Cinselliğe Bağımlıyım

Yakın bir arkadaşımda var aynı durum. İlişkileri hep yüzeysel ve cinsellik üzerine oluyor ve o bundan rahatsız. Malesef ülkemizde cinsel isteği fazla olan kadına erkekler gelip geçici bakıyor. O da bundan çok rahatsız. Doktora gitti ve androjen hormonu fazlaymış sanırım tüylenmesi falan da vardı. Doğum kontrol hapı kullandı bir süre. Bence siz de doktora görünebilirsiniz eğer hayatınızı kötü etkiyorsa bu durum.

Ah keşke yokluktan olsa.
Istesem şu an şu dakika cinsel ihtiyacımı karşılayacak birkaç tanıdık kişi bulurum. Arzulanan bir kadınım.
Ben de kaç gündür istediğim adam tarafından arzulanmıyorum diye dövünüyorum
Cinsellik açısından kendime benzettim sizi

Peki o kişiyle ne aşamadasın şuan
Boynunu morarttığım için annesinden veto yedim. Gorusmemizi istemiyor ya da çocuk yalan söylüyor.
Gerçi çocuk da pek karakterli biri değil. Ama onunla olan her animiz tutku doluydu. Opusmeler, sevismeler..

Şaka bir yana ben senin seks bağımlısı olduğunu düşünmüyorum.

21 yaşındaymışsın özellikle yeni başladıysan normaldir.

Ben 25 yaşındayım ve cinsellik olmayan bir ilişki istemezdim.

Sevdiğim adamla da sevişemeyeceksem ne anlamı kaldı.

Diğer arkadaşlarımın ilk buluşmada çocuğun dudaklarına yapıştığını hiç duymadım ama

Diğer arkadaşlarımın ilk buluşmada çocuğun dudaklarına yapıştığını hiç duymadım ama

Öpüşmek ne ki
Şu an ki sevgilimle ilk buluşmada sevişmiştik :)
Ve ciddi düşünüyoruz.
1 haftadır tanışıyorduk, 4 saat içinde...
Çünkü aramızda inanılmaz bir çekim vardı, böyle tutkulu bir şey yaşamamıştım hayatımda hiç :)

Ciddi misin ya? Ilk buluşma da sevistiklerimin çoğuyla sonu kötü bitti.
Çünkü taş devrinden kalma beyinleriyle 'ilk buluşmada seviştiysem' herkesle sevisiyormusum gibi düşündüler

Çünkü taş devrinden kalma beyinleriyle 'ilk buluşmada seviştiysem' herkesle sevisiyormusum gibi düşündüler

Ben ilk buluşmadan sevişen çift çok duydum
Arada çekim olunca tutulmuyor

Onlar öküzmüş bence.
Sonuçta senin onlarla seviştiğin kadar, onlar da seninle sevişti.
O zaman kendileri de mi herkesle sevişiyormuş?
Bu bazı erkeklerin hep kadına çifte standart koyması durumu yok mu...

İlk buluşmada seviştiğim kişiyle şuan evliyim üstelik kızımız bile var sizin kötü biten ilişkilerin içindeki erkek kişileri öküzmüş sorun sizde değil yani

Bence burada cinsellik hiç düşünmüyorum öyle bir isteğim yok diyen kadın yalan söyler.
Hepimiz arzulanmak ve arzulamak istiyoruz.
Mastürbasyon yapan da var.

Ama sen biraz fazla yapıyorsun gerçekten.Böyle sorunlar duymuştum. merkatan soruyorum, 8 yazmışsın, her zaman evde değilsin bu8 kadar nasıl yapıyorusn ki?

Benim tavsiyem de bir psikoloğa görünmen. Özellikle bir kadın psikolog bul ve utanmadan sıkılmadan derdini anlat.

Tatlım hep 8 kere yapmıyorum. O maksimum noktamdı.
Mesela dün 2-3 kere yaptım.

Tatlım hep 8 kere yapmıyorum. O maksimum noktamdı.
Mesela dün 2-3 kere yaptım.

Yani dediğim gibi ben iyi bir kadın piskolog öneriyorum.
Anladığım hayatını da ciddi şekilde engelliyor.
Yanlış anlaşılmasın, cinselliğin asla kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum ama hayatını kötü yönde etkilemeye başladıysa, o zaman işte psikolog öneriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…