- 21 Aralık 2014
- 9.025
- 27.673
- 798
- Konu Sahibi Meredith Grey
Merhabalar, isim vermek istemiyorum sanırım yasak. Neden sordunuz?Hangi siteler olduğunu yazabilir misin ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar, isim vermek istemiyorum sanırım yasak. Neden sordunuz?Hangi siteler olduğunu yazabilir misin ?
Merak etmiştim. Bir sakıncası yoksa özelden yazar mısınız ?Merhabalar, isim vermek istemiyorum sanırım yasak. Neden sordunuz?
Önünüze gelenle cinsel ilişki yaşamayın ilerde çok pişman olursunuz. Kendinizi birsüre sonra kullanılmış hissedersiniz. Bence biraz bu dürtülerinize engel olmaya çalışın ve ciddi bir ilişkiyle evleninMuhtemelen bir bayandan bunları işitmek tuhaf veya ürkünç gelebilir.
Yıllardır cinselliğe acayip bir şekilde bağımlıyım. Bu durum doğal olarak normal gelmiyor. Bunun için bir yardım almadan, kendi başıma çözmek istiyorum. Bir yolu var mı? Benimle paylaşırsanız mutlu olurum.
Önceden vardı öyleydi prolar hariç cevap yazılamıyordu..Benim bir kaç takıldığım sitede öyle. Sadece burada yok o sistem. Keşke olsa.
Ama arzuladığım adamla sevişmek istiyorum. Kendimi zor tutuyorum öyle durumlarda.Bu sekilde evlenemezsin hemen iliskiye girme biriyle hep yatak arkadasi olarak gorulursun
Çözemedinmi hala :)Ama arzuladığım adamla sevişmek istiyorum. Kendimi zor tutuyorum öyle durumlarda.
Yok, bugün ama hiç O tarz bir şey yapmadım.Çözemedinmi hala :)
Sabah 6'da doğmuşum.
İkisi de, daha çok masturbasyon ve bir günde 8 civarı yaptığım zamanı biliyorum..
Hadi bakalım kaç gün sürecek nefsinle savaşın :)Yok, bugün ama hiç O tarz bir şey yapmadım.
Kendimi tutup günü böyle tamamlarsam kendimi güzel bir dondurmayla ödüllendirmeyi dusunuyoruuum![]()
Bence siz fakesiniz.Muhtemelen bir bayandan bunları işitmek tuhaf veya ürkünç gelebilir.
Yıllardır cinselliğe acayip bir şekilde bağımlıyım. Bu durum doğal olarak normal gelmiyor. Bunun için bir yardım almadan, kendi başıma çözmek istiyorum. Bir yolu var mı? Benimle paylaşırsanız mutlu olurum.
Siz isteksiz ben istekli olduğum için fake oluyorum öyle mi?Bence siz fakesiniz.
Tedavisi vardır bi uzmandan yardım alın . Evliyseniz eşiniz sorun etmiyosa akışa bırakınMuhtemelen bir bayandan bunları işitmek tuhaf veya ürkünç gelebilir.
Evli olsam eşimin sorun edeceğini hiç sanmam, aksine memnun olur gibime geliyorTedavisi vardır bi uzmandan yardım alın . Evliyseniz eşiniz sorun etmiyosa akışa bırakın
Bana da bakar mısın?Doğum haritanı merak ettim.
Doğum saatini biliyor musun?
Benım fantazı dunyam geniştir. Ben sizi fake buluyorum sadece. Degilseniz eğer,sadece kendınızın cinselliği sevdiğini, marjinal seçimlerinizin olduğunu falan dusunuyorsanız komiksiniz.kımsenın dunyası sızınkınden kucuk degildirSiz isteksiz ben istekli olduğum için fake oluyorum öyle mi?
Sizin küçük dünyanızda yer almayan insanlar, durumlar, olaylar da olabiliyor. Önce onu bir idrak edin bence.
Neden fake olduğumu düşünüyorsunuz acaba?Benım fantazı dunyam geniştir. Ben sizi fake buluyorum sadece. Degilseniz eğer,sadece kendınızın cinselliği sevdiğini, marjinal seçimlerinizin olduğunu falan dusunuyorsanız komiksiniz.kımsenın dunyası sızınkınden kucuk degildir