- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Yukarida yolladigim ornekler 25 yas ustu. Eslerini istiyorlar nikahlanmislar. Ama kocalari tecavuzcu statusunde ceza aliyor. Adalet bu da degil
Gerçekten şaka olmalısınızzamaninda bir haber izlemistim 18 yasindan Kücük bir kiz ve bir bir genc kacmis Imam nikahiyla evlenmisler ardindan cocuklarida olmus ama dava acildigi icin zamaninda Adam hapse girmis kadinda disarda cocuklarimla magdurum calisacak durumum yok kocam bana tecavüz etmedi gayet mutluyduk iyi bir koca iyi bir babaydi biz simdi ne yapacagiz cocuklarima kim bakacak diye agliyordu
sanirim bu tür ailelerden bahsediliyor...
İstismar şudur siz tanımı bilmiyorsunuz sanırım.
18 yaş altı çocuk 18 yaş üstünde ergin bir insan tarafından cinsel anlamda kullanılıyorsa bu istismardır.
Ki sizce bu yasada olsa da olmasa da 25-30 yaşındaki kazık kadar adam 14ündeki minicik bir kız çocuğuna o gözle bakıyorsa bu istismardır aşk değildir.
Yani 14lük bir kızla 30luk bir adam ne paylaşabilir, bunu nasıl normal görürsünüz?
Benim 13lük yeğenim var oturup muhabbet edemiyorum. Çocuk o daha çocuk.
Bunun nesini koruyorsunuz gerçekten pes.
Dusunsene sevgılısınız adam sana tecavuz edıyor.hakım bır bakıyor bunlar sevgılı eskıden.adam da ben evlenırım dıyor.Demek artık karşılıksız sevenler, kadını elde etmenin bir yolu olarak görebilecek tecavüzü.
Ne kadaaannn da hoş
Valla aklımı zorluyor bu ülkede, gördüklerim duyduklarım.
Düşünmeden ot gibi yaşamak daha sağlıklı olacak sanırım.
Demek artık karşılıksız sevenler, kadını elde etmenin bir yolu olarak görebilecek tecavüzü.
Ne kadaaannn da hoş
Çocuk yaşta birine tecavüz olmuyormu bu,yoksa adamlar baklava çaldı diyemi hapisteler acaba..
Tekraren anlatiyorum bahsettigim seyi; bu kadinlar kacmis evlenmis ve artik 20 kusurlu yaslardalar ve sevdik evlendik diyorlar. 11 yil ceza; tecavuzcu statusu bu insanlarin durumuna uygun Degil. Tecavuzden hapiste olan adami zaten kapsamiyor yasa. Bu insanlar icin 1 seferlik konulmus gecici madde. Neden aile sosyolojisini hic dusunmuyorsuniz? Cocuklarininin gunahi ne
Maalesef öyle, kravat takınca neredeyse ceza almadan yırtıyor tecavüzcü. Hiç mi düşünemiyorlar ya bu yasayı kendi çıkarına kullanacak sayısız sapık çıkacak, resmen artık tecavüzde ödüllendirme var diyorlar, git yaşı küçük kıza tecavüz et sonra tehditle seviyorum ama dedirt evlen 5 yıl sonra canın artık istemezse boşarsın gider , çeyiz parasını da verirlerse hiç şaşırmamO tecavüzü yaparken düşünecekti bu hayvan herifler..
Sonrada karısı çocuğu neymiş yanlızmış hadi oradan..
Nasıl bir dünyada yaşıyoruz artık,tecavüzün bile normal sayıldığı verilen iyi hal indrimlerinden belli değilmi..
Suç işlendiğinde kız reşit değilmiş. Sen bunu ne zaman anlayacaksın! Bize tecavüz eden sadece erkekler değilmiş. Buna izin veren göz yuman kadınlar da varmış... bugün bunu öğrendimTekraren anlatiyorum bahsettigim seyi; bu kadinlar kacmis evlenmis ve artik 20 kusurlu yaslardalar ve sevdik evlendik diyorlar. 11 yil ceza; tecavuzcu statusu bu insanlarin durumuna uygun Degil. Tecavuzden hapiste olan adami zaten kapsamiyor yasa. Bu insanlar icin 1 seferlik konulmus gecici madde. Neden aile sosyolojisini hic dusunmuyorsuniz? Cocuklarininin gunahi ne
Acaba neden anlatamiyorum? TECAVUZDEN ICERIDE OLAN ADAM KAPSAM DISI
süper örnekler hele 15 yaşındaki çocuk 30 yaşındaki adamla evlenmişmiş bildiğin pedofilibuyurun bu yalnizca 3 tanesi
http://i.hizliresim.com/6rRoZk.jpg
http://i.hizliresim.com/zaR6gg.jpg
http://i.hizliresim.com/MoYO92.jpg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?