tam olarak şöyle eşim bekarlıktan kalma eliyle sık boşaldığı için cinsellik esnasında boşalamıyor seminerden kastımız da birebir terapi gibi birşey1) Cinsel sorununuz tam olarak ne? Iliski sıklıgınin az lmasi mi, ereksiyon olamama vs mi, erken bosalma mi? vs vs
2) Nasil seminerle? Seminerle tedavi nasil oluyor? Bireysel bi terapiden degil de gruba yonelik bir seyden bahsediyo gibisiniz? Anlamadim orayi
evet seminer dediğime bakmayın yoksa komple bir salon içinde olacak iş değil zatenTerapi demek istedi sanirim konu sahibi.
işte o sorunun geçmesi için ne yapmamız lazım doktor terapi yapılınca geçer dedi ama süreç nasıl işler bilmiyoruzEşinizinki genel geçer bir sorun.
Size de bir kulp bulmak için teşhis koyulmuş gibi.
işte o sorunun geçmesi için ne yapmamız lazım doktor terapi yapılınca geçer dedi ama süreç nasıl işler bilmiyoruz
öyle bi sorunumuz değilde eşimin biraz psikolojik galiba ilişki esnasında boşalamıyor bekarlıktan kalma el ile boşalmasından dolayıKadindaki kilo erkegi sogutabilir dogruda.. libidosu tavan olan herifte ona bakmaz yani.. seni bilerek evlendi sonucta..
Ereksyon bosalma bunlar kafada biten seyler genelde.. (her zaman degil) konusarak tedavi olabilir yani bdn inaniyorum
öyle bi sorunumz yok birlikte oluyoruz ancak eşim bekarken el ile boşalmasından dolayı ilişki esnasında boşalamıyor birazda benim vajınam fazla ıslanıyorEsiniz kilonuzdan dolayi sizinle birlikte olmak istemiyor mu, nedir tam olarak sorun?
Vajinanın fazla ıslanması tam bir erkek bahanesi. Hiçbir yan etkisi olmaz.öyle bi sorunumz yok birlikte oluyoruz ancak eşim bekarken el ile boşalmasından dolayı ilişki esnasında boşalamıyor birazda benim vajınam fazla ıslanıyor
yok öyle bahane değil ıslaklığı alınca biraz daha fazla sürüyor ilişki ama boşalamıyor eliyle yapınca hemen boşalıyorVajinanın fazla ıslanması tam bir erkek bahanesi. Hiçbir yan etkisi olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?