Cinselliğe Bağımlıyım

Calisiyor musunuz? Bunlar akliniza geldginde aklinizi dagitacak seyler yapin.Disari cikin,kitap okuyun,sinema,tiyatro yapin birseyler..Herseyin fazlasi zarar sonucta. Bdnim zamaninda tanistigim birisi oldu.bir sure gorustuk birbirimizi tanimak icin.Benimle cinsellik yasamak istedi ama ben istemedim onu .Galiba cinsellige cok duskundu o da . Benim de psikolojimi bozacakti.
İstek guzel birsey bence.Belki ileride esiniz bundan memnun olur .Simdi ise bunu azaltmak icin dusunceler ugraslar cikarin kendinize.Sizin kadar cinselligi dusunmeyen bir partneriniz olursa benim gibi psikolojisi etkilenebilir onun da.
O da sizin gbiyse sorun olmaz tabi

Muhtemelen bir bayandan bunları işitmek tuhaf veya ürkünç gelebilir.

Yıllardır cinselliğe acayip bir şekilde bağımlıyım. Bu durum doğal olarak normal gelmiyor. Bunun için bir yardım almadan, kendi başıma çözmek istiyorum. Bir yolu var mı? Benimle paylaşırsanız mutlu olurum.
Önünüze gelenle cinsel ilişki yaşamayın ilerde çok pişman olursunuz. Kendinizi birsüre sonra kullanılmış hissedersiniz. Bence biraz bu dürtülerinize engel olmaya çalışın ve ciddi bir ilişkiyle evlenin

Benim de bazen zirve yaptığım dönemler oluyor, özellikle regl öncesi abov:skandal:

Ama mümkün olduğunca partner değiştirmeden yapmanızı öneririm. Hem sağlık açısından -hoş adamlar da tek eşli olmayabiliyor o ayrı-, hem düzenlilik ve zevk açısından.

İlk cinsel ilişkiniz başlığı açtığınız dönemde olmuş yanlış anlamadıysam. Onun gazıyla hızlı başlamış olabilirsiniz, biraz tempo düşürün.

Yıllardır cinselliğe acayip bir şekilde bağımlıyım. Bu durum doğal olarak normal gelmiyor. Bunun için bir yardım almadan, kendi başıma çözmek istiyorum. Bir yolu var mı? Benimle paylaşırsanız mutlu olurum.
Bence siz fakesiniz.

Tedavisi vardır bi uzmandan yardım alın . Evliyseniz eşiniz sorun etmiyosa akışa bırakın

Siz isteksiz ben istekli olduğum için fake oluyorum öyle mi?

Sizin küçük dünyanızda yer almayan insanlar, durumlar, olaylar da olabiliyor. Önce onu bir idrak edin bence.
Benım fantazı dunyam geniştir. Ben sizi fake buluyorum sadece. Degilseniz eğer,sadece kendınızın cinselliği sevdiğini, marjinal seçimlerinizin olduğunu falan dusunuyorsanız komiksiniz.kımsenın dunyası sızınkınden kucuk degildir

Ortada sorun yok bence. Bekar kızlar ın oldukça fazla mastürbasyon yapması çok normal benim çevremde çok var ayrıca yine bekar kızlar ön sevişme konusunda da oldukça isteklidir evlenince cinsel isteğiniz hemen her kadın kadar olacak

Benım fantazı dunyam geniştir. Ben sizi fake buluyorum sadece. Degilseniz eğer,sadece kendınızın cinselliği sevdiğini, marjinal seçimlerinizin olduğunu falan dusunuyorsanız komiksiniz.kımsenın dunyası sızınkınden kucuk degildir
Neden fake olduğumu düşünüyorsunuz acaba?

Back
X