• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsel sorunumuz

Bende de tam tersi biliyor musunuz cinselligi hicbir seye degisemem uykusuz kalsam dahi. Mesela bu konuda istegimin biraz azalmasini isterdim. Herkes farkli seyden yakiniyor işte :deli:
Eskiden böyle değildi şimdi çocuklar ev iş akşam yatana kadar ayaktasın oturup tek başıma bir kafa dinleyemiyorum yorgunlukla yatağa atıyorum kendimi birde sevgili kocamda soguttu beni cinsellik ten
Önceden istekliydim ama adamın bir ay yapmasak umrunda değildi aklına gelmezdi belki de şimdi istekde kalmadı cinsel hayatım başlamadan bitti gibi

Eskiden böyle değildi şimdi çocuklar ev iş akşam yatana kadar ayaktasın oturup tek başıma bir kafa dinleyemiyorum yorgunlukla yatağa atıyorum kendimi birde sevgili kocamda soguttu beni cinsellik ten
Önceden istekliydim ama adamın bir ay yapmasak umrunda değildi aklına gelmezdi belki de şimdi istekde kalmadı cinsel hayatım başlamadan bitti gibi
Anladim sanirim esinizle alakali. Benimkisi fazla istekli yeni evli oldugumuzdan olabilir. Cocuk falan da olmayinca :)

Eger esiniz masturbasyona alisiksa normal iliskiden zevk almasi biraz zaman ister. Sizin islakliginiz sorun degil aksine olmasi gereken.kegel egzersizleride yapabilirsiniz hem normalde hem iliski sirasinda

hahaha son cumle supermis :)) peki fil erkekler tavsan birlesirmi :))
Alıntı;
“Kamasutra’ya göre erkekler tavşan, boğa ve aygır olmak üzere üç gruba ayrılırken, birer çiçek olan kadınlar da ceylan, kısrak ve dişi fil olarak üç türe ayrılır. Erkeklerde ayrım penisin uzunluğuna, kadınlarda ise vajinanın derinliğine göre yapılmaktadır. Aygırın penisi boğaya göre, boğanınki ise tavşana göre daha uzundur. Dişi filin vajinası kısrağa göre, kısrağınki ise ceylana göre daha derindir. Erkeğin penis boyutlarının kadına üstün olduğu birleşmelerin yüksek uyumlu ve kaliteli olduğunu belirtir. Buna göre, bir aygır erkekle bir ceylan kadının birleşmesi en yüksek uyumdur.
En düşük uyum, bir dişi fil kadınla bir tavşan erkeğin birleşmesidir.”

Bana çok mantıklı geldi okuduğum zaman

Alıntı;
“Kamasutra’ya göre erkekler tavşan, boğa ve aygır olmak üzere üç gruba ayrılırken, birer çiçek olan kadınlar da ceylan, kısrak ve dişi fil olarak üç türe ayrılır. Erkeklerde ayrım penisin uzunluğuna, kadınlarda ise vajinanın derinliğine göre yapılmaktadır. Aygırın penisi boğaya göre, boğanınki ise tavşana göre daha uzundur. Dişi filin vajinası kısrağa göre, kısrağınki ise ceylana göre daha derindir. Erkeğin penis boyutlarının kadına üstün olduğu birleşmelerin yüksek uyumlu ve kaliteli olduğunu belirtir. Buna göre, bir aygır erkekle bir ceylan kadının birleşmesi en yüksek uyumdur.

Bundurumda disi fillerle tavsan erkek yanliz kalmaya mahkum oyle mi??

Alıntı;

Simdi anladim meseleyi ne kadar cahilmisim:bicak::KK58:

Yok aygır erkekle fil kadın, boğa erkekle kısrak kadın, tavşan erkekle ceylan kadın kimse yanlız kalmıyor herkes sevişiyor :deli:
Ok ama genede en talihsiz onlar desene.. bu durum acaba boyla kiloyla mindogru orantili?

Benim doktorum benim catimin dar oldugunu soylemisti mesela zayif ve kisa oldugum icin.. mesela 1.8o biride 3,5 kilo cocuk doguruyo bende.. bu yuzden beni daha cok sarstigini soylemisti

Bunun gibi birsey mi?

Bisey soracağım.arada uyum olmazsa evlilik devam etmesi doğru mu sizce , nasıl.olacak o zaman uyum yoksa
Ten uyumu cok onemli. Uyum olmadan evlilik biraz sikintili ve stresli olur diye dusunuyorum. Ama uyum olsa mesela gergin bir zamanda bile o uyum sayesinde ani kurtarirsiniz . Evlilikte cinsel hayat cok onemli. Yasiniz da genc daha. Buna bir cozum bulmaniz lazim.

Evet çok islaklik durumunda zevk olmuyor. Fazlasini peceteyle alin o halde :)

Darlik bolluk konusuna gelince daraltma operasyonlari var diye biliyorum.

Çok uzuldum, cinslik evliliğin olmazsa olmazı , bunu layıkıyla yasayamamaniz üzücü , cift olarak psikoloğa gitmeyi dusundunuzmu , ben boy kilo işlevsellik vs gibi şeylerin önemli oldugunu düşünmüyorum , sanki ten uyumu mu yok gibi ., yada beklentiler farklı belkide

Back
X