Cinsel Travma mi bu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anladim cheryl anladım ama bı bok değişmiyor. . 6 m 2 alanda akşama kadar onla çalışmak zorundayım suanki şartlarda ailemi biliyosun babamı daha doğrusu bu ara yine sinirlerimi zorluyor kpss filan çalışayım bari diyorum bir haftadır hergün calisicam eve gelip boş boş oturup düşünüyorum..
Keşke ayrı bir yerde ayrı bir hayat kurma şansın olsa. Ailenden annenden babandan uzaklaşınca normale döneceğini, en azından bu depresif ruh halinden çıkacağını düşünüyorum.

Hayalimde canlanıyor kendinden 10 yaş büyük o kadınla seks yapması o anlar nasıl bir ilişki olduğu cidden sinirlerim alt üst oluyor.
Hiç normal bir ruh hali değil. Virus geçsin bir psikolog veya psikiyatriye git. Kocan değil, sevgilin değil, nişanlın değil. 20 günlük flört. Ne halt etmişse etmiş. Niye bu kadar kafaya taktın ki anlamadım.

Cinsel travma değilde bir arkadaşım bana flört ettiği kişinin başkasıyla seviştiğini sürekli düşündüğünü soylese cinsel fantazisi olduğunu düşünürdüm

Kafan mi iyi içime oturan bir acı ve aldanmisligim var işim gücüm yok fantazi yapicam sabir ya ne boş konuşuyorsunuz

Travma değil, zamanla geçer. Ama normal de değil.

Zamanında konu açtığınızda size dedik cacık olmaz bu adamdan diye ama inatla deneyeceğim dediniz. Kendiniz deneyimlediniz. Geçmiş olsun.

Birşey denediğim yok o zamanlar zaten öğrenmiştim son bilgiyi de ne sevgili oldum ne bişey.. hemen ay ben demiştim havalarına girmeyin yani boş yere. .

Keşke ayrı bir yerde ayrı bir hayat kurma şansın olsa. Ailenden annenden babandan uzaklaşınca normale döneceğini, en azından bu depresif ruh halinden çıkacağını düşünüyorum.

Tek baisma mutlu olabilir.miyim bilmiyorm ben hıc bı zaman tek yaşama insanı olmadım o kafalarda olamadım yani

10 yas buyuk biriyle sevisilmiyor mu? Aldatmasi cok kotu ama bu sizin dusunce de saglikli degil
Kadının büyüklüğünü niye vurguladıniz anlamadım.

Evet 39 yaşında evli ve çocuklu bir kadının 25 yaşında bir gençle yatıp kalkıp gönül eglendirmesini doğru bulmuyorum. Gayet de sağlıklı düşünüyorum. Sizin böyle bir ilişkiniz vardır üzerinize alırsınız bilemem o da sizin düşünceniz sizin icin benim düşüncem sağlıksız anlamına gelmez

Hiç normal bir ruh hali değil. Virus geçsin bir psikolog veya psikiyatriye git. Kocan değil, sevgilin değil, nişanlın değil. 20 günlük flört. Ne halt etmişse etmiş. Niye bu kadar kafaya taktın ki anlamadım.

İlla adı mi konması lazım sevgilimdi diye.. sonuçta insanız bir paylaşım var yüzyüze göz göze söylenen yalanlar var tabiki de etkilenmek normal. Hemen psikologa git pskikatriye git aman tanrım çok kötü durumdasın bırakın bunları bunlar hep psikiyatri bilimininn bizi telaslandirip hastalık hastası yapan söylemleri..ota boka psikologa giderken yandık zaten

Evet 39 yaşında evli ve çocuklu bir kadının 25 yaşında bir gençle yatıp kalkıp gönül eglendirmesini doğru bulmuyorum. Gayet de sağlıklı düşünüyorum. Sizin böyle bir ilişkiniz vardır üzerinize alırsınız bilemem o da sizin düşünceniz sizin icin benim düşüncem sağlıksız anlamına gelmez

terbiyesizligin luzumu yok, haddini bil.
Sacma sapan konusup insani delirtmek mi niyet?
Hayir oyle bir iliskim yok,kaldi ki olsa da sanane?
Erkek arkadasin seni sevse zaten gidip ister evli ister bekar olsun, baska biriyle yatmazdi.

İlk yazdığınızda bunları dememissiniz. Hem de 14 yaş olmuş şimdi yaş farkı. Kadın boşanmış olsaydı düşünceniz sağlıksız olurdu ama şu an değil. Çünkü hala evli.

İlla adı mi konması lazım sevgilimdi diye.. sonuçta insanız bir paylaşım var yüzyüze göz göze söylenen yalanlar var tabiki de etkilenmek normal. Hemen psikologa git pskikatriye git aman tanrım çok kötü durumdasın bırakın bunları bunlar hep psikiyatri bilimininn bizi telaslandirip hastalık hastası yapan söylemleri..ota boka psikologa giderken yandık zaten
Sevgili olmamışsınız. Olma yolunda ilerliyormuşsunuz. Tabiki de adının konması lazım.
Yaptıgı şeyden ötürü sinirlenebilirsin. Zaten yol da vermişsin. Ama kendinden 10 yaş büyük bir kadınla sevismesini hayal edip igrenmek çok mu normal acaba? Ota b.k bir durumsa unutur gider, buraya da konu açmazdın değil mi? 🤷‍♀️

Yaşadığınız hayal kırıklığı taze olduğu için öyle geliyordur. Zamanla çıkar aklınızdan. Öyle kalıcı bir etkisi olacağını sanmam.

Birşey denediğim yok o zamanlar zaten öğrenmiştim son bilgiyi de ne sevgili oldum ne bişey.. hemen ay ben demiştim havalarına girmeyin yani boş yere. .

Ben de bazı konu sahiplerinin açtıkları konular verdikleri cevaplar uzay boşluğunda kayboluyormuş havalarına girmesine bayılıyorum biliyor musun şekerim 😂

Tamam da ne fark eder ki. İster 76 yaşında kadınlar birlikte olsun ister 18 yaşında kızla. Sizin hayatınızda ne değiştiriyor ? yaş farkı 10 yaştı birden 14 oldu bu arada birkaç sayfa daha geçse 20 olacak ;) sizin zorunuza giden bu kadının tercih edilmesi mi ? başka kadının tercih edilmesi mi yoksa sizin hiç tercih edilmemiş olmanız mı ? sevgili değiliz demişsiniz , o zaman neden bu dram ? adam kalkıp sırf yatmak için ülke değiştiriyor olamaz ki aşık olmuş kadına belli ki kadın mı tükendi tr de. gencim güzelim neden çocuklu kaç yaşında kadın ? çünkü siz değilsiniz sizi sevmemiş tek sebep bu açık değil mi?

terbiyesizligin luzumu yok, haddini bil.
Sacma sapan konusup insani delirtmek mi niyet?
Hayir oyle bir iliskim yok,kaldi ki olsa da sanane?
Erkek arkadasin seni sevse zaten gidip ister evli ister bekar olsun, baska biriyle yatmazdi.

Erkek arkadaşım değildi kendisi kuyruğuna basılmış kedi gibi bagirman neden acaba kendin yazıp kendi çiziyorsun komik insan. Büyük kadınla ilişkisini yadirgamami eleştiren sendin kime ne yani o da benim düşüncem gayet de yanlış.

Sevgili olmamışsınız. Olma yolunda ilerliyormuşsunuz. Tabiki de adının konması lazım.
Yaptıgı şeyden ötürü sinirlenebilirsin. Zaten yol da vermişsin. Ama kendinden 10 yaş büyük bir kadınla sevismesini hayal edip igrenmek çok mu normal acaba? Ota b.k bir durumsa unutur gider, buraya da konu açmazdın değil mi? 🤷‍♀️

Hayal etmek derken düşünüyorum sinirleniyorum gıcık oluyorum anlamında. . Zamanla geçer bn psikiyatri ve psikologlara gittim baya sömürgeciler aralarında iyiler vardır ama çok az emin olun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X