Cinsel istismar önergesi

Ülkemizde tecavüz artık mesrulastiriliyor sanki.Erkeğin her şeye hakkı var.Sapıkta olsa,elini ayağını bağlayıp zorla tecavüz eden erkek!haklıdır.
kesinlikle oyle...

bana tecavüz edılse soracaklar mı sen bu adamla evlenmek ıstiyor musun dıye?

hadi sordular bende hayır dedim. Bu adam beni öldürmez mi?
 
Hangisinden zevk alıyorsa onla
Zira zamanında el kadar çocuk için "kendi rızası" diye karar çıkmıştı!!!


Halbuki tecavüzle evlenen her kişi evlilik sonrası her gün tecavüze uğrayacak!!
Öff düşünemiyorum bile ya gerçekten algılayamıyorum, nasıl bir ülke oldu burası...
 
Geçmiş diye başlayıp gelecekte olacaklar için yol yapmaktır bence
tabiki gecmisde buna maruz kalmıs insanlara nede olsa eskide kaldı unutmussunuzdur falanmı denilecek herkes yaptıgının cezasını odiycek heleki boyle bir zamanda agır cezalar vermekdense boyle yasalar hic uygun degil
 

Geçmiş de olsa sübyancıları ödüllendirmek oluyor bu ama.
Yaşı küçük birini kandırıp cinsel beraberlik yaşayanı ödüllendirmektir bu. Çocuk kandırmayı ödüllendiriyorlar. Geçmiş de olsa küçük yaşta bir çocuğa cinsel istek duran bir insan onunla evlense dahi suçludur.
 
aynı konuyu bende açıcaktım ama kapanır diye açmadım.aynı fikirdeyim sonuna kadar destekliyorum.
 
kesinlikle oyle...

bana tecavüz edılse soracaklar mı sen bu adamla evlenmek ıstiyor musun dıye?

hadi sordular bende hayır dedim. Bu adam beni öldürmez mi?
Öldürse de haklı bulunur.Tahrik var derler..
Artık o kadar umutsuzum ki aklima hep olumsuz düşünceler geliyor.
 
2. eş yollarıda gorunuyor bu arada tecavüz eden adam evliyse neolcak?

hemn bi yasa 2. eş almak serbesttir.

Savunmada su, tecavüze uğrayan hanım kızımızı mağdur etmemek için cıktı bu yasa.
 
zaten cinsel istismar sucu denilip iradeyi etkileyen bir neden olmakszısın deniliyor kim iradesiyle cinsel istismara ugrarki bu sucu isleyen cezasını cekmek zorunda bencede ne kadar eski de yasanmıs oldugu hafifletmez
 
Yakında bu tiyniyetsizler erkek çocuklarda tecavüze uğrayınca tecavüzcüsü ile evlendirilsin diye eşcinsel evliliği de yasallaştırcak sanırım. Yani başka türlü o zavallı tecavüzcüyü nasıl aklayıp paklayıp hapisten kurtarabilirler. Ya da tecavüzcü bu yasadan faydalanmak adına erkek çocuklar yerine kız çocuklara yönelecek. Hatta evli olan sapık pisliklere de kuma olarak alma hakkı verilsin, onların suçu ne?

Allah bu önergeyi sunan, kabul için parmak kaldıran, normalleştiren, yayında yapımda emeği geçen herkesin ...... neyse bela okumayacağım bu hadsizlere, Allah gerekeni yapacaktır.
 
pardon da bu yasa çıkmadan önce çok mu muhteşem hukukumuz vardı? tüm cinsel istismarcılar gerçekten hak ettikleri cezayı görüyorlardı da bizim mi haberimiz yok? öyle bir hukukumuz var ki cinsel istismar suçundan içeri girenler için içerdeki adi suçlardan yatan mahpuslardan nasıl olsa şişlerler diye medet umar hale geldik.
ülke bildiğin lağım çukuruna döndü. tepkiler için çok geç kalıyoruz. imzaladık elbet tüm bu tepkilere karşı yasayı da geri çekebilirler veto edilir belki bilmiyorum işleyişi şimdi. zaten sabahtan beri sinirden titriyorum.
ama bu kadar geç tepki vermemeliyiz her şeye. sosyal medya abisi olup normalde yanı başımızda yaşananlara susan bir toplumuz. bu bu kadar açık. şimdi herkes imzaladık diyor da kim yürekli acaba gerçek tepki göstermeye.
tekmelenen kadını izledi bu millet ya izledi. eminim o izleyenler de sosyal medyada tepki gösteriyordu ama orda destek olmadılar işte.
klavye cesurlarıyız biz bu kadar açık ve net.
ha şimdi yanlış anlayanlar çıkar da sinirimi zıplatır iyice peşinen söyleyim. tepkisiz kalalım bir şey yapmayalım böyle gelmiş böyle gider DEMİYORUM.. bu kadarla yetinmemeliyiz diyorum. umarım anlaşılır.
 
zaten cinsel istismar sucu denilip iradeyi etkileyen bir neden olmakszısın deniliyor kim iradesiyle cinsel istismara ugrarki bu sucu isleyen cezasını cekmek zorunda bencede ne kadar eski de yasanmıs oldugu hafifletmez

Sabah İsmail Küçükkaya okudu maddede küçükle kurulan cinsel münasebet diyormuş. İğrenç bir kelime. Rıza aranmaması gereken bir durum bu zaten ama küçükle neden cinsel münasebet kuruyorsun? Sapık mısın? Çok fena çok
 
peki ya nikahlı kocası tarafından tecavüze uğrayanlar?

Kocandır yapar diyecekler...
Peki ya evliyken başka biri tarafından tecavüze uğrayınca ne olacak?
Nikahlı eşi boşasın,tecavüzcüsüyle evlensin???
Nikahlı eşi kadını öldürsün,hayatına devam etsin??????
Nikahlı eşi tecavüzcüyü öldürsün kadınıda boşasın hatta üstünede hiç ceza almasın?????
Daha çok madde ekleyebilirim ama neyse uzaaaar giderrrr.
Midem bulandı.....
 
Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz tam olarak? Ne öneriyorsunuz yani?
 
İlk kim tecavüz ederse kız onundur gibi bir şey bu yahu... Bir nevi kız çocuklarınızı eve hapsedin, çarşafa sokun... Beğenen olursa tecavüze uğrarsa biz sorumlu değiliz haaa ..... Allah'ım sen yavrularımızı koru... Çocuğum yok ama imzaladım... Hepinizinki benim sayılır şu durumda nasılsa ?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…