cinsel sorunumuz

adalet12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
274
79
48
35
Kızlar merhaba daha önce bi konu açmıştım hatırlayanlar bilir belki cinsel sorunumuz vardı. Geçenlerde eşimle beraber doktora gittik. Benim biraz kilom olduğunu, eşimin ise bekarlıktan kalma sık sık el ile boşalmasından dolayı cinsellikte sorun yaşıyormuş ve seminerle tedavi olunabiliyormuş. Daha önce böyle bi durumla karşılaşıpta sonuç alan oldu mu ? ne kadar sürede sonuç aldınız yardımcı olursanız sevinirim

kilodan cinsellik yaşanamadığını ilk kez duydum. Bu kilo 150 kilo falan ise olabilir de diğerini bilemedim.
Erkeklerin mastürbasyon yapması erken boşalmasına sebebiyet veriyor. Bu kısım doğru yani.
Bu arada ilişkiye girerken tam olarak siz mi kasılıyorsunuz ? Eşinizde mi sertleşme olmuyor?

biraz kilo olunca ne gibi sorun oluyormus bende oraya takildim

Esiniz kilonuzdan dolayi sizinle birlikte olmak istemiyor mu, nedir tam olarak sorun?

Eşinizinki genel geçer bir sorun.
Size de bir kulp bulmak için teşhis koyulmuş gibi.

Kadindaki kilo erkegi sogutabilir dogruda.. libidosu tavan olan herifte ona bakmaz yani.. seni bilerek evlendi sonucta..

Ereksyon bosalma bunlar kafada biten seyler genelde.. (her zaman degil) konusarak tedavi olabilir yani bdn inaniyorum

1) Cinsel sorununuz tam olarak ne? Iliski sıklıgınin az olmasi mi, ereksiyon olamama vs mi, erken bosalma mi? vs vs
2) Nasil seminerle? Seminerle tedavi nasil oluyor? Bireysel bi terapiden degil de gruba yonelik bir seyden bahsediyo gibisiniz? Anlamadim orayi

Son düzenleme:
tam olarak şöyle eşim bekarlıktan kalma eliyle sık boşaldığı için cinsellik esnasında boşalamıyor seminerden kastımız da birebir terapi gibi birşey

Kadindaki kilo erkegi sogutabilir dogruda.. libidosu tavan olan herifte ona bakmaz yani.. seni bilerek evlendi sonucta..

Ereksyon bosalma bunlar kafada biten seyler genelde.. (her zaman degil) konusarak tedavi olabilir yani bdn inaniyorum
öyle bi sorunumuz değilde eşimin biraz psikolojik galiba ilişki esnasında boşalamıyor bekarlıktan kalma el ile boşalmasından dolayı

Esiniz kilonuzdan dolayi sizinle birlikte olmak istemiyor mu, nedir tam olarak sorun?
öyle bi sorunumz yok birlikte oluyoruz ancak eşim bekarken el ile boşalmasından dolayı ilişki esnasında boşalamıyor birazda benim vajınam fazla ıslanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…