- Konu Sahibi Meredith Grey
-
Buradaki bazı üyeler bekar ve birileriyle seks yapan cinselliğe düşkün bir kadın görünce hemen fake diye yapıştırıyor yorumu zatenNeden fake olduğumu düşünüyorsunuz acaba?
Ah keşke yokluktan olsa.Bunlar hep yokluktan
Ben de kaç gündür istediğim adam tarafından arzulanmıyorum diye dövünüyorumAh keşke yokluktan olsa.
Istesem şu an şu dakika cinsel ihtiyacımı karşılayacak birkaç tanıdık kişi bulurum. Arzulanan bir kadınım.
Benim de deliler gibi arzuladığım biri var, o açıdan ben de kendime benzettim sizi :)Ben de kaç gündür istediğim adam tarafından arzulanmıyorum diye dövünüyorum
Cinsellik açısından kendime benzettim sizi
Peki o kişiyle ne aşamadasın şuanBenim de deliler gibi arzuladığım biri var, o açıdan ben de kendime benzettim sizi :)
Boynunu morarttığım için annesinden veto yedim. Gorusmemizi istemiyor ya da çocuk yalan söylüyor.Peki o kişiyle ne aşamadasın şuan
Diğer arkadaşlarımın ilk buluşmada çocuğun dudaklarına yapıştığını hiç duymadım amaŞaka bir yana ben senin seks bağımlısı olduğunu düşünmüyorum.
21 yaşındaymışsın özellikle yeni başladıysan normaldir.
Ben 25 yaşındayım ve cinsellik olmayan bir ilişki istemezdim.
Sevdiğim adamla da sevişemeyeceksem ne anlamı kaldı.
Diğer arkadaşlarımın ilk buluşmada çocuğun dudaklarına yapıştığını hiç duymadım ama
Ciddi misin ya? Ilk buluşma da sevistiklerimin çoğuyla sonu kötü bitti.Öpüşmek ne ki
Şu an ki sevgilimle ilk buluşmada sevişmiştik :)
Ve ciddi düşünüyoruz.
1 haftadır tanışıyorduk, 4 saat içinde...
Çünkü aramızda inanılmaz bir çekim vardı, böyle tutkulu bir şey yaşamamıştım hayatımda hiç :)
Ciddi misin ya? Ilk buluşma da sevistiklerimin çoğuyla sonu kötü bitti.
Çünkü taş devrinden kalma beyinleriyle 'ilk buluşmada seviştiysem' herkesle sevisiyormusum gibi düşündüler
İlk buluşmada seviştiğim kişiyle şuan evliyim üstelik kızımız bile varCiddi misin ya? Ilk buluşma da sevistiklerimin çoğuyla sonu kötü bitti.
Çünkü taş devrinden kalma beyinleriyle 'ilk buluşmada seviştiysem' herkesle sevisiyormusum gibi düşündüler
Ay galiba erkek seçme konusunda berbatımİlk buluşmada seviştiğim kişiyle şuan evliyim üstelik kızımız bile varsizin kötü biten ilişkilerin içindeki erkek kişileri öküzmüş sorun sizde değil yani
8 mi???!!Sabah 6'da doğmuşum.
İkisi de, daha çok masturbasyon ve bir günde 8 civarı yaptığım zamanı biliyorum..
Tatlım hep 8 kere yapmıyorum. O maksimum noktamdı.Bence burada cinsellik hiç düşünmüyorum öyle bir isteğim yok diyen kadın yalan söyler.
Hepimiz arzulanmak ve arzulamak istiyoruz.
Mastürbasyon yapan da var.
Ama sen biraz fazla yapıyorsun gerçekten.Böyle sorunlar duymuştum. merkatan soruyorum, 8 yazmışsın, her zaman evde değilsin bu8 kadar nasıl yapıyorusn ki?
Benim tavsiyem de bir psikoloğa görünmen. Özellikle bir kadın psikolog bul ve utanmadan sıkılmadan derdini anlat.
Tatlım hep 8 kere yapmıyorum. O maksimum noktamdı.
Mesela dün 2-3 kere yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?