Cinselliğe Bağımlıyım

Sabah 6'da doğmuşum.

İkisi de, daha çok masturbasyon ve bir günde 8 civarı yaptığım zamanı biliyorum..
Tam doğum saatini ve şehrini de söylemen gerek tabi eğer bakmamı istiyorsan

Ooo bacım sen naptın?
Fazla mastürbasyon zararlı biliyorsun değil mi?
Klitoral orgazma alışırsan vajinal orgazma ulaşman çok zor olurmuş. Öyle okumuştum bir yerlerde.

Ooo bacım sen naptın?
Fazla mastürbasyon zararlı biliyorsun değil mi?
Klitoral orgazma alışırsan vajinal orgazma ulaşman çok zor olurmuş. Öyle okumuştum bir yerlerde.
Biliyorum da durdurmam kendimi çok zor oluyor.
Adeta sigara bağımlısı gibi. Biliyor zararlı ama içiyor garibim :/

Psikolojik bir sorununuz sizi cinselliğe itiyor olabilir ben böyle okumuştum. Terapi alabilirsiniz.
Haklı olabilirsiniz. Normal hayatımda da acayip tutkulu ve hırslıyım.
Ama bu konu için terapi alma fikri de uzak geliyor. Kendi başıma çözemez miyim acaba? :/

Biliyorum da durdurmam kendimi çok zor oluyor.
Adeta sigara bağımlısı gibi. Biliyor zararlı ama içiyor garibim :/

Psikolojik bir sorununuz sizi cinselliğe itiyor olabilir ben böyle okumuştum. Terapi alabilirsiniz.

J Janet Jak Esim 'e katılıyorum.
Seks bağımlılığının altında psikolojik nedenler yatıyor genelde.
Senin diğer konularını da biliyorum ve kesinlikle durumun psikolojik olduğunu düşünüyorum

Ben 21 yasinda evlenmistim. Evlilik oncesi cinsellik yasamayacagimi bildigimden bastim nikahi. Morarana sararana karisan olmuyor. Ama normal cinsellik istegi, Tam yaslari. Kac yildir bastiriyoruz zaten bu da saglikli degil.
Vucut bunu istiyor bence abarti degil. Kiz iki de cocuk yaptim disilik gibisi yok

Bu ülkede, bu konuda gidip bir psikoloğa danışmak.. Ne bileyim. Beni yargılayacağına neredeyse eminim gittiğim psikoloğun.

Ahaha çok yaşa ya, gülümsettin beni.
Biz yaşadık da ilişki ama yetmiyor bana. Daha ilişki sonlandığında tekrardan istedim, çocuk da noluyoruz oldu doğal olarak.

Ahaha çok yaşa ya, gülümsettin beni.
Biz yaşadık da ilişki ama yetmiyor bana. Daha ilişki sonlandığında tekrardan istedim, çocuk da noluyoruz oldu doğal olarak.

Bir hormonlarina falan baktir. Hersey yolundaysa senin de Dogan bu. Duyuyoruz erkeklerde oluyor genelde. Dengeli bir sekilde idare edilir. Bazi donemler duvara tirmanma donemleri diyorum Eger esim evdeyse gunde uc kere de iliskimiz yasadigim olur. Cift mutluysa gerisi onemsiz

Bu ülkede, bu konuda gidip bir psikoloğa danışmak.. Ne bileyim. Beni yargılayacağına neredeyse eminim gittiğim psikoloğun.
Haklısın ama Emin ol çok anlayışlıları da var ve bence rahatsız hissediyorsan kesinlikle gitmelisin.
Ayrıca onlar bu konuların eğitimini alıyorlar. Yani seks bağımısı olmak yargılanacak bir konu değil. Kaldı ki kimsenin haddi de değil .

Doğru okumuşsun. Cinsellik evrimsel süreçte güdelerden bilince yerleşmiş bir davranış biçimine dönüşmüştür. Yani güdüsel cinsellik ihtiyacına bilişsel bir fantezi alanı da eklenmiştir( freud'a göre tanatos ile eros) sizinkisi tamamen psikolojik nedenli. Güdüsel olması için tıbben teşhis konulmalı.

30 yaşında bakire olanlar ne yapsın bacım

Nasıl bakıyorsun yaaaa bana da baksanaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…