Cinsellik olmadan evlilik devam etmeli mi?

çok üzüldüm daha iki yıllık evlisin, bazen de birşeylerin oturması için zaman gerekebiliyor özellikle ailelerinden kaynaklanan problemler nedeniyle dengeyi sağlayamayan erkekler var, yakın çevremde de ama bir zaman sonra eşleri anlayıp düzene girebiliyor ama sana da ilgisiz davranıyormuş, ailenle paylaşamıyor olmanda üzücü ama işte hep yaptığımız şey birileri üzülmesin diye kendimizden ödün veriyorz, eğer çucuğunuz yoksa bir süre daha düşünmeyin sakın derim çocuk olunca daha da zorlaşıyor herşey. Umarım düzelirsiniz ama bunu karşı tarafında istemesi gerekiyor.

canım çok sağol, haklısın cinsellik de önemli ama ondan önce ben sarılmayı, sevdiğin biriyle vakit geçirmeyi özledim hayatın akışında bu duyuları bastırdım hep ama artık çok özlem çekiyorum biliyorum bunu bulabilmekte öyle kolay değil belki boşanmadan eşimle durumu düzeltmeye gitmeliyim ama aks bitti o güzle sevgi bitti, karakter olarak çok iyi bir insan ama pasif birisi. yani 3 yıldır böyle devam ediyor cinsellik de olmayınca uzaklaşıyorsun daha da ben değişmeyeceğim bunu biliyorum duygularım o anlamda geri gelmeyecek.

Ben de aslında o yüzden burada paylaşmak istedim daha objektif tavsiyeler alabilirim diye. Herkese destekleri ve yorumları için teşekkür ederim.

Canım Allah sana tez zamanda hayırlı bir kapı açsın inşallah

Bence eşinizle oturup enine boyuna konuşun. Şu salgın geçince de bir aile danışmanına gidin. Çok güzel sonuçlar alanlar var.
Bazen gerçekten geri dönülmez sanıyoruz, eskisi gibi olmayacak diye düşünüyoruz ama Allah bir yerden bir kapı açıyor, her şey bambaşka bir hâle dönüşüyor, şaşıp kalıyoruz. Sizin için en hayırlısı neyse o olsun.

Ben ortaokul öğretmeniyim. Yavrunuz 10 yaşında ve boşanırsanız gerçekten etkilenecek. Bir insanım kökleri ailesidir, kök sarsılınca tüm hayat yerle bir olabiliyor. Ama psikolojik yardım alarak bu süreci sağlıklı atlatmasını sağlayabilirsiniz. Sadece o üzülmesin diye onu mutsuz biz evde yaşamaya devam ettirmek de doğru olmaz. Kararsızsanız bir aile danışmanına mutlaka gidin

çok teşekkürler, bende daha çok çocuk olduğu için tereddütte kalıyorum, bizimki evlilik değil sonuçta paylaşım yok duygusallık yok ben mutusz olduğum için belki boşanırsam daha mı mutlu olurum diyorum ama sonra pişman olur muyum diyorum çok soru var aklımda cevaplayamadığım fakat yaşayarak göreceğim sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…