediler orasını bilemem

Sorduğun soru çok mantıklı hangisi ile evlendirecekler?
Bu soruya bir cevabım var aslında ama siyaset burada yasak..
Neyse eminim birçok kişi anlamıştır.
Amaç belli. Tecavüzü meşrulaştır. Evlenmek istiyorsun ama o seni istemiyor,sıkıştır bir yerde tecavüz et,sonra aman kim ne der namusu kirlendi ayağına aile baskısı sayesinde evlen demiyorda ne diyor bu önerge acaba çok merak ediyorum.
Öte yandan ceza alacağına neredeyse duğününüzü biz yapacağız diyecekler.
Allahım çıldırıyorum okuduğumdan beri.

Asil ceza hayvana bunu yapanları o hayvanlar ile birdaha onlara dokunmamak şartı ile evlendirmek olurdu belkide.
Ama şu an şu yasa mağdura verilen bir cezadan başka birşey değil.
Suçlu olan tecavuzcumu yoksa magdurmu ?
Lanet olsun böyle zihniyete!!

Bu kadar masum olduğunu şahsen ben düşünmüyorum.Bu açıktan faydalananlara ne olacak ?

ÖDÜL mü ? CEZA mı?
Şahsiyetsiz hem zevkine masumun hayatını mahvetsin hemde ödül gibi ceza alsın.
Hadi kızları evlendirdin tecavüze uğrayan erkekleri ne yapacaksın ?
Suçu kesinleşen sapık şahsiyetlere Tacize 6 aydan 10 yıla hapis Tecavüze 20 yıl dan başlamak üzere hapis ve hadım cezası verilmeli hatta cinsel organını pisliğe yedirmeli .

Himm ne kadar da iyi niyetliler değil mi?Yersen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…