Cinsellik olmadan evlilik devam etmeli mi?

Ben iki yıllık evliyim. Sizinle durumum aynı. Tüm maddi yük benim omuzumda. Kocam her konuda bana da eve de ilgisiz. Aldatma gibi bir durum yok ama bana iyi davranmıyor. Ailesi kaynaklı çözemediğimiz sıkıntılarımız var. Herşeyi düzeltmeye, evliliğimi kurtarmaya çalışıyorum. Hacı hocalara, biyoenerji uzmanlarına başvurdum. Yine durum değişmiyor. Evde sırtıma yük terbiyesiz ve nankör bir adam var. Birazcık kıymet bilse herşeyi unuturum ama yