Cinselliğe olan ön yargım

Dur bakalım cinsellik olmadan kocamın gözlerinin içine bakayım ne kadar yeterli gelecek acaba.
Ona yeterli gelse bana yetmez afsfsfsfs
Ay şaka gibi ya sevdiğinin gozunun içine bakmak yeterliymis. Evlenene kadar taş olsa çatlar insan evlilikten önce cinsel hayatımız vardı esimle. Bence iyikide vardı. Sonra burda okuyoruz bamya çıktı, yok erken boşalma vs türlü türlü şeyler.

Ev arkadaşından ne farkı kalır ki.

Ev arkadaşından ne farkı kalır ki.
Valla kimse kusura bakmasın cinsellik evlenmeden öncede sonrada çok çok önemli bence. He ilişki yürüsün diye cinsellik olmaz tabiki ama karşılıklı güzel giden ilişkin vardır neden olmasın ki? Gözlerine bakmak yeterliymis peh

Çok yeşilçam izlemişler.

Trip mi çok iyimsersin canım bu başlı başına bir boşanma sebebi.

Yok be hemen bosamaz bikac şansını dener sonra hoopp neler oluyor sen beni sevmiyorsun musun artık ? der ama şimdi burda şey diyenler olur sen evli değil misin görevin gibi aksederler onlar gelmeden kaçayım

Anormal olan sizsiniz, merkezi sinir sistemi olan bütün canlılar cinsellik yaşıyor, bu yaradılışta olan bir şey.
Şimdi anormal gibi bi kelimeyi kullanmazsanız daha iyiydi, çünkü hakettiğimi düşünmüyorum. Anormal olan bana göre de sizsiniz, çünkü herkesin bakışı farklıdır. Zürafa bi ağacın resmini yukarıdan çizerken ayı yerden çizerdi mesela, eğer resim çizebilme gibi bi durumları olsaydı. Ve de ben demişim zaten, "evlenince yapılmalı bana göre" diye. O yüzden kocamın (olsaydı) gözlerinin içine bakmama gerek yok ama sevgilimin (yine olsaydı) bakardım. Bana göre sevgililik, sadece elele tutuşma, kelkinmeden sarılma ve yanaktan öpme ile sınırlandırılacak bi şey. Yani evlilik öncesinden bahsediyorum sevgililik derken.

Yok be hemen bosamaz bikac şansını dener sonra hoopp neler oluyor sen beni sevmiyorsun musun artık ? der ama şimdi burda şey diyenler olur sen evlisin değil misin görevin gibi aksederler onlar gelmeden kaçayım
Aşk için gözlerinin içine bakmak yeterliyse evli bekar farketmez ki, tutarsızlık oluyor o zaman.

Göze bakmak bana da yetmez yani bakarken aklıma başka şeyler gelebilir.
Toplum baskisindan sevisemiyor olabilir insanlar bir şey diyemem ama gerçekten gözlere bakmak yetecek kadar cinsel isteksizlik.varsa bu romantik bir şey değil çünkü evlenince de düzelmez yani ve o çok bakire isteyen erkeklerin de göze bakmak yeter romantzmiyle evlilik gecireceklerini sanmam.

Ben mesela yürüten var dedim onlar genelde okuyanlar yada uzak mesafe ilişkisi olanlar yada şartların oluşmasını bekleyenler yaşı ufak kişiler de boyle ondan nedene göre değişir bir durum.
Yoksa sana katılıyorum ben.

O zaman 'sevgi için göze bakmak yeterli' olmuyor işte. Etik değerlerim çerçevesinde yorum yapıyorum diyeceksiniz.

İnsandan insana değişir
Bir adamın gözüne kaç ay bakacağım ki
E tabii ki, ben de bunu dedim zaten. Ben bakardım ama diğer insanlar bakmayabilir, kişiden kişiye değişir. Kendi fikrimi belirttim, ben bakardım ve baktım da ve karşımda da elimi tutmaya kıyamayan erkek isterdim tabii ki

Aşk için gözlerinin içine bakmak yeterliyse evli bekar farketmez ki, tutarsızlık oluyor o zaman.

İşte evlilige atfedilen seyler neden bu kadar buyuk anlamıyorum. Sevdiğin kişi oturmuş bir ilişkin varsa herşey çok normal gözlerine bakmak yetmez kadın için bile yetmeez.

O zaman 'sevgi için göze bakmak yeterli' olmuyor işte. Etik değerlerim çerçevesinde yorum yapıyorum diyeceksiniz.
Zaten bi yorum yapmışsam, her yorumun altında "etik değerlerim çerçevesinde" yazmama gerek yok, bunu sizin anlamanız lâzım zaten. Ayrıca "bana göre" yazmışım ve üçüncü olarak sizi ilgilendirmez

Neden elini tutmaya kıyamayacak? Kemiğini kıracak kadar sıkarak mi tutuyor elini? Ya da biri tutunca elin mi eskiyor? Kıyamayacak ne var?
Nikahlı koca yatakta bilmemnaapinca bu "kıymak" olmuyor mu? Arada belediyenin onayı olunca bir anda bu iş kıyma meselesinden zevk meselesine mi dönüyor?

Önyargı denemez aslında yaşadığımız coğrafyaya bakarsan, şort giyen kızla evlenmem abiii diye naralar atan erkek organizmaları, bildiğin sütyen ve popoyu kabak gibi çıkaran külotla poz veren yabancı kız için Türk kızları anca bunun getir götürünü yapar diye gevşek gevşek konuşuyor. Evlenmeye gelince mazbut, ilişki yaşamamış hatta flörtöz olmaktan fersah fersah uzakta bir kız isterler ama gönlü özgür yaşayan, enerjisi yüksek ve feminenliğini gösteren kadınlarda kalır. Biz böyle tiplerin içinden seçmeye çalışıyoruz işte, işimiz kolay değil. O çok beğendikleri yabancı kız 1 yıl aynı toplumsal baskıya maruz kalsın, katanaya dönüşmezse gelsin yüzüme tükürsünler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…