- 30 Haziran 2016
- 873
- 870
- 103
- 39
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Yukarida yolladigim ornekler 25 yas ustu. Eslerini istiyorlar nikahlanmislar. Ama kocalari tecavuzcu statusunde ceza aliyor. Adalet bu da degil
Acaba neden anlatamiyorum? TECAVUZDEN ICERIDE OLAN ADAM KAPSAM DISI
Acaba neden anlatamiyorum? TECAVUZDEN ICERIDE OLAN ADAM KAPSAM DISI
Ogretmen sıze yuz verse sızınle bırlıkte olsa.kusura bakmasın da bır zahmet ceza alsın.evlense de alsın14 yaşındaki çocuğun rızası yoktur bunu neden anlamıyorsunuz? 14ünde biiryle sevişiyorsa çocuk istediğinid ese dahi bu bir TECAVÜZDÜR
14ümdeyken ben de okuldaki öğrencisi öğretmeni yarısından hoşlanıyordum. Kötü niyetli biri beni kandırıp pekala istismar edebilirdi. Farkı yok.
Burada evlilik ve çocuk olması istismar gerçeğini değiştirmiyor
Maalesef öyle, kravat takınca neredeyse ceza almadan yırtıyor tecavüzcü. Hiç mi düşünemiyorlar ya bu yasayı kendi çıkarına kullanacak sayısız sapık çıkacak, resmen artık tecavüzde ödüllendirme var diyorlar, git yaşı küçük kıza tecavüz et sonra tehditle seviyorum ama dedirt evlen 5 yıl sonra canın artık istemezse boşarsın gider , çeyiz parasını da verirlerse hiç şaşırmam
Hanımefendi iyi misinizAcaba neden anlatamiyorum? TECAVUZDEN ICERIDE OLAN ADAM KAPSAM DISI
Erginlik yaşı 18i iptal edelim o zaman çocuklar istediği yaşta evlensinler? Ne farkı var?Acaba neden anlatamiyorum? TECAVUZDEN ICERIDE OLAN ADAM KAPSAM DISI
Size tek bir soru soracağım şuan 25 yaşında önceden kaç yaşındaydı ki çocuk istismarı deniliyor.Yukarida yolladigim ornekler 25 yas ustu. Eslerini istiyorlar nikahlanmislar. Ama kocalari tecavuzcu statusunde ceza aliyor. Adalet bu da degil
Ogretmen sıze yuz verse sızınle bırlıkte olsa.kusura bakmasın da bır zahmet ceza alsın.evlense de alsın
yaa demesenize öyle,rızası varmışE farkı ne?
Öğretmen kaçırmamış bakkalın çırağı kaçırmış
Mantık aynı mantık.
Ben çocuğum ve biri kandırıp benimle cinsel ilişki kuruyor bu tecavüzdür.
Kimin yaptığı önemsiz, evlilik olması da önemsiz. Yaş önemli yaş
Merak ediyorum bu yasa magdur kalan insana daha rahatlikla tecavuz etsin diyemi !!!!!!!!!!!!!Bir kız çocuğuna layık gördükleri gelecek bu mu?
Tecavüze uğrayacak sonrada o yaratık ile evlenmeye mecbur bırakılacak.!
O çocuğun psikolojisi kimin umrunda!?
İdam olsun boylelerı.Erkek çocuklarıne tecavüz eden o şerefsizleride kurbanlarıyla evlendirin bakalım ..
Hanımefendi iyi misiniz
Buna zilyon tane cevap verilmiş
13 yaşındaki ergen kızın evlilikle imam nikahı ile işi ne
Ben 13 yaşındayken seks nasıl gerçekleştirilir bilmiyordum
Bu 13 yaşındaki kızı alan adamda 13 yaşındaki kızı veren adamda namustan yoksundur,çocuğun yeri kocasinin(!) koynu degil,okul sıralarıdır
Kadının bu toplumda sesi olmalı,olmalı ki böyle çağ dışı olaylara tepki verebilelim
Neden savunuluyor anlamıyorum,orda istismar deniyor,cinsel istismar
Ve sizler istismarı savunuyorsunuz,yazıktır günahtır
Hiçbir siyasi ideolojiye bakmadan vicdan ile bakmalı bu olaya,yalnızca vicdan.
