- 18 Mart 2011
- 8.361
- 26.065
- 748
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Farkli fikirleri gormeleri daha iyi aslinda. Cevrelerini, kendilerini sorgulayıp ona gore davranırlar. Sonra pisman olan cok oluyor gercekten.Hah aynen öyle. Bu işler kapalı kutu. Yatmadan evlenme diye herkese aynı akılları vermek manasız. Bakire evlendik diye sevişmeden yaşıyoruz zannedildiğini falan düşünüyorum bazen. Gençler yanlış yönlenmesin.
Hayır fikrimi yazıyorum saldırıyorlar bu doğru mu?Az evvel hamamlı konudan geldim, hamamda kavga eder gibi tartışmayın ellerinizi belinizden çekin rica ediyorum.
Ne kukuymuş cidden, isteyen istediğini yapsın, bi kuku bu kadar sorun olmamalı ya.Az evvel hamamlı konudan geldim, hamamda kavga eder gibi tartışmayın ellerinizi belinizden çekin rica ediyorum.
ablacım niye heryerde öyle değil dediğinle bana laf çarpıtmalara yok güzelimli konusmalara giriyorsun? Tuhaf değil misin sence de? Yok ben burdayım kim olduğumu biliyorum falan garipsin yani. Rahat abla, kasmaya gerek yok. Sıkıntı yok kim benle kahve içmeye tenezzül etmezmiş sen beni tanıyor musun ki? İstemesinler kahve içme sorun değil, napıyım sana gelenlerin kahvelerini te Allahım ya. Ya bir de 37'yim demişsin niye 55 gibi yazıyorsun? kdfsdfg. Bence daha yazma kendini rezil etme burda sdfklşgskf
ben seni aşağılamadım sen o izlenime kapılmışsn. Modern bir çevredeyim ve burda bekarete kimse bakmıyor, yurtdışını da biliyorum demek aşağılama demek değildir. Ayrıca avrupadan kahve içmeye geldiler ne alaka ahahaha.Aklinca beni asagiliyorsun .
Ben ve çevremi merak ettin bende bir örnek verdim kimlerle muhattab olduğuma dair ok.
+ senin çevreni merak etmedim. Fazla genelleyici konusuyordum, heryerde öyle değil deyip kendi çevremden örnek verdimAklinca beni asagiliyorsun .
Ben ve çevremi merak ettin bende bir örnek verdim kimlerle muhattab olduğuma dair ok.
Avrupa dedin de ordan aklıma geldi.ben seni aşağılamadım sen o izlenime kapılmışsn. Modern bir çevredeyim ve burda bekarete kimse bakmıyor, yurtdışını da biliyorum demek aşağılama demek değildir. Ayrıca avrupadan kahve içmeye geldiler ne alaka ahahaha.
ya bak gene yok Brüksel'de yaşıyor. Ben bakire diye kimseyi aşağılamadım ama senin yaptığın genellemenin doğru olmadığını söyledim. Gelip burda Ab'de çalısıyor falan ne alaka ya jskdljsf? Gülücem gülemiyorum. Yukarıdaki onca argümanı cok yanlıs okumussun. Asıl sen saygı duyucaksın dunyanın senin düşünce yapından olusmadığına saygı duyucaksın ok? Kendi doğrularınla genelleme yapmamayı öğreneceksin ok? Yoksa böyle olduğu gibi tüm forumda eksileniceksin? Bu bitmiştir işe dönüyorum.Avrupa dedin de ordan aklıma geldi.
Adam Avrupa Komisyonunda çalışıyor Brüksel de yaşıyor .
Bana bu şekilde bir yaklasimi olmadı bakireydim o zaman ne asagiladi ne garip buldu hani kaçıyorlarmus ya öyle dedin .
Kaçmadı yani öyle bir şey yok.
Bir örnek verdim kendi hayatimla ilgili .
Isteyen istediği hayatı yaşar fikri savunur siz saygı duymayı ogrenuceksiniz.
Sizi alintilayip burda kimse ahlaksız demiyor kendi kendinizi dolduruyorsunuz sadece.
Bu kadar doğru yoldaysaniz bosverin kim neye önem veriyorsa verir size ne
ya ayrıca avrupa dememin sebebi orda okudum. Sen tüm dünyada erkek kadının ilki olmak ister yazmışsın ona istinaden kaç sene avrupada yaşadım böyle birşey yok dedim diye sana avrupadan gelen adamın örneğini yapıyorsun. Sence de komik ve alakasız değil mi? Yani konuyu a noktasından alıp çarpıtarak kişiselleştirerek z noktasına getirip laf sokuyorsun. Tuhaf yani.Avrupa dedin de ordan aklıma geldi.
Adam Avrupa Komisyonunda çalışıyor Brüksel de yaşıyor .
Bana bu şekilde bir yaklasimi olmadı bakireydim o zaman ne asagiladi ne garip buldu hani kaçıyorlarmus ya öyle dedin .
Kaçmadı yani öyle bir şey yok.
Bir örnek verdim kendi hayatimla ilgili .
Isteyen istediği hayatı yaşar fikri savunur siz saygı duymayı ogrenuceksiniz.
Sizi alintilayip burda kimse ahlaksız demiyor kendi kendinizi dolduruyorsunuz sadece.
Bu kadar doğru yoldaysaniz bosverin kim neye önem veriyorsa verir size ne.
Iyi kötü bir üniversite bitirip bir işe yerleşen görece iyi bir semtte oturan artık neresi bilemem modern bir cevredeyim diyor bu ülkede
Ay çok da umrumda istersen sabaha kadar eksile.ya bak gene yok Brüksel'de yaşıyor. Ben bakire diye kimseyi aşağılamadım ama senin yaptığın genellemenin doğru olmadığını söyledim. Gelip burda Ab'de çalısıyor falan ne alaka ya jskdljsf? Gülücem gülemiyorum. Yukarıdaki onca argümanı cok yanlıs okumussun. Asıl sen saygı duyucaksın dunyanın senin düşünce yapından olusmadığına saygı duyucaksın ok? Kendi doğrularınla genelleme yapmamayı öğreneceksin ok? Yoksa böyle olduğu gibi tüm forumda eksileniceksin? Bu bitmiştir işe dönüyorum.
Tamam sakin ol en doğru senin görüşünya ayrıca avrupa dememin sebebi orda okudum. Sen tüm dünyada erkek kadının ilki olmak ister yazmışsın ona istinaden kaç sene avrupada yaşadım böyle birşey yok dedim diye sana avrupadan gelen adamın örneğini yapıyorsun. Sence de komik ve alakasız değil mi? Yani konuyu a noktasından alıp çarpıtarak kişiselleştirerek z noktasına getirip laf sokuyorsun. Tuhaf yani.
kduruyorum isabella sana Avrupa Komisyonunda çalısan biri kahve içmeye geldi. Diye ablacım ya görücü usulü tuhaf kahve içtiğin adamları da burda kudurma diye yazacağına. Ne kompleks yaptın hayatımı, çevremi. Ne batmış sana ya. Sen kudur be anladığın dilden konusayım sana kahve içmeye gelen seviyedeki bir kere gelmiş kişi seviyesindeki insanlar benim sınıf arkadaşımlarım. Ayrıca Nişantaşındada takılıyorum, haydi kahvene geri dön. Anladığın dilden konusayım evet çevreni de küçümsüyorum. Got it?Ay çok da umrumda istersen sabaha kadar eksile.
Ben sizin görüşünüze eksilemedim bile açıkcası umrumda değil ezberlenmis cümleler.
Gulmuyorsun kuduruyorsun belli illa senin dedigine katilacaz .
Avrupa Birliği değil Avrupa Komisyonu ayrıca
Ikisini bir araştır bence batıda yaşamışsin ya o yüzden bir öğren ne demek biraz katkım olsun genel kültürüne .
I Isabella_7 isimli üye benimle yok kudur vs gibi çok avam şekilde konusup kişisel ağız dalışı yapıyor. Bir problemi var galiba benle, müdahale edebilir misiniz?Az evvel hamamlı konudan geldim, hamamda kavga eder gibi tartışmayın ellerinizi belinizden çekin rica ediyorum.
Bak sennn akıllıya.I Isabella_7 isimli üye benimle yok kudur vs gibi çok avam şekilde konusup kişisel ağız dalışı yapıyor. Bir problemi var galiba benle, müdahale edebilir misiniz?
ablacım evet Avrupa Komisyonu çok ağırıma gitti, daha anlat lütfen. Daha da hadi pleaseBak sennn akıllıya.
Sen beni dünden beri taciz ediyorsun resmen.
Ağrına mi gitti kıyamam sana
kduruyorum isabella sana Avrupa Komisyonunda çalısan biri kahve içmeye geldi. Diye ablacım ya görücü usulü tuhaf kahve içtiğin adamları da burda kudurma diye yazacağına. Ne kompleks yaptın hayatımı, çevremi. Ne batmış sana ya. Sen kudur be anladığın dilden konusayım sana kahve içmeye gelen seviyedeki bir kere gelmiş kişi seviyesindeki insanlar benim sınıf arkadaşımlarım. Ayrıca Nişantaşındada takılıyorum, haydi kahvene geri dön. Anladığın dilden konusayım evet çevreni de küçümsüyorum. Got it?
olur bana.
Ay yerlere yattım gülmekten .
Çok kompleks yaptım ne demezsin senin hayal dunyanu gel tanışalım istersen senle bu arada .
Herkes birbirinin hayatını görüp öyle karar versin anlaştık mi
Tamam bana da uyar .olur bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?