- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi Meredith Grey
-
Kovaaslan burcu musun?
Tam doğum saatini ve şehrini de söylemen gerek tabi eğer bakmamı istiyorsanSabah 6'da doğmuşum.
İkisi de, daha çok masturbasyon ve bir günde 8 civarı yaptığım zamanı biliyorum..
Biliyorum da durdurmam kendimi çok zor oluyor.Ooobacım sen naptın?
Fazla mastürbasyon zararlı biliyorsun değil mi?
Klitoral orgazma alışırsan vajinal orgazma ulaşman çok zor olurmuş. Öyle okumuştum bir yerlerde.
Psikolojik bir sorununuz sizi cinselliğe itiyor olabilir ben böyle okumuştum. Terapi alabilirsiniz.Biliyorum da durdurmam kendimi çok zor oluyor.
Adeta sigara bağımlısı gibi. Biliyor zararlı ama içiyor garibim :/
Haklı olabilirsiniz. Normal hayatımda da acayip tutkulu ve hırslıyım.Psikolojik bir sorununuz sizi cinselliğe itiyor olabilir ben böyle okumuştum. Terapi alabilirsiniz.
Biliyorum da durdurmam kendimi çok zor oluyor.
Adeta sigara bağımlısı gibi. Biliyor zararlı ama içiyor garibim :/
Psikolojik bir sorununuz sizi cinselliğe itiyor olabilir ben böyle okumuştum. Terapi alabilirsiniz.
Sanmıyorum. Daha da ilerler ama gerilemez.Haklı olabilirsiniz. Normal hayatımda da acayip tutkulu ve hırslıyım.
Ama bu konu için terapi alma fikri de uzak geliyor. Kendi başıma çözemez miyim acaba? :/
Haklı olabilirsiniz. Normal hayatımda da acayip tutkulu ve hırslıyım.
Ama bu konu için terapi alma fikri de uzak geliyor. Kendi başıma çözemez miyim acaba? :/
Bu ülkede, bu konuda gidip bir psikoloğa danışmak.. Ne bileyim. Beni yargılayacağına neredeyse eminim gittiğim psikoloğun.J Janet Jak Esim 'e katılıyorum.
Seks bağımlılığının altında psikolojik nedenler yatıyor genelde.
Senin diğer konularını da biliyorum ve kesinlikle durumun psikolojik olduğunu düşünüyorum
Ahaha çok yaşa ya, gülümsettin beni.Ben 21 yasinda evlenmistim. Evlilik oncesi cinsellik yasamayacagimi bildigimden bastim nikahi. Morarana sararana karisan olmuyor. Ama normal cinsellik istegi, Tam yaslari. Kac yildir bastiriyoruz zaten bu da saglikli degil.
Vucut bunu istiyor bence abarti degil. Kiz iki de cocuk yaptim disilik gibisi yok
Ahaha çok yaşa ya, gülümsettin beni.
Biz yaşadık da ilişki ama yetmiyor bana. Daha ilişki sonlandığında tekrardan istedim, çocuk da noluyoruz oldu doğal olarak.
Haklısın ama Emin ol çok anlayışlıları da var ve bence rahatsız hissediyorsan kesinlikle gitmelisin.Bu ülkede, bu konuda gidip bir psikoloğa danışmak.. Ne bileyim. Beni yargılayacağına neredeyse eminim gittiğim psikoloğun.
Harika bir aciklik bayildim bunu bir cogumuz yapamiyoruz yani.(acik olmak herkonuda)Sordum da çocuğa bak boynun morarır falan diye, morarırsa morarsın bir şey olmaz mor mor gezerim bende dedi..
Doğru okumuşsun. Cinsellik evrimsel süreçte güdelerden bilince yerleşmiş bir davranış biçimine dönüşmüştür. Yani güdüsel cinsellik ihtiyacına bilişsel bir fantezi alanı da eklenmiştir( freud'a göre tanatos ile eros) sizinkisi tamamen psikolojik nedenli. Güdüsel olması için tıbben teşhis konulmalı.Psikolojik bir sorununuz sizi cinselliğe itiyor olabilir ben böyle okumuştum. Terapi alabilirsiniz.
30 yaşında bakire olanlar ne yapsın bacımBen 21 yasinda evlenmistim. Evlilik oncesi cinsellik yasamayacagimi bildigimden bastim nikahi. Morarana sararana karisan olmuyor. Ama normal cinsellik istegi, Tam yaslari. Kac yildir bastiriyoruz zaten bu da saglikli degil.
Vucut bunu istiyor bence abarti degil. Kiz iki de cocuk yaptim disilik gibisi yok
30 yaşında bakire olanlar ne yapsın bacım
Tam doğum saatini ve şehrini de söylemen gerek tabi eğer bakmamı istiyorsan
Ooobacım sen naptın?
Fazla mastürbasyon zararlı biliyorsun değil mi?
Klitoral orgazma alışırsan vajinal orgazma ulaşman çok zor olurmuş. Öyle okumuştum bir yerlerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?