Yok 14 yaşındaki bebelerle evlenip çocuk yapan "masum"adamcıklar serbest kalsınmış.Aile birlikleri bozuluyormuşyahu şaka mısınız (bakın kibarını yazıyorum) bizimle şey mi geçiyorsunuz anlamadım.. kızın babası tecavüz ediyor, abisi tecavüz ediyor anası "aman kızım adımız çıkmasın" diye susuyor.. adam tecavüz edip "rızam vardı demezsen aileni keserim" dediği an o 14 yaşındaki BEBEK rızam var diyecek ve olay tecavüzden çıkacak.. hayır X kanalını dinleye dinleye ülkeyi İsveç seviyesine çektiniz kafada farkındayım da ülke Afganistandan hallice.. Ne güzel, adam bundan sonra böyle bir kanunun çıkacağını bilecek, 13 yaşındaki kızı elde edemiyor mu kaçırıp tecavüz edecek, evlenecek, içeri girerse de emaaaaan bir iki yıl sonra çat bir kanunla "rızası var" der dışarı çıkar..
burayı büyük harfle yazıyorum: KANUNA GÖRE 14 YAŞ ÇOCUK SAYILDIĞI İÇİN İSTERSE 98 YAŞINDA EVLENMİŞ OLSUNLAR ADAM TECAVÜZDEN İÇERİ GİRER. ha tabi bu medeni ülkeler için geçerli, siz üzerinize alınmayın.. haydi 4000 sapığımız daha aramızda hayırlı olsun hanımlar.. aman kızlarınızı koruyun, malum savunacağım diye okka atına gitmek de var..
Normal ülkeler bilime katkı sağlayan insanları topluma katar biz tecavüzcü,ne eli çükünde bir ülkeyizyahu şaka mısınız (bakın kibarını yazıyorum) bizimle şey mi geçiyorsunuz anlamadım.. kızın babası tecavüz ediyor, abisi tecavüz ediyor anası "aman kızım adımız çıkmasın" diye susuyor.. adam tecavüz edip "rızam vardı demezsen aileni keserim" dediği an o 14 yaşındaki BEBEK rızam var diyecek ve olay tecavüzden çıkacak.. hayır X kanalını dinleye dinleye ülkeyi İsveç seviyesine çektiniz kafada farkındayım da ülke Afganistandan hallice.. Ne güzel, adam bundan sonra böyle bir kanunun çıkacağını bilecek, 13 yaşındaki kızı elde edemiyor mu kaçırıp tecavüz edecek, evlenecek, içeri girerse de emaaaaan bir iki yıl sonra çat bir kanunla "rızası var" der dışarı çıkar..
burayı büyük harfle yazıyorum: KANUNA GÖRE 14 YAŞ ÇOCUK SAYILDIĞI İÇİN İSTERSE 98 YAŞINDA EVLENMİŞ OLSUNLAR ADAM TECAVÜZDEN İÇERİ GİRER. ha tabi bu medeni ülkeler için geçerli, siz üzerinize alınmayın.. haydi 4000 sapığımız daha aramızda hayırlı olsun hanımlar.. aman kızlarınızı koruyun, malum savunacağım diye okka atına gitmek de var..
Süpersin arkadaşım teşekkür ederim.yahu şaka mısınız (bakın kibarını yazıyorum) bizimle şey mi geçiyorsunuz anlamadım.. kızın babası tecavüz ediyor, abisi tecavüz ediyor anası "aman kızım adımız çıkmasın" diye susuyor.. adam tecavüz edip "rızam vardı demezsen aileni keserim" dediği an o 14 yaşındaki BEBEK rızam var diyecek ve olay tecavüzden çıkacak.. hayır X kanalını dinleye dinleye ülkeyi İsveç seviyesine çektiniz kafada farkındayım da ülke Afganistandan hallice.. Ne güzel, adam bundan sonra böyle bir kanunun çıkacağını bilecek, 13 yaşındaki kızı elde edemiyor mu kaçırıp tecavüz edecek, evlenecek, içeri girerse de emaaaaan bir iki yıl sonra çat bir kanunla "rızası var" der dışarı çıkar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?