- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi Meredith Grey
-
Hep böyle açık sözlüyüm ama faydasını görüyor muyum tartışılır.Harika bir aciklik bayildim bunu bir cogumuz yapamiyoruz yani.(acik olmak herkonuda)
8 miiiSabah 6'da doğmuşum.
İkisi de, daha çok masturbasyon ve bir günde 8 civarı yaptığım zamanı biliyorum..
Bünye dayanıyor da, el ve kol ağrıları çekiyorum doğal olarak. Kas bile yaptığım oluyor8 miiinasıl dayanıyo bünye ecehanımcım picamaaa bana da bak hayrına
Sizin kadar olmasa düşkünler, her kadının içinde var mutlaka o dürtülerYerlerinde olmak istemezdim. Saglikli cinsellik herkesin hakki. Tabi duskun degildir o ayri, ben duskundum acik soylemek gerekirse
Evli değil misiniz neden mastr. YapıyorsunuzBünye dayanıyor da, el ve kol ağrıları çekiyorum doğal olarak. Kas bile yaptığım oluyor
Bekarım.Evli değil misiniz neden mastr. Yapıyorsunuz
Yani tam olarak yaklaşık 3 hafta önce yaşadımİlk kaç yaşında ilişki yaşadın erken olmuş bence çok istiyorsan evlen eşinle yap
KovaBoğa akrep ya da aslan burcusun sen o zaman
Yükselenini biliyor musun ? Bazılarına saçma gelse de burçlar çok etkiliyor bu konuları
Cinselliği yaşamak için evlenmek gerekmez.Bacım günah zina yapma evlen o zaman sabret yani
banada bakabilirmisin rica etsemDoğum haritanı merak ettim.
Doğum saatini biliyor musun?
Ahahaahhaahha:))))ayy kahkaha attım:)))yavaş seviş kız sendeee
Kusura bakmayında eğer müslümansanız bilirsiniz büyük ihtimalle evlilik dışı cinsellik zina oluyor ve bu da en büyük günahlardandır.. modern çağa ayak uyduracaksınız diye gençlerimizide günaha sürüklemeyin vebalinden kalkamazsınız.Cinselliği yaşamak için evlenmek gerekmez.
Tamam.Kusura bakmayında eğer müslümansanız bilirsiniz büyük ihtimalle evlilik dışı cinsellik zina oluyor ve bu da en büyük günahlardandır.. modern çağa ayak uyduracaksınız diye gençlerimizide günaha sürüklemeyin vebalinden kalkamazsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?