- 17 Ağustos 2010
- 1.657
- 2.451
- 358
- Konu Sahibi Mayflower75
-
kesinlikle oyle...Ülkemizde tecavüz artık mesrulastiriliyor sanki.Erkeğin her şeye hakkı var.Sapıkta olsa,elini ayağını bağlayıp zorla tecavüz eden erkek!haklıdır.
Hangisinden zevk alıyorsa onla
Zira zamanında el kadar çocuk için "kendi rızası" diye karar çıkmıştı!!!
tabiki gecmisde buna maruz kalmıs insanlara nede olsa eskide kaldı unutmussunuzdur falanmı denilecek herkes yaptıgının cezasını odiycek heleki boyle bir zamanda agır cezalar vermekdense boyle yasalar hic uygun degilGeçmiş diye başlayıp gelecekte olacaklar için yol yapmaktır bence
bu gecmiste evlenmis olanların cezalarının ertelenmesiyle ilgiliymis ama yanlıs..cinsel istismar sucu olarak geciyor ama cebir hile iradeye etkileyen bir neden olmaksızın denilmis nasıl sey bu ortada bir suc var magdur ile failin evlenmis olması cezanın acıklanmasının sonraya bırakılmasına veya verilen cezanın ertelenmesine bahane degil
aynı konuyu bende açıcaktım ama kapanır diye açmadım.aynı fikirdeyim sonuna kadar destekliyorum.Bilmiyorum belkide bu konuyu kapatacaksınız..
Bugün öğrendiğim bu haber maalesef beni insanlığımdan utandırdı.
Cinsel istismara uğrayan mağdur tecavüzcüsü ile evlendirilsin önergesi sunulmuş..
Ben böyle bir önergeyi mide bulantısı içinde okudum.ve sonuna kadar karsisindayim sizlerde karşı iseniz şu https://www.change.org/p/cinsel-istismar-mağduru-tecavüzcüsüyle-evlendirilemez-tecavüzmeşrulaştırılamaz?recruiter=234535846&utm_source=share_petition&utm_medium=twitter&utm_campaign=share_twitter_responsive linkten imza ile katkıda bulunabilirsiniz.
Teşekkür ederim.
Öldürse de haklı bulunur.Tahrik var derler..kesinlikle oyle...
bana tecavüz edılse soracaklar mı sen bu adamla evlenmek ıstiyor musun dıye?
hadi sordular bende hayır dedim. Bu adam beni öldürmez mi?
zaten cinsel istismar sucu denilip iradeyi etkileyen bir neden olmakszısın deniliyor kim iradesiyle cinsel istismara ugrarki bu sucu isleyen cezasını cekmek zorunda bencede ne kadar eski de yasanmıs oldugu hafifletmezGeçmiş de olsa sübyancıları ödüllendirmek oluyor bu ama.
Yaşı küçük birini kandırıp cinsel beraberlik yaşayanı ödüllendirmektir bu. Çocuk kandırmayı ödüllendiriyorlar. Geçmiş de olsa küçük yaşta bir çocuğa cinsel istek duran bir insan onunla evlense dahi suçludur.
zaten cinsel istismar sucu denilip iradeyi etkileyen bir neden olmakszısın deniliyor kim iradesiyle cinsel istismara ugrarki bu sucu isleyen cezasını cekmek zorunda bencede ne kadar eski de yasanmıs oldugu hafifletmez
Peki ya evliyken başka biri tarafından tecavüze uğrayınca ne olacak?peki ya nikahlı kocası tarafından tecavüze uğrayanlar?
Kocandır yapar diyecekler...
Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz tam olarak? Ne öneriyorsunuz yani?pardon da bu yasa çıkmadan önce çok mu muhteşem hukukumuz vardı? tüm cinsel istismarcılar gerçekten hak ettikleri cezayı görüyorlardı da bizim mi haberimiz yok? öyle bir hukukumuz var ki cinsel istismar suçundan içeri girenler için içerdeki adi suçlardan yatan mahpuslardan nasıl olsa şişlerler diye medet umar hale geldik.
ülke bildiğin lağım çukuruna döndü. tepkiler için çok geç kalıyoruz. imzaladık elbet tüm bu tepkilere karşı yasayı da geri çekebilirler veto edilir belki bilmiyorum işleyişi şimdi. zaten sabahtan beri sinirden titriyorum.
ama bu kadar geç tepki vermemeliyiz her şeye. sosyal medya abisi olup normalde yanı başımızda yaşananlara susan bir toplumuz. bu bu kadar açık. şimdi herkes imzaladık diyor da kim yürekli acaba gerçek tepki göstermeye.
tekmelenen kadını izledi bu millet ya izledi. eminim o izleyenler de sosyal medyada tepki gösteriyordu ama orda destek olmadılar işte.
klavye cesurlarıyız biz bu kadar açık ve net.
ha şimdi yanlış anlayanlar çıkar da sinirimi zıplatır iyice peşinen söyleyim. tepkisiz kalalım bir şey yapmayalım böyle gelmiş böyle gider DEMİYORUM.. bu kadarla yetinmemeliyiz diyorum. umarım anlaşılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?