- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Ona yeterli gelse bana yetmez afsfsfsfsDur bakalım cinsellik olmadan kocamın gözlerinin içine bakayım ne kadar yeterli gelecek acaba.
Ev arkadaşından ne farkı kalır ki.Ona yeterli gelse bana yetmez afsfsfsfs
Ay şaka gibi ya sevdiğinin gozunun içine bakmak yeterliymis. Evlenene kadar taş olsa çatlar insanevlilikten önce cinsel hayatımız vardı esimle. Bence iyikide vardı. Sonra burda okuyoruz bamya çıktı, yok erken boşalma vs türlü türlü şeyler.
Dur bakalım cinsellik olmadan kocamın gözlerinin içine bakayım ne kadar yeterli gelecek acaba.
Trip mi çok iyimsersin canımYersin tribi oturursun aşağıya
Valla kimse kusura bakmasın cinsellik evlenmeden öncede sonrada çok çok önemli bence. He ilişki yürüsün diye cinsellik olmaz tabiki ama karşılıklı güzel giden ilişkin vardır neden olmasın ki? Gözlerine bakmak yeterliymis pehEv arkadaşından ne farkı kalır ki.
Çok yeşilçam izlemişler.Valla kimse kusura bakmasın cinsellik evlenmeden öncede sonrada çok çok önemli bence. He ilişki yürüsün diye cinsellik olmaz tabiki ama karşılıklı güzel giden ilişkin vardır neden olmasın ki? Gözlerine bakmak yeterliymis peh
Trip mi çok iyimsersin canımbu başlı başına bir boşanma sebebi.
Şimdi anormal gibi bi kelimeyi kullanmazsanız daha iyiydi, çünkü hakettiğimi düşünmüyorum. Anormal olan bana göre de sizsiniz, çünkü herkesin bakışı farklıdır. Zürafa bi ağacın resmini yukarıdan çizerken ayı yerden çizerdi mesela, eğer resim çizebilme gibi bi durumları olsaydı. Ve de ben demişim zaten, "evlenince yapılmalı bana göre" diye. O yüzden kocamın (olsaydı) gözlerinin içine bakmama gerek yok ama sevgilimin (yine olsaydı) bakardım. Bana göre sevgililik, sadece elele tutuşma, kelkinmeden sarılma ve yanaktan öpme ile sınırlandırılacak bi şey. Yani evlilik öncesinden bahsediyorum sevgililik derken.Anormal olan sizsiniz, merkezi sinir sistemi olan bütün canlılar cinsellik yaşıyor, bu yaradılışta olan bir şey.
İnsandan insana değişirBence olması gereken bi kafa yapısındasınız. Cinsellik olmadan ilişki olur. Yine eksi yiyeceğim ama olsun. Sevdiğinin gözlerinin içine bakmak yeterlidir.
Aşk için gözlerinin içine bakmak yeterliyse evli bekar farketmez ki, tutarsızlık oluyor o zaman.Yok be hemen bosamaz bikac şansını denersonra hoopp neler oluyor sen beni sevmiyorsun musun artık ? der ama şimdi burda şey diyenler olur sen evlisin değil misin görevin gibi aksederler onlar gelmeden kaçayım
Ona yeterli gelse bana yetmez afsfsfsfs
Ay şaka gibi ya sevdiğinin gozunun içine bakmak yeterliymis. Evlenene kadar taş olsa çatlar insanevlilikten önce cinsel hayatımız vardı esimle. Bence iyikide vardı. Sonra burda okuyoruz bamya çıktı, yok erken boşalma vs türlü türlü şeyler.
Valla kimse kusura bakmasın cinsellik evlenmeden öncede sonrada çok çok önemli bence. He ilişki yürüsün diye cinsellik olmaz tabiki ama karşılıklı güzel giden ilişkin vardır neden olmasın ki? Gözlerine bakmak yeterliymis peh
Aslında hiç de izlemedim, sevmem de çokÇok yeşilçam izlemişler.
O zaman 'sevgi için göze bakmak yeterli' olmuyor işte. Etik değerlerim çerçevesinde yorum yapıyorum diyeceksiniz.Şimdi anormal gibi bi kelimeyi kullanmazsanız daha iyiydi, çünkü hakettiğimi düşünmüyorum. Anormal olan bana göre de sizsiniz, çünkü herkesin bakışı farklıdır. Zürafa bi ağacın resmini yukarıdan çizerken ayı yerden çizerdi mesela, eğer resim çizebilme gibi bi durumları olsaydı. Ve de ben demişim zaten, "evlenince yapılmalı bana göre" diye. O yüzden kocamın (olsaydı) gözlerinin içine bakmama gerek yok ama sevgilimin (yine olsaydı) bakardım. Bana göre sevgililik, sadece elele tutuşma, kelkinmeden sarılma ve yanaktan öpme ile sınırlandırılacak bi şey. Yani evlilik öncesinden bahsediyorum sevgililik derken.
