- 9 Eylül 2007
- 21.428
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Yok 14 yaşındaki evlenip çocuk yapan "masum"adamcıklar serbest kalsınmış.Aile birlikleri bozuluyormuş
Hanımefendi yaptıkları medeni kanuna göre suç mu? Evet suçGercekten tecavuzun kapsam disi oldugunu anlatmaktan yoruldum. Cok enteran... ko
Hanimefendi bu kadinlar su anda 25 yasindalar. Kendi istegimle kocaya kactim diyorlar. Su anda 25 yasinda ve nikahliyim diyorlar. Bana gore 20 yasin da yeri okul sirasi. Ancak bu insanlar aile kurmus. Resit olmus, esim tecavuzcu cezasi aliyor diyorlar.
Gercekten yoruldum tekrarlamaktan. Insanlarin ailelerinin dagilmasi kimi neden mutlu ediyor?
Soyleyecegimi soyledigimi dusunuyorum.
Su anda bulundukları yaş önemli değil.Gercekten tecavuzun kapsam disi oldugunu anlatmaktan yoruldum. Cok enteran... ko
Hanimefendi bu kadinlar su anda 25 yasindalar. Kendi istegimle kocaya kactim diyorlar. Su anda 25 yasinda ve nikahliyim diyorlar. Bana gore 20 yasin da yeri okul sirasi. Ancak bu insanlar aile kurmus. Resit olmus, esim tecavuzcu cezasi aliyor diyorlar.
Gercekten yoruldum tekrarlamaktan. Insanlarin ailelerinin dagilmasi kimi neden mutlu ediyor?
Size tek bir soru soracağım şuan 25 yaşında önceden kaç yaşındaydı ki çocuk istismarı deniliyor.
Lütfen doğru bakalım. Korpecik kızlar kimse duymasın madur olmasın diye tecavuzcusu ile evlendirildi ve susmak zorunda kaldı, çünkü çocuktu. Yazık günah değil mi onlara. Niye her açıdan bakamiyoruz. Herşeyi bir kenara bırak bu kötü (istememe) durum tek bir kız için geçerli olsun, onun için bile değmez mi?
Sen çocukken tecavüz edilip evlendirilsen o adamı ister miydin? Benim ailem öyle değil demeden cevap var.
Ama veremezsiniz değil mi? Çünkü aileniz öyle değil.!!
aysima25
Adamın biri kaç yaşında olursan ol . Seni kaçırıyor elin kolun bağlı sesin çıkmıyor . Sana saldırıyor . U...n Adamın salyaları senin üstünde ! Senin iznin rızan olmadan sana sahip oluyor . Seninle sex yapmaya çalışıyor . Ki fetiş bir şekilde . Yine o ş... korunmadığı için seni gebe bırakıyor . Sonra cahil bir kaç kişi sizin evlenmenizi ön görüyor . Evleniyorsun ! O pislik , sana o anları yaşatan o pislikle evleniyorsun ! Aynı evi paylaşıyor , aynı yatakta yatıyor , hayat arkadaşı olmaya çalışıyorsun . Hı hı Adalet bu! evet haklısın !
Daha düzgün veya daha iğrenç anlatılırdı ama bu kadın anlamıyor .Kusura bakmayın lütfen kk hanımları
Gercekten tecavuzun kapsam disi oldugunu anlatmaktan yoruldum. Cok enteran... ko
Kadin hapisteki adam icin niye kendini paralasin tecavuzcusu ise ve zorla evlendirildi ise? Her neyse; burada birakmam gerekiyor.
Evlendikleri yaş önemli.
Evlendikleri yaş önemli.
Evlendikleri yaş önemli.
Evlendikleri yaş önemli.
Evlendikleri yaş önemli.
Evlendikleri yaş önemli.
.
.
.
Bize ne şuan 25 yaşında olmasından isterse ölümsüzlüğü bulup 200 yaşında olsun.Evlendiğinde kaç yaşındalarmış siz bir onu söyleyin ?
Ayrıca ailelerin dağılması bizi niye mutlu etsin ciddi manada ne dediğinizi bilmiyorsunuz siz.
Tartışmak istemiyorum ama yazmadan da duramadım.
çünkü o adama kaçtığında çocuk yaşdaydı ve buda tecavüze giriyor siz neden bunu anlamak istemiyorsunuz peki?Gercekten tecavuzun kapsam disi oldugunu anlatmaktan yoruldum. Cok enteran... ko
Çünkü yine mağdur olduğu için. gidecek yada bakacak kimsesi olmadığı için. anladın??Kadin hapisteki adam icin niye kendini paralasin tecavuzcusu ise ve zorla evlendirildi ise? Her neyse; burada birakmam gerekiyor.
Gercekten tecavuzun kapsam disi oldugunu anlatmaktan yoruldum. Cok enteran... ko
Evet evet haklisiniz. Tecavüz edilip ailesi tarafından tecavuzczamaninda bir haber izlemistim 18 yasindan Kücük bir kiz ve bir bir genc kacmis Imam nikahiyla evlenmisler ardindan cocuklarida olmus ama dava acildigi icin zamaninda Adam hapse girmis kadinda disarda cocuklarimla magdurum calisacak durumum yok kocam bana tecavüz etmedi gayet mutluyduk iyi bir koca iyi bir babaydi biz simdi ne yapacagiz cocuklarima kim bakacak diye agliyordu
sanirim bu tür ailelerden bahsediliyor...
Hâlâ şuan 25 diyor ya .Gercekten tecavuzun kapsam disi oldugunu anlatmaktan yoruldum. Cok enteran... ko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?