Cinsel Travma mi bu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne güzel beddular , döner dolaşır merak etmeyin :cool: Teşekkür ediyorum iade ediyorum...
yazdıklarımın içinde tek bir tane bile beddua yoktu.
sadece yaptığınız çoooook büyük konuşmanın hatırlatmasını yapmak istedim.
siz bunu beddua olarak algıladıysanız. demekki yaptığınızda bir yanlış olduğunu düşünen sizsiniz.
ben bişey demiyorum.
ben sadece ayna tuttum.

Ne güzel beddular , döner dolaşır merak etmeyin :cool: Teşekkür ediyorum iade ediyorum...

Kadın beddua mi etmiş ? İşine gelmedi tabi doğruları duymak yarın ağlarken hatırlarsın
Yazıp geçeceğim ne yapacağım sizin gönlünüzü mü eğleyeceğim ? Herkes kendi görüşünü yazıyor ama size bana her mesajınızda hakaret ediyorsunuz. Siz bu hakkı nereden alıyorsunuz anlayamıyorum. Konunuza dair görüşüm buydu, burası anonim bir platform kimse sizi mutlu etmek zorunda değil, istediklerinizi söylemek zorunda değil. Çok saldırgansınız terbiye hususunda da sorun var sanırım, sizin için yapacak pek birşey yok.Üzgünüm.

Kendin için üzül sen kötü kalpli biri olmanin tedavisi de yok yazık..

yazdıklarımın içinde tek bir tane bile beddua yoktu.
sadece yaptığınız çoooook büyük konuşmanın hatırlatmasını yapmak istedim.
siz bunu beddua olarak algıladıysanız. demekki yaptığınızda bir yanlış olduğunu düşünen sizsiniz.
ben bişey demiyorum.
ben sadece ayna tuttum.
büyük konuşmadım ki , mutsuzsun bana bunları yazıyorsun dedi . değilim dedim ne diyeyim, ne yapayım yani şükürler olsun değilim. yalan mı söylemeliydim. anlamadım sanki ben çok mutluyum yazmışım ilk mesajıma gibi davranıyorsunuz. kadının düşmanı kadındır demiş, hayır siz kendi düşmanınızsınız dedim.Ki hala aynı görüşteyim sizde bana sillesini göreceksiniz demeye getirmişsiniz, bende size iade ediyorum aynanızı. İlkokul çocukları gibi oldu ama kötü söze aynaa aynaa o geldi aklıma 😂

Kadın beddua mi etmiş ? İşine gelmedi tabi doğruları duymak yarın ağlarken hatırlarsın

Kendin için üzül sen kötü kalpli biri olmanin tedavisi de yok yazık..
şimdi sizde kötülükte birleşmiş mi oldunuz 😂 yazık ya cidden üzülüyorum gencecik kızlar ne hallere düşüyor. halbuki bas tekmeyi geç, yoluna bak. hayat seçeneklerle dolu. diyecek pek bişey yok. bir sene sonra ne yapmışım kendime diyeceksiniz.

şimdi sizde kötülükte birleşmiş mi oldunuz 😂 yazık ya cidden üzülüyorum gencecik kızlar ne hallere düşüyor. halbuki bas tekmeyi geç, yoluna bak. hayat seçeneklerle dolu. diyecek pek bişey yok. bir sene sonra ne yapmışım kendime diyeceksiniz.

Tamam en son sen konuştun en çok sen cevap verdin alkışladık seni kırmızı kurdeleni de taktik ugurluyoruz 😀

büyük konuşmadım ki , mutsuzsun bana bunları yazıyorsun dedi . değilim dedim ne diyeyim, ne yapayım yani şükürler olsun değilim. yalan mı söylemeliydim. anlamadım sanki ben çok mutluyum yazmışım ilk mesajıma gibi davranıyorsunuz. kadının düşmanı kadındır demiş, hayır siz kendi düşmanınızsınız dedim.Ki hala aynı görüşteyim sizde bana sillesini göreceksiniz demeye getirmişsiniz, bende size iade ediyorum aynanızı. İlkokul çocukları gibi oldu ama kötü söze aynaa aynaa o geldi aklıma 😂

Tamam osuruktan teyyare ay pardon üfürükten prenses sen haklısın 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X