Cinsel istismar önergesi

aysima25

Adamın biri kaç yaşında olursan ol . Seni kaçırıyor elin kolun bağlı sesin çıkmıyor . Sana saldırıyor . U...n Adamın salyaları senin üstünde ! Senin iznin rızan olmadan sana sahip oluyor . Seninle sex yapmaya çalışıyor . Ki fetiş bir şekilde . Yine o ş... korunmadığı için seni gebe bırakıyor . Sonra cahil bir kaç kişi sizin evlenmenizi ön görüyor . Evleniyorsun ! O pislik , sana o anları yaşatan o pislikle evleniyorsun ! Aynı evi paylaşıyor , aynı yatakta yatıyor , hayat arkadaşı olmaya çalışıyorsun . Hı hı Adalet bu! evet haklısın !

Daha düzgün veya daha iğrenç anlatılırdı ama bu kadın anlamıyor .Kusura bakmayın lütfen kk hanımları

aralardaki yorumları okumadım ama çocuk derken hangi yas araligindan bahsettiklerini anlamadim 12 13 yasindaki cocuklarda mi buna dahil dun biri cikmis televizyonda kiz cocuklari hayiz oldugunda evlenebilir diyor cildirmamak elde degil

Hanımefendi yaptıkları medeni kanuna göre suç mu? Evet suç
O zaman cezalarını çekecekler! Böyle yüreklendirilmeyecekler,hadi koçum pipini salla biz arkandayız önergelerini sunmayacaklar.

Su anda bulundukları yaş önemli değil.
14 yaşındaki bir kızı sizin deyiminizle rızası ile bile kaçırmış olsa ortada bir suç vardır ve o kişiler cezalarını çekmeli ler diyoruz nesini anlamıyorsunuz??

Kadin hapisteki adam icin niye kendini paralasin tecavuzcusu ise ve zorla evlendirildi ise? Her neyse; burada birakmam gerekiyor.

ya öyle demeyin aama sevmiştir adam. hatta evlendikten sonra evlilik/aile içi tecavüzle bi kaç bebekleri daha olmuştur. eee dağılsın mı ama şimdi o musmutlu aileler. ne olacak ki bi kere tecavüz ettiyse.

Evlendikleri yaş önemli.
Evlendikleri yaş önemli.
Evlendikleri yaş önemli.
Evlendikleri yaş önemli.
Evlendikleri yaş önemli.
Evlendikleri yaş önemli.
.
.
.

Bize ne şuan 25 yaşında olmasından isterse ölümsüzlüğü bulup 200 yaşında olsun.Evlendiğinde kaç yaşındalarmış siz bir onu söyleyin ?

Ayrıca ailelerin dağılması bizi niye mutlu etsin ciddi manada ne dediğinizi bilmiyorsunuz siz.

Tartışmak istemiyorum ama yazmadan da duramadım.

ya 13 yaştan bahsediyoruz. millet hala ama helmişler 25 yaşlarına iki çocukları var tamaaammıaaa diyo.

çünkü o adama kaçtığında çocuk yaşdaydı ve buda tecavüze giriyor siz neden bunu anlamak istemiyorsunuz peki?

Kadınları ve çocukları toplu şekilde imha etsinlerde kurtulalım başka çaresi yok.. 2016 yılında tecavüzün ve çocuk gelinlerin istismar suçu olduğunu anlatmaya çalışıyorsak birileri ile bunu tartışıyorsak gerçekten yazık..Millet uzayda yeni gezegen keşfediyor biz hala ahlaksız ebeveyn ve ahlak yoksunu pisliklerin yaptıkları ile uğraşıyoruz..
Gerçekten şu coğrafya da yaşadığımdan ve nefes aldığımdan binlerce kez utanıyorum.

Farkinda misiniz bilmiyorum ama bir kere yapan devamini getiriyor o es kocasindan diger cocuklari koruyabilecek mi bunun sorumlulugunu alabilecek mi merak ediyorum

Evet evet haklisiniz. Tecavüz edilip ailesi tarafından tecavuzc
Hâlâ şuan 25 diyor ya .
Önceden kaç yaşındaki çocuk istismarına giriyor bu iş?

niyetim satasmak degil yanlis anlamayin ama sürekli tecavüzden bahsediyorsunuz
tecavüz degilde birlikte kacma olamazmi? sevmis olamazlarmi?
ben bu yasanin böyle aileler icin cikarildigini düsünüyorum..
bakanda aciklamis zaten ileriye dönük degil bu ailelerin magduriyetini gidermek icin diye..
bahsedilen magduriyette zaten koca hapse girince disarda kalan anne ve cocuklarin maddi manevi sorunlari..
ve bu magduriyettir bence yoksa kadin tecavüze ugrasa mecburen evlense falan o Zaman kadin memnun bile olur Adam hapse girince! neden cikarin diyolar?
ve bakaninda dedigi gibi insanlar kanunlari tam anlamiyla bilmiyorlar gencler aileler izin vermeyince kaciyolar saniyolarki 18 olunca nikahimizi yaptirir rahatlariz ama öyle olmuyor kiz 18 den kücükken iliskiye girilmisse tecavüz olmasa bile yinede öyle görülüyor kanun önünde ve bu tür ailelerin magduriyetinden bahsediliyor. yani evet erken yasta birlikte yasayip cocuk sahibi olup mutlu bir aile hayatin varken hoop kocan hapse girecek kanun böyle deniyor...
bu yüzden bakan 3 bin aileden bahsediyor sanirim
erken evlenmis cocuklu mutlu aile ama kanuna karsi gelme var isin icinde böyle aileler fazla yoktur zaten cünkü diger türlü zaten magdur olan kadin kolay kolay ona tecavüz eden koca icin hapse girmesin diye yalvarmaz..
ve talepte böyle ailelerden gelmistir ki ona göre böyle bir ise girisilmis.

ben olayin kasten carpiptildigini düsünüyorum
yok tecavüz yasallasiyor yok seviyorsan git tecavüz et evlensin seninle falan bunlar resmen carpitmaca!! tecavüz bu yasanin kapsaminda bile yok anladigim kadariyla.

Savunmayın artık bu pisliği yapanları,neymiş aile olmuşlarmış..
Ne ailesinden bahsediyorsunuz artık...
14 yaşındaki bir çocuğa sorun bakalım G noktası nedir diye?
İşte bu kaçanda kaçıranda sevişende çocuk yapanda benim gözümde aile olamaz..

Bu kadar dizi/film çekildi şu bazı yörelerdeki geleneklerle,adetlerle ilgili.Hiç mi birine denk gelmediniz ya da hiç mi haber okumuyorsunuz anlamıyorum ki.

Zorla olsa niye söylesinmiş.Bilmem zaten zorla evlendirilmesi garip söylemesi niye garip olsun ki.Ama bu garip dediğimiz şeyler bir yerlerde her gün oluyor.13 yaşındaki kıza annesi evleneceksin diyor kızın hayır deme gibi bir şansı yok.O kaderine razı oluyor tamam diyor eşiyle iyi anlaşmaktan başka çaresi yok.

Siz dünyayı etrafınızdaki insanlardan mı ibaret sanıyorsunuz anlamıyorum cidden.Elinizin altında dünyanın en harika icatlarından biri var,anında her şeyden haberdarsınız açın biraz çocuk gelinlerle ilgili şeyler okuyun da kaç tanesi sizin o anlattığınız romantik aşklarla ( ? ) evlenmiş bir görün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…