Cinselliğe Bağımlıyım

Bir arkadasimda evli ve 2 cocuk babasiydi. Cinsel bagimlisi oldugunu itiraf ettiginde evli nasil kalabildigini sormustum. O da bazi aksamlar evde bazen disarda yemek yemek gibi dogal oldugunu soylemisti. Yani sizde tek eslilikten kayacak, utanma duygunuzu kaybedecek, ahlaki degerlerinizi kendinize gore degistireceksiniz. Ne de olsa karsidaki kisi mutlu diyerek birden fazla kisieyle iliski yasamaya devam edeceksiniz. Sonuc narsistlik ve hastalik olacak. Hic bir zaman gercek mutlulugu tadamiycak ve hayati sorgulayacaksiniz. Intihar dusunmeye kadar gidecek bu durum. Cok gencsiniz. Okuyu kendinizi egitin. Onleminizi yol yakinken alin. Kendi kendinizi tatmin etmekten uzak durun ki aslinda saglik icin zararli olduguna dair bir cok kaynak var. Uzman destek alin.

Benim de bakar mısın 11 ile 2 arası bi saatte doğmuşum Yalovada.

Bu durumda evlenmiş olsan eşine baglı kalacagını düşünmüyorum .
Evlenmeyip böyle devam edersen konunun dini boyutu var ve zina en büyük günahlardan biri.
En iyisi psikologa git .

Cinselliği yaşamak için evlenmek gerekmez.
Ortalikta cinsellik yasamak icin cocuklar fogurmak zorunda kalan kadunlar var bu cocuklar sirf anneleri yada babalari yuzunden ortalikta ortalikta kaliyor ve cocuk esirgemede veledizina bebelerinr bakamak zorunda kaliyor.buda cunsellik

Bu sekilde evlenemezsin hemen iliskiye girme biriyle hep yatak arkadasi olarak gorulursun

O değilde cinsellik bölümüne sadece prolar yazabiliyordu önceden, ne oldu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…