E tabii ki, ben de bunu dedim zaten. Ben bakardım ama diğer insanlar bakmayabilir, kişiden kişiye değişir. Kendi fikrimi belirttim, ben bakardım ve baktım da ve karşımda da elimi tutmaya kıyamayan erkek isterdim tabii kiİnsandan insana değişir
Bir adamın gözüne kaç ay bakacağım ki
Aşk için gözlerinin içine bakmak yeterliyse evli bekar farketmez ki, tutarsızlık oluyor o zaman.
Zaten bi yorum yapmışsam, her yorumun altında "etik değerlerim çerçevesinde" yazmama gerek yok, bunu sizin anlamanız lâzım zaten. Ayrıca "bana göre" yazmışım ve üçüncü olarak sizi ilgilendirmezO zaman 'sevgi için göze bakmak yeterli' olmuyor işte. Etik değerlerim çerçevesinde yorum yapıyorum diyeceksiniz.
Neden elini tutmaya kıyamayacak? Kemiğini kıracak kadar sıkarak mi tutuyor elini? Ya da biri tutunca elin mi eskiyor? Kıyamayacak ne var?E tabii ki, ben de bunu dedim zaten. Ben bakardım ama diğer insanlar bakmayabilir, kişiden kişiye değişir. Kendi fikrimi belirttim, ben bakardım ve baktım da ve karşımda da elimi tutmaya kıyamayan erkek isterdim tabii ki
Peki.Zaten bi yorum yapmışsam, her yorumun altında "etik değerlerim çerçevesinde" yazmama gerek yok, bunu sizin anlamanız lâzım zaten. Ayrıca "bana göre" yazmışım ve üçüncü olarak sizi ilgilendirmez
Önyargı denemez aslında yaşadığımız coğrafyaya bakarsan, şort giyen kızla evlenmem abiii diye naralar atan erkek organizmaları, bildiğin sütyen ve popoyu kabak gibi çıkaran külotla poz veren yabancı kız için Türk kızları anca bunun getir götürünü yapar diye gevşek gevşek konuşuyor. Evlenmeye gelince mazbut, ilişki yaşamamış hatta flörtöz olmaktan fersah fersah uzakta bir kız isterler ama gönlü özgür yaşayan, enerjisi yüksek ve feminenliğini gösteren kadınlarda kalır. Biz böyle tiplerin içinden seçmeye çalışıyoruz işte, işimiz kolay değil. O çok beğendikleri yabancı kız 1 yıl aynı toplumsal baskıya maruz kalsın, katanaya dönüşmezse gelsin yüzüme tükürsünler.Merhabalar,
Başlıktan da anlaşılacağı üzere benim evlilik öncesi cinselliğe karşı bir ön yargım var (kendi adıma) bunun sebebi dini ya da kültürel olmaktan çok bağlanma korkusu diyebilirim. Romantik bir yapım var ve ilişkilerde cinsellik bana ulaşılabilecek en üst mertebe gibi geliyor. Biriyle cinsel birleşme yaşamam için o kişinin bana olan hislerinden emin olmalıymışım gibi.
Ama günümüzde ve belki önceki dönemlerde de böyledir; belli bir süre sonra konu illaki oraya geliyor. Öpüşme, koklaşma belki ön sevişme gibi durumlar belli bir aşamadan sonra okey. Ama tam birleşme ya da oral vs bunlar konusunda katıyım. Genelde arkadaşlarım ve çeşitli kaynaklar cinselliğin ilişkide çok önemli olduğunu hatta sağlıklı bir ilişki için olmazsa olmaz olduğunu söylüyor.
Benim çoğu ilişkim yürümüyor ve bir hatam olmamasına rağmen anlamsızca son buluyor. Öz eleştiri yapıp farklı şekillerde davrandığım da oldu ama ı-ıh. Hep hüsranla sonuçlandı ve nedenine ben de dahil olmak üzere yakın çevrelerim de anlam veremedi. Şakasına sende büyü var galiba diyenler bile oldu o derece diyeyim.
Acaba yanlış düşüncelerde miyim yani işin özü cinsellik olabilir mi acaba? Bu gereken seviyede olmayınca karşı taraf için cazibemi mi kaybediyorum? Normalde her konuda esnek fikre sahibimdir ama bu noktada tıkanıyorum. Sizin de fikrinizi almak istedim. Şimdiden teşekkürler <3
Dipnot: Bu arada sanırım Türk erkeklerine de pek güvenemiyorum. Mesela gayet iyi okullardan mezun olmuş rahat bir yaşam tarzına sahip arkadaşımdan "patlak" diye bir tabir duymuştum. Yani dışarıdan baksanız bir şey sanacağınız çoğu erkek böyle abuk sabuk fikirlere temelde sahip olabiliyor. Bu yüzden cinselliği "yenilgi" olarak kodlamış olabilirim ve bu çok sağlıksız geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?