- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.235
- 248
- Konu Sahibi HerSey_Guzel_Olucak
-
Infertiliteye etki etti mi bilmiyorum yeni test yaptirmadik henüz. Ama performans konusunda etkili oldu
Insallah:) sagolunSüpermiş, bu konuda çok sıkıntı yaşayanlar oluyor tavsiye veririz :) hayırlı evladınız da olur inşaallah :)
Farkli yollari o bilmiyor qaliba yada beceremem diye dusunuyor.Eşiniz için çok zor bir durum. Dikkat edin kendini size karşı yetersiz hissetmeye başlarsa psikolojisi iyice bozulur daha farklı sorunlara yol açar bu durum. Bence her şeye rağmen mutlu olduğunuzu hissettirin ama tatlı dille de doktora gitmesine razı edin. Ayrıca içinizde olmasa da sizi rahatlatabilir. Kadınlar için cinsellikteki doyum erkekler gibi değil sonuçta. Duygusal haz kadınlar için daha önemli. Eşinizi sizi yatakta da duygusal olarak doyuma ulaştırabilir farklı yollarla.
Becerilmeyecek bir şey yok ki, sizi öpüp sevecek güzel şeyler fısıldayacak kulağınıza. Yani daha fazla ayrıntı veremeyeceğim ama herkes anlamıştır :)Farkli yollari o bilmiyor qaliba yada beceremem diye dusunuyor.
Once sizi rahatlatsin sonra kendi derdine dussun. Yani iliski harici sizi rahatlatrsa belki sorun cozulur. Zaten siz rahatladktan sonra cok uzamasini istemeyeceksinizdir.Selam Arkadaslar.ben 7 aydir evliyim.Esimde erken bosalma sorunu var.ilk evlendigimizde o kadar ciddiye almamsdim ama gun gectikce bu problem sinirimi bozmaya basladi.Inanin iliskiye bile girmek isemiyorum.Son bir aydir sirf o istiyor diye iliskiye giriyorum.Bildigimiz uzere kadinin rahatlamasi erkekden daha zor.7 aydir malesef ben o rahatlamayi yasamadim.tam bir seyleer hiss ediyorum esim bosaliyor.Esimi cok seviyorum hemde cok ama bu problem yuzunden cok sinirli davraniyorum onada.Doktora git diyorum tamam gidicem diyor her gun soyluyorum niye gitmiyorsun doktora?fazla konusmamada izin vermiyor bu konuda.Bu sorunu yasayan varsa beni cok iyi anlarben nasil davranmaliyim bu adamla?bu gun gidecegini soylemsdi ama bence gitmedi aksam isden gelince bir guzel konusucagim artik biktim.zorla iliskiye giriyorum resmen kendimi zorlamak istemiyorum.nasil konussam ne desem?izin vermiyorki agziki her acdigimda doktora gidecegim diyor kapatiyor farkinda bile degil sorunun .derdimi nasil anlatsam?
Ben kendim icin kendim ugrasyrm gibi oluyo:))) iliski oncesi once ben sonra o oluyo gibi:) valla daha acik anlatamadm. Ama deneye deneye yolu kendm buldumFarkli yollari o bilmiyor qaliba yada beceremem diye dusunuyor.
canım işkinde erken bosalması normal ikncidedemi öyle . biraz bekleyin ikinciyi yapınDenedim bilmiyorum boyle nereye kadar gidicek
Evet malesef ikincidede oyle.canım işkinde erken bosalması normal ikncidedemi öyle . biraz bekleyin ikinciyi yapın
Dun eczaneden bir ilac almisdi kullandi
O kadar heyecanlanmsdimki bende nihayet istedigim gibi iliski yasayacaktim ama olmadi ise yaramadi.ilk kullanim oldugu icin ise yaramamis ola bilirmi acaba?
Söyleyin bence ilişkide olmuyorsa başka şekilde tatmin etsin o düşünsün diye beklemeyinBen ona farkli yollarla beni tatmin et diyemem kendi dusunmeli kendi istemeli bence.biliyorum hemen cozulmez ama en azindan bir adim attigini gorurum ve destek olurum.ama nerdeee bey efendi ben ses etmiyorum diye her seyi yolunda zann ediyor
Evet sık iliski yasayinca duzeldi.ara sira yine erken bosalmalar var yinede eskiye nazaran daha iyiKonu sahibi arkadaş merak ettim çözüm buldumu?
tavsiyem canım kaliteli geciktirici hap kullansın ve sonra kontrolü ona ver.Evet sık iliski yasayinca duzeldi.ara sira yine erken bosalmalar var yinede eskiye nazaran daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?