Cinsel istismar önergesi

Gerçekten şaka olmalısınız

Tekraren anlatiyorum bahsettigim seyi; bu kadinlar kacmis evlenmis ve artik 20 kusurlu yaslardalar ve sevdik evlendik diyorlar. 11 yil ceza; tecavuzcu statusu bu insanlarin durumuna uygun Degil. Tecavuzden hapiste olan adami zaten kapsamiyor yasa. Bu insanlar icin 1 seferlik konulmus gecici madde. Neden aile sosyolojisini hic dusunmuyorsuniz? Cocuklarininin gunahi ne

Dusunsene sevgılısınız adam sana tecavuz edıyor.hakım bır bakıyor bunlar sevgılı eskıden.adam da ben evlenırım dıyor.
ısteyerek yaptık dıyor.ve boyle adamla evlılık

Babalarının düşüncesiz, sonunu düşünmeden sadece cinsel güdüleriyle hareket eden bir insan olması suçu. Minicik çocuklara cinsel ilgi göstermesi suçu daha ne olacaktı?
Fikir suçlusundan bahsetmiyorsunuz farkındasınız değil mi? Mahkumiyetleri minicik bir ortokul çocuğunu ailesinden zorla alıp cinsel ilişki kurması. Daha nasıl bir suç arıyorsunuz?
Geçmişte yapılan her suç affediliyorsa fikir suçlularını affedelim madem? Onların çocuklarının suçu ne bu mantıkla?

4000 tecavüzcü serbest kalacak,kadın başına 10 tecavüzcü düşerse kendi rızası vardı diyen insan sayısına x dersekk x kaç olur???

Maalesef öyle, kravat takınca neredeyse ceza almadan yırtıyor tecavüzcü. Hiç mi düşünemiyorlar ya bu yasayı kendi çıkarına kullanacak sayısız sapık çıkacak, resmen artık tecavüzde ödüllendirme var diyorlar, git yaşı küçük kıza tecavüz et sonra tehditle seviyorum ama dedirt evlen 5 yıl sonra canın artık istemezse boşarsın gider , çeyiz parasını da verirlerse hiç şaşırmam

Bu konuyu açarken aklımdan şu gecmisti;bizler kadınız,bizler anneyiz ve eminim kk kadınları bir saniye bile düşünmeden bu yasaya karşı çıkar.
Ama maalesef bir iki kişi bu yasayı savunuyor.
Hayal kırıklığı yaşadım. ve üzüldüm gerçekten.
Bir kadın nasıl bunu haklı görür?

Suç işlendiğinde kız reşit değilmiş. Sen bunu ne zaman anlayacaksın! Bize tecavüz eden sadece erkekler değilmiş. Buna izin veren göz yuman kadınlar da varmış... bugün bunu öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…