yok suçlamıyor genişte olabilir benim ki küçükte olabilir diyor yeter ki sorun çözülsün istiyorTen uyumu olmasa bu kadin bu kadar islanmazki?!? Ha erkekte olmamistir bu duygu o baska. Bencede penis kucuk kiza vajinan genis diyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok suçlamıyor genişte olabilir benim ki küçükte olabilir diyor yeter ki sorun çözülsün istiyorTen uyumu olmasa bu kadin bu kadar islanmazki?!? Ha erkekte olmamistir bu duygu o baska. Bencede penis kucuk kiza vajinan genis diyor
Fazlasi can acitir :)yok yok işte ortalamayı 11 cm diye okudum![]()
ayy kim küçük ister kız deli misin önce gözümüz doysun
![]()
tam olarakta bu işte sorunumuz ama bize çözüm lazımyok demek istediği şey çok fazla ıslaklık anormal derecesinde ki, konu sahibinin eşi haklı bu durumda yapılan sexten iki tarafta bi şey anlamaz. bahsettiği şey normal ıslaklık değil herkes yanlış anlamış sanırım![]()
Ameliyat filan olma sen istiyosa o olsun buyutme ameliyati.. var cunku boyle birseyyok suçlamıyor genişte olabilir benim ki küçükte olabilir diyor yeter ki sorun çözülsün istiyor
aslında bol değilmiş adamın bedeni küçükmüş zayıfmış, elbise gibi düşün elbise 36 beden ama sen 32 bedensin gibi gibiVajinal nasıl bol oluyormus orayı anlamadım gercekten.. Cokta merak ettim..
Ereksiyon halinde 10-12cm baya kucuk ayol. Bir de kadina mok atiyor adam vajinan bol diye.
Standart nedir bilmiyorum ama standart olmayana pek hakimim garip bi sekilde
Turk erkegininki ortslsma 16 cm mis:)
Siz de kendimi gördümAyy bende ya adam isteyecek iye ödüm kopuyo
Bide arada ben sirnasiyorum yok derse hic ısrar etmiyorum![]()
Bu ortalamayi kim yumurtlamis bilmiyorum:))![]()
sözün bittiği yer
ay o fazla sanki, ortalama olarak yani...üstü de varsa çok gibi sankiÇok anlarım ya, her konuda bi fikrim var.
![]()
Benim farkli bir teorim var aslinda![]()
sözün bittiği yer
ay o fazla sanki, ortalama olarak yani...üstü de varsa çok gibi sankiÇok anlarım ya, her konuda bi fikrim var.
![]()
Ereksiyon halinde 10-12cm baya kucuk ayol. Bir de kadina mok atiyor adam vajinan bol diye.
Standart nedir bilmiyorum ama standart olmayana pek hakimim garip bi sekilde
Niye banyoya kosuyosun:) yat :)Siz de kendimi gördümAcaba toplumun dayatmaları yüzünden mi bu haldeyiz. Yabancılarda bakıyorum birliktelikten sonra millet banyoya koşmuyor, hatta sokakta gezen bile var ben uçarak gidiyorum. Yani banyoya girmeye mi üşeniyorum da bu halde yoksa gerçekten anormallik mi bende çözemedim. Hani birlikteliğe kadar bir tembellik var. Ne olucak böyle?
yoo valla bence hiç de çok değilay o fazla sanki, ortalama olarak yani...üstü de varsa çok gibi sankiÇok anlarım ya, her konuda bi fikrim var.
![]()
BenceBu ortalamayi kim yumurtlamis bilmiyorum:))
Kafamda deli sorular, hangi mahlukBenim farkli bir teorim var aslinda
Turk erkegi olcecez diye baska bir mahluk mu olctuler acaba
Çoluk çocuk sabah zor oluyor. Banyo yapmasam kendimi psikolojik olarak hijyenik hissetmiyorum. Kendimi çözemiyorum ben ya. :) Seviyorum cinselliği ama üşeniyorum...Niye banyoya kosuyosun:) yat :)
Hahaha ne yapalim turk erkegi alacaklar iyi dusunsun madem:))Bencegibigibiyim 'in 11 i daha mantıklı. Senin kaynak bilimsel değil gibi
Kafamda deli sorular, hangi mahluk![]()
an itibari ile sorgulamayı bırakıyorumyoo valla bence hiç de çok değil![]()