- 9 Haziran 2016
- 812
- 717
- 103
- 31
Once doktora basvurun sizde suan problemin ne oldugundan emin degilsiniz. Ogrenmeden herhangi bir operasyon yaptirmayn esinizekalıcı penis kalınlaştırma var mı ki ? biraz araştırdım ama hep geçici olduğunu gördüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Once doktora basvurun sizde suan problemin ne oldugundan emin degilsiniz. Ogrenmeden herhangi bir operasyon yaptirmayn esinizekalıcı penis kalınlaştırma var mı ki ? biraz araştırdım ama hep geçici olduğunu gördüm
Eskiden böyle değildi şimdi çocuklar ev iş akşam yatana kadar ayaktasın oturup tek başıma bir kafa dinleyemiyorum yorgunlukla yatağa atıyorum kendimi birde sevgili kocamda soguttu beni cinsellik tenBende de tam tersi biliyor musunuz cinselligi hicbir seye degisemem uykusuz kalsam dahi. Mesela bu konuda istegimin biraz azalmasini isterdim. Herkes farkli seyden yakiniyor işte![]()
Anladim sanirim esinizle alakali. Benimkisi fazla istekli yeni evli oldugumuzdan olabilir. Cocuk falan da olmayinca :)Eskiden böyle değildi şimdi çocuklar ev iş akşam yatana kadar ayaktasın oturup tek başıma bir kafa dinleyemiyorum yorgunlukla yatağa atıyorum kendimi birde sevgili kocamda soguttu beni cinsellik ten
Önceden istekliydim ama adamın bir ay yapmasak umrunda değildi aklına gelmezdi belki de şimdi istekde kalmadı cinsel hayatım başlamadan bitti gibi
Yeni evliyken de aynıydı şimdi o zamana göre daha sık ama artık ben yorgunumAnladim sanirim esinizle alakali. Benimkisi fazla istekli yeni evli oldugumuzdan olabilir. Cocuk falan da olmayinca :)
Allah Allah.. Kac yasindasiniz erkekler ozellikle yeni evliyken azgin boga gibi oluyorlarYeni evliyken de aynıydı şimdi o zamana göre daha sık ama artık ben yorgunum
Ben 27 eşim 38 aramızda yaş farkı çok ama işinden başka bir şey düşünmez sabah kalkar iş akşam yatar iş offff gençliğimi bitirdiAllah Allah.. Kac yasindasiniz erkekler ozellikle yeni evliyken azgin boga gibi oluyorlar![]()
Birde evlenmeden önce cinsel hayatı fazlasıyla yaşamış biriAllah Allah.. Kac yasindasiniz erkekler ozellikle yeni evliyken azgin boga gibi oluyorlar![]()
Alıntı;hahaha son cumle supermis :)) peki fil erkekler tavsan birlesirmi :))
Bundurumda disi fillerle tavsan erkek yanliz kalmaya mahkum oyle mi??Alıntı;
“Kamasutra’ya göre erkekler tavşan, boğa ve aygır olmak üzere üç gruba ayrılırken, birer çiçek olan kadınlar da ceylan, kısrak ve dişi fil olarak üç türe ayrılır. Erkeklerde ayrım penisin uzunluğuna, kadınlarda ise vajinanın derinliğine göre yapılmaktadır. Aygırın penisi boğaya göre, boğanınki ise tavşana göre daha uzundur. Dişi filin vajinası kısrağa göre, kısrağınki ise ceylana göre daha derindir. Erkeğin penis boyutlarının kadına üstün olduğu birleşmelerin yüksek uyumlu ve kaliteli olduğunu belirtir. Buna göre, bir aygır erkekle bir ceylan kadının birleşmesi en yüksek uyumdur.
En düşük uyum, bir dişi fil kadınla bir tavşan erkeğin birleşmesidir.”
Bana çok mantıklı geldi okuduğum zaman
Yok aygır erkekle fil kadın, boğa erkekle kısrak kadın, tavşan erkekle ceylan kadın kimse yanlız kalmıyor herkes sevişiyorBundurumda disi fillerle tavsan erkek yanliz kalmaya mahkum oyle mi??
Simdi anladim meseleyi ne kadar cahilmisimAlıntı;
“Kamasutra’ya göre erkekler tavşan, boğa ve aygır olmak üzere üç gruba ayrılırken, birer çiçek olan kadınlar da ceylan, kısrak ve dişi fil olarak üç türe ayrılır. Erkeklerde ayrım penisin uzunluğuna, kadınlarda ise vajinanın derinliğine göre yapılmaktadır. Aygırın penisi boğaya göre, boğanınki ise tavşana göre daha uzundur. Dişi filin vajinası kısrağa göre, kısrağınki ise ceylana göre daha derindir. Erkeğin penis boyutlarının kadına üstün olduğu birleşmelerin yüksek uyumlu ve kaliteli olduğunu belirtir. Buna göre, bir aygır erkekle bir ceylan kadının birleşmesi en yüksek uyumdur.
En düşük uyum, bir dişi fil kadınla bir tavşan erkeğin birleşmesidir.”
Bana çok mantıklı geldi okuduğum zaman
Yok aygır erkekle fil kadın, boğa erkekle kısrak kadın, tavşan erkekle ceylan kadın kimse yanlız kalmıyor herkes sevişiyor![]()
Ok ama genede en talihsiz onlar desene.. bu durum acaba boyla kiloyla mindogru orantili?Yok aygır erkekle fil kadın, boğa erkekle kısrak kadın, tavşan erkekle ceylan kadın kimse yanlız kalmıyor herkes sevişiyor![]()
Ten uyumu cok onemli. Uyum olmadan evlilik biraz sikintili ve stresli olur diye dusunuyorum. Ama uyum olsa mesela gergin bir zamanda bile o uyum sayesinde ani kurtarirsiniz . Evlilikte cinsel hayat cok onemli. Yasiniz da genc daha. Buna bir cozum bulmaniz lazim.Bisey soracağım.arada uyum olmazsa evlilik devam etmesi doğru mu sizce , nasıl.olacak o zaman uyum yoksa
Ah bunu evlenmeden once biliyor muydunuzBirde evlenmeden önce cinsel hayatı fazlasıyla yaşamış biri
Ah bunu evlenmeden once biliyor muydunuz[ bazı şeyler yaşadığnı biliyordum ama böyle olacağını beklemiyordum