Cinsel istismar önergesi

Yukarida yolladigim ornekler 25 yas ustu. Eslerini istiyorlar nikahlanmislar. Ama kocalari tecavuzcu statusunde ceza aliyor. Adalet bu da degil

Hanfendi 15 yaşındaki çocuk kapkaçcılık yapıyo suç olduğunu biliyor mu evet yapıyor mu evet ceza alacak tabi
Adam 16 yaşında kızla kaçıyor suç mu evet biliyor mu evet o zaman o da cezaını çekecek yada bekleyecek net
Nası sa zamanında bi kaç Mehmetçik şehit oldu diye Meclis toplanamaz diyenler varsa şimdi 3.000 kiş için yasa mı çıkarmak istiyorlar orayı geçiniz

Acaba neden anlatamiyorum? TECAVUZDEN ICERIDE OLAN ADAM KAPSAM DISI

14 yaşındaki çocuğun rızası yoktur bunu neden anlamıyorsunuz? 14ünde biiryle sevişiyorsa çocuk istediğinid ese dahi bu bir TECAVÜZDÜR
14ümdeyken ben de okuldaki öğrencisi öğretmeni yarısından hoşlanıyordum. Kötü niyetli biri beni kandırıp pekala istismar edebilirdi. Farkı yok.
Burada evlilik ve çocuk olması istismar gerçeğini değiştirmiyor

Ogretmen sıze yuz verse sızınle bırlıkte olsa.kusura bakmasın da bır zahmet ceza alsın.evlense de alsın

Üstünede madalya takarlar..
Sen gel tecavüz et korkut kızı istediğin gibi saldır döv hakaret et,işin bitincede posa gibi at bir yerlere..

Troll haber diyorlar..
Kabul etsen ne olur troll olduğunu.
Sanırsın ülkede çocuklara karşı istismar yok.Çocuklar mutluluk ve refah içinde yaşıyorlar..
Dün çıkarmaya cesaret edemediğin sesi bugün çıkar belki bir çocuk kurtarırsın..

Acaba neden anlatamiyorum? TECAVUZDEN ICERIDE OLAN ADAM KAPSAM DISI
Hanımefendi iyi misiniz
Buna zilyon tane cevap verilmiş
13 yaşındaki ergen kızın evlilikle imam nikahı ile işi ne
Ben 13 yaşındayken seks nasıl gerçekleştirilir bilmiyordum
Bu 13 yaşındaki kızı alan adamda 13 yaşındaki kızı veren adamda namustan yoksundur,çocuğun yeri kocasinin(!) koynu degil,okul sıralarıdır
Kadının bu toplumda sesi olmalı,olmalı ki böyle çağ dışı olaylara tepki verebilelim
Neden savunuluyor anlamıyorum,orda istismar deniyor,cinsel istismar
Ve sizler istismarı savunuyorsunuz,yazıktır günahtır
Hiçbir siyasi ideolojiye bakmadan vicdan ile bakmalı bu olaya,yalnızca vicdan.

Yukarida yolladigim ornekler 25 yas ustu. Eslerini istiyorlar nikahlanmislar. Ama kocalari tecavuzcu statusunde ceza aliyor. Adalet bu da degil
Size tek bir soru soracağım şuan 25 yaşında önceden kaç yaşındaydı ki çocuk istismarı deniliyor.
Lütfen doğru bakalım. Korpecik kızlar kimse duymasın madur olmasın diye tecavuzcusu ile evlendirildi ve susmak zorunda kaldı, çünkü çocuktu. Yazık günah değil mi onlara. Niye her açıdan bakamiyoruz. Herşeyi bir kenara bırak bu kötü (istememe) durum tek bir kız için geçerli olsun, onun için bile değmez mi?

Sen çocukken tecavüz edilip evlendirilsen o adamı ister miydin? Benim ailem öyle değil demeden cevap var.
Ama veremezsiniz değil mi? Çünkü aileniz öyle değil.!!

Ogretmen sıze yuz verse sızınle bırlıkte olsa.kusura bakmasın da bır zahmet ceza alsın.evlense de alsın

E farkı ne?
Öğretmen kaçırmamış bakkalın çırağı kaçırmış
Mantık aynı mantık.
Ben çocuğum ve biri kandırıp benimle cinsel ilişki kuruyor bu tecavüzdür.
Kimin yaptığı önemsiz, evlilik olması da önemsiz. Yaş önemli yaş

yaa demesenize öyle,rızası varmış

yahu şaka mısınız (bakın kibarını yazıyorum) bizimle şey mi geçiyorsunuz anlamadım.. kızın babası tecavüz ediyor, abisi tecavüz ediyor anası "aman kızım adımız çıkmasın" diye susuyor.. adam tecavüz edip "rızam vardı demezsen aileni keserim" dediği an o 14 yaşındaki BEBEK rızam var diyecek ve olay tecavüzden çıkacak.. hayır X kanalını dinleye dinleye ülkeyi İsveç seviyesine çektiniz kafada farkındayım da ülke Afganistandan hallice.. Ne güzel, adam bundan sonra böyle bir kanunun çıkacağını bilecek, 13 yaşındaki kızı elde edemiyor mu kaçırıp tecavüz edecek, evlenecek, içeri girerse de emaaaaan bir iki yıl sonra çat bir kanunla "rızası var" der dışarı çıkar..

burayı büyük harfle yazıyorum: KANUNA GÖRE 14 YAŞ ÇOCUK SAYILDIĞI İÇİN İSTERSE 98 YAŞINDA EVLENMİŞ OLSUNLAR ADAM TECAVÜZDEN İÇERİ GİRER. ha tabi bu medeni ülkeler için geçerli, siz üzerinize alınmayın.. haydi 4000 sapığımız daha aramızda hayırlı olsun hanımlar.. aman kızlarınızı koruyun, malum savunacağım diye okka atına gitmek de var..

Bir kız çocuğuna layık gördükleri gelecek bu mu?
Tecavüze uğrayacak sonrada o yaratık ile evlenmeye mecbur bırakılacak.!
O çocuğun psikolojisi kimin umrunda!?
Merak ediyorum bu yasa magdur kalan insana daha rahatlikla tecavuz etsin diyemi !!!!!!!!!!!!!
Allahim ne bicim bi dusunce ne bicim bi ahlak nebicim bi b*k

Gercekten tecavuzun kapsam disi oldugunu anlatmaktan yoruldum. Cok enteran... ko

Hanimefendi bu kadinlar su anda 25 yasindalar. Kendi istegimle kocaya kactim diyorlar. Su anda 25 yasinda ve nikahliyim diyorlar. Bana gore 20 yasin da yeri okul sirasi. Ancak bu insanlar aile kurmus. Resit olmus, esim tecavuzcu cezasi aliyor diyorlar.

Gercekten yoruldum tekrarlamaktan. Insanlarin ailelerinin dagilmasi kimi neden mutlu ediyor?

Soyleyecegimi soyledigimi dusunuyorum.

Yok 14 yaşındaki bebelerle evlenip çocuk yapan "masum"adamcıklar serbest kalsınmış.Aile birlikleri bozuluyormuş

Sonra batı aşığı oluyoruz belki çok küçük yaşta birliktelik yaşıyorlar ama yaşi büyük olan adamlar küçük kızlardan deli gibi kaçıyor çünkü cezalar çok ağır banane kardeşim 14 15 yaşında kaçıcak bile isteye (ne kadar akılları başlarında o tartışılmaz bile) koca adamla aman kocişi olucak yav he he evlenemez o adamlarda içeri atılıcak tam bir saçmalık bu kanun ister ileri ister geriye yönelik herkes yıllarca hapis yattığını bilecek

Normal ülkeler bilime katkı sağlayan insanları topluma katar biz tecavüzcü,ne eli çükünde bir ülkeyiz

Süpersin arkadaşım teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…