Cinsel Travma mi bu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mesaj tekrarı derken ??? Rahatsizsan git arkadasim işine gelmeyn cevap verilince hemen saldirmanizdan bıktım valla şuursuz
bazen sistem hatası iki mesaj üst üste gidiyor. İkinci mesaj mükerrer olması diye mesaj tekrarı yazmış. burada yaptığınız atarın %1 ni adama yapsaydınız çoktan rahatlamıştınız.

Aldatılmayı sindirememişsin bence ondan böyle oluyor unut gitsin kafana taktıkça daha da kötü olursun her şeyin bir zamanı vardır elbet

Mesaj tekrarı derken ??? Rahatsizsan git arkadasim işine gelmeyn cevap verilince hemen saldirmanizdan bıktım valla şuursuz
Yanlışlıkla aynı mesaji iki kere atmışım. Bu sitede aynı mesaj olmasın diye belirtilir.
Saldirdigim falan yok. Sadece fikrimi söyledim. Ayrıca şuursuzca saldıran sensin. Istediğin cevabı alamayınca tuhaf tuhaf yorumlar yazmaya başladın. Neyse sana hayallerinle mutluluklar diliyorum. Hayatına daha girmeyen biri için bunalımlara girmeye devam et.

Tamam da ne fark eder ki. İster 76 yaşında kadınlar birlikte olsun ister 18 yaşında kızla. Sizin hayatınızda ne değiştiriyor ? yaş farkı 10 yaştı birden 14 oldu bu arada birkaç sayfa daha geçse 20 olacak :KK66: sizin zorunuza giden bu kadının tercih edilmesi mi ? başka kadının tercih edilmesi mi yoksa sizin hiç tercih edilmemiş olmanız mı ? sevgili değiliz demişsiniz , o zaman neden bu dram ? adam kalkıp sırf yatmak için ülke değiştiriyor olamaz ki aşık olmuş kadına belli ki kadın mı tükendi tr de. gencim güzelim neden çocuklu kaç yaşında kadın ? çünkü siz değilsiniz sizi sevmemiş tek sebep bu açık değil mi?

Peki bişey sorucam senin bunları yazarken ki amacın ne mesela ? Kadının düşmanı kadındır bak cidden. Yazdıklarında bunu çok net gördüm. Bazı mutsuz kadınlar böyle bakarmis derdi olan biri varsa daha da desmek onu acıtmak için cümlelerini özenle secermis sende öyle yapmaya çalışmissın sen tercih edilmedin o tercih edildi sen sevilmedin vs demek mesela neyin kanıtı ne yapmaya çalışıyorsun ki :) üzüntüden kahrolayim diye ugrasmissin. Çok şükür eskisi kadar depresif değilim artık bu oyunları görüyorum. Buraya yardım almak amaçlı konu açılmış ve karşımdaki kişi beni dibe çekmek için elinden geleni yapıyor vallahi baya komik

Yanlışlıkla aynı mesaji iki kere atmışım. Bu sitede aynı mesaj olmasın diye belirtilir.
Saldirdigim falan yok. Sadece fikrimi söyledim. Ayrıca şuursuzca saldıran sensin. Istediğin cevabı alamayınca tuhaf tuhaf yorumlar yazmaya başladın. Neyse sana hayallerinle mutluluklar diliyorum. Hayatına daha girmeyen biri için bunalımlara girmeye devam et.

Pardon ben yanlış anlamisim ben hatamı kabul edecek kadar olgun biriyim özür dilerim sizden bu yorumum için.

Peki bişey sorucam senin bunları yazarken ki amacın ne mesela ? Kadının düşmanı kadındır bak cidden. Yazdıklarında bunu çok net gördüm. Bazı mutsuz kadınlar böyle bakarmis derdi olan biri varsa daha da desmek onu acıtmak için cümlelerini özenle secermis sende öyle yapmaya çalışmissın sen tercih edilmedin o tercih edildi sen sevilmedin vs demek mesela neyin kanıtı ne yapmaya çalışıyorsun ki :) üzüntüden kahrolayim diye ugrasmissin. Çok şükür eskisi kadar depresif değilim artık bu oyunları görüyorum. Buraya yardım almak amaçlı konu açılmış ve karşımdaki kişi beni dibe çekmek için elinden geleni yapıyor vallahi baya komik
Bak güzel kardeşim. Kimse senin yaranı deşmeye çalışmıyor. Kimsenin seninle bir derdi yok. Sadece bakış açını değiştirmeye çalışıyoruz. Yat kalk Allah'a dua et. Baştan ne mal olduğunu görmüşsün. İş ciddiye bindikten sonra veya evlendikten sonra göreydin? Ahlaki boyutu geçtim, sağlık boyutu var. Bu tipler olmadık hastalık bulaştırır insana.
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama bunlar ah vah edilecek durumlar değil. Şükret önüne bak.

Bak güzel kardeşim. Kimse senin yaranı deşmeye çalışmıyor. Kimsenin seninle bir derdi yok. Sadece bakış açını değiştirmeye çalışıyoruz. Yat kalk Allah'a dua et. Baştan ne mal olduğunu görmüşsün. İş ciddiye bindikten sonra veya evlendikten sonra göreydin? Ahlaki boyutu geçtim, sağlık boyutu var. Bu tipler olmadık hastalık bulaştırır insana.
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama bunlar ah vah edilecek durumlar değil. Şükret önüne bak.

Zaten öyle yapıyorum baştan gördüm gerçekleri aşık olmadan bişey yaşamadan.. utanmazla dip dibe çalıştığımız için arada laf sokuyorum istemsizce. Zor bir durum ama zamanla geçecektir içimdeki hisler de . Sagol

Diğer konularınızı biraz hatırlar gibiyim. Bu hisleriniz cinsel travma falan değil. Siz sevgilinizden soğudunuz için ondan nefret etmeye başlamışsınız ve size yaptığı yanlışı sindirememişsiniz. Güveninizi kırmış, o yüzden de hâlâ nasıl bunu yapar diye mantıklı bir gerekçe arıyorsunuz.Olay bu aslında.

Yoksa kendinden 10 yaş büyük biriyle birliktelik yaşaması onun problemi. Ayrıca şunu da söyleyeyim yaşı size göre büyük olup spor yapan yada bakımlı düzgün fizikli çokça kadın var. Gencecik olup kendini salmış bakımsız bir sürü genç kız da var . Bir erkek illaki kendi yaşıtlarıyla olacak yada olmalı diye bir şey yok. Belki fiziksel olarak beğenmiştir yaşını önemsememiş olabilir. Ama aldatması ve sizi bu şekilde kandırması büyük hata. Yani adamın karakterinde sıkıntı var. Kadını düşünüp de nasıl onla sevişir falan diye kurmayın kafanızda. Sizin erkek arkadaşınızla hesaplaşmanızı kafanızda bitirip yeni bir sayfa açmanız gerekiyor. Ancak o zaman bunları dert etmezsiniz.
konudan bağımsız olarak şu sıra etrafımda kendisinden yaşı büyük kadınlarla evlenen ve sevgili olan o kadar çok erkek var ki. bunun en önemli sebebi kadınlar kendilerine çok bakmaya başladı ve gerçekten genç gösteriyorlar. sonuçta bir erkek beğenmediği bir 20 yaşındaki kızla birlikte olmaktansa beğendiği 30 yaşındaki bir kadınla birlikte olmayı tercih ediyor. yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum.
konuyla ilgili olarak ise, bu yaşadığın duygu cinselliğe dair bişey değil tam olarak kıskançlık duygusu.

Özenle yazmadım ki hemen yazdım geçtim. Ben sana neden oyun oynayayım arkadaşım, tanımam etmem. İlk konunu okumuştum aradan uzun zaman geçti, şimdi yeni konunu gördüm. Dürüstçe yazdım içimden geçenleri, söylediklerimin içinde yalan yanlış var ise ciddiye alma , ama hepsi doğru ikimizde biliyoruz. Ben mutsuz muyum, pek sayılmaz mutsuzum dersem nankörlük etmiş olurum. Ne kadar istesen de diyemiyorum yani, ama mutluluk da emek gerektiriyor. Kadının düşmanı kendisi , sadece kendisi , şu an senin kendi düşmanın olduğun gibi. . .

Kötülük dayanışması :) komik
Yanlış anlamışsın gayet düzgün bir şekilde açıklama yaptım. Mesaj tekrarı sizin yörede küfür falan mı 😂 Niye kötü oldum yine 😬 Sağlıklı düşünemiyorsun şu anda herkese herşeye saldırıyorsun. Tedavi ol diyene otamoka psikoloğa mı gidilir diyorsun. Hiç mi reddedilmedin hiç mi zorluk görmedin anlamadım ki? 15 yıllık kocan aldatmış 7 çocukla sokakta kalmış gibi davranıyorsun.

Zaten canı yanmış bir kadını üzmek gerçekten can yakıyor. Sevgilisi olmasa da birseyler hissetmis ve o adamın böyle bir ilişkisi olmasi çok uzmus. Bu aralar canın yanacak zamanla unutursun canim.
Konu Sahibi o adamı hiç umursama. Laf ta sokma. Kendini de üzme. Sevgiler❤

Yanlış anlamışsın gayet düzgün bir şekilde açıklama yaptım. Mesaj tekrarı sizin yörede küfür falan mı 😂 Niye kötü oldum yine 😬 Sağlıklı düşünemiyorsun şu anda herkese herşeye saldırıyorsun. Tedavi ol diyene otamoka psikoloğa mı gidilir diyorsun. Hiç mi reddedilmedin hiç mi zorluk görmedin anlamadım ki? 15 yıllık kocan aldatmış 7 çocukla sokakta kalmış gibi davranıyorsun.

İnanılmaz derecede kötü kalplisin.. üzülsem bir tarafına kına yakacaksin yani herkesi kendin gibi sanıyorsun oysa hiç te mutsuz olmanı umduğum filan yok uumrum değilsin yani öyle.. söylediklerinin doğru olup olmaması değil konu senin birini acıtmaya çalışman kasten bu senin aşırı kötü kalpli olduğunu gösterir yada içinde bir acı vardır başkasından çıkarıyosundur . Psikoloji bilimini senden bin kat iyi bilirim psikologa mi gidilir ayhh tü kaka anlamında demedim onu ben. Neyse ya öylesine yazıp gecmismisss .. sen buraya öylesine yaz geç diye insanlar konu açıyor zaten düşüncesiz bencil insan. Utanmadan söylüyor bide. Zorluğun babasını gören biri olduğum için senin gibi ağzımı yaya yaya konuşmam derdini anlatan insanlarla merak etme.

Özenle yazmadım ki hemen yazdım geçtim. Ben sana neden oyun oynayayım arkadaşım, tanımam etmem. İlk konunu okumuştum aradan uzun zaman geçti, şimdi yeni konunu gördüm. Dürüstçe yazdım içimden geçenleri, söylediklerimin içinde yalan yanlış var ise ciddiye alma , ama hepsi doğru ikimizde biliyoruz. Ben mutsuz muyum, pek sayılmaz mutsuzum dersem nankörlük etmiş olurum. Ne kadar istesen de diyemiyorum yani, ama mutluluk da emek gerektiriyor. Kadının düşmanı kendisi , sadece kendisi , şu an senin kendi düşmanın olduğun gibi. . .
konu sahibine katılıyorum. gerçekten bu öfke nedir ya?
yazdıklarınızı şokla okudum. karışmayım dedim ama cidden Allah iyi insanlarla karşılaştırsın demek geçti içimden.
ha şunu da eklemek istiyorum. bugün bana yarına sana! hepimiz insanız.
o kadar büyük laflar etmişsin "şuan gayet mutluyum, ama emek ister, tek düşmanın kendinsin" falan...
umarım "kınadığını yaşamadan ölmezsin" sözünün sillesini yemezsiniz...

İnanılmaz derecede kötü kalplisin.. üzülsem bir tarafına kına yakacaksin yani herkesi kendin gibi sanıyorsun oysa hiç te mutsuz olmanı umduğum filan yok uumrum değilsin yani öyle.. söylediklerinin doğru olup olmaması değil konu senin birini acıtmaya çalışman kasten bu senin aşırı kötü kalpli olduğunu gösterir yada içinde bir acı vardır başkasından çıkarıyosundur . Psikoloji bilimini senden bin kat iyi bilirim psikologa mi gidilir ayhh tü kaka anlamında demedim onu ben. Neyse ya öylesine yazıp gecmismisss .. sen buraya öylesine yaz geç diye insanlar konu açıyor zaten düşüncesiz bencil insan. Utanmadan söylüyor bide. Zorluğun babasını gören biri olduğum için senin gibi ağzımı yaya yaya konuşmam derdini anlatan insanlarla merak etme.
Yazıp geçeceğim ne yapacağım sizin gönlünüzü mü eğleyeceğim ? Herkes kendi görüşünü yazıyor ama size bana her mesajınızda hakaret ediyorsunuz. Siz bu hakkı nereden alıyorsunuz anlayamıyorum. Konunuza dair görüşüm buydu, burası anonim bir platform kimse sizi mutlu etmek zorunda değil, istediklerinizi söylemek zorunda değil. Çok saldırgansınız terbiye hususunda da sorun var sanırım, sizin için yapacak pek birşey yok.Üzgünüm.

konu sahibine katılıyorum. gerçekten bu öfke nedir ya?
yazdıklarınızı şokla okudum. karışmayım dedim ama cidden Allah iyi insanlarla karşılaştırsın demek geçti içimden.
ha şunu da eklemek istiyorum. bugün bana yarına sana! hepimiz insanız.
o kadar büyük laflar etmişsin "şuan gayet mutluyum, ama emek ister, tek düşmanın kendinsin" falan...
umarım "kınadığını yaşamadan ölmezsin" sözünün sillesini yemezsiniz...
Ne güzel beddular , döner dolaşır merak etmeyin :cool: Teşekkür ediyorum iade ediyorum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X