- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi Meredith Grey
-
Sürekli kendimi tatmin etme ihtiyacı duyuyorum ve ilişkilerim hemen cinselliğe kayıyor.Bagimli olmanim ne gibi bir zararini goruyorsunuz ki?
Sürekli kendimi tatmin etme ihtiyacı duyuyorum ve ilişkilerim hemen cinselliğe kayıyor.
Geçen hafta aşık olduğum adamdan oldum, annesi boynundaki morluğu gördüğü için.
Sordum da çocuğa bak boynun morarır falan diye, morarırsa morarsın bir şey olmaz mor mor gezerim bende dedi..yavaş seviş kız sendeee
Sordum da çocuğa bak boynun morarır falan diye, morarırsa morarsın bir şey olmaz mor mor gezerim bende dedi..
Kadına tamamen haksız da diyemiyorum, sonuçta 21 yaşında..ama anası olaya taş koydu tabiiii
Oluyor da işte sonuçları pek iyi olmuyorGencsin olur oyle ...
Sorun sende degil,boynu morardi diye ayar ceken annesine kulak asan adamdaOluyor da işte sonuçları pek iyi olmuyor
sen kaç yaşındasın ?Kadına tamamen haksız da diyemiyorum, sonuçta 21 yaşında..
Kova :)Akrep burcu musun?
21sen kaç yaşındasın ?
Kesinlikle haklısınız. Bu durumu kendi başıma halletmek istiyorum ama bir yardım alarak değil.Bu yaşta bu hız çok fazla
Doğum haritanı merak ettim.Kova :)
21
İlişki yaşıyor musun yoksa mastürbasyonla mı rahatlıyorsun?Kesinlikle haklısınız. Bu durumu kendi başıma halletmek istiyorum ama bir yardım alarak değil.
Sabah 6'da doğmuşum.Doğum haritanı merak ettim.
Doğum saatini biliyor musun?
İkisi de, daha çok masturbasyon ve bir günde 8 civarı yaptığım zamanı biliyorum..İlişki yaşıyor musun yoksa mastürbasyonla mı rahatlıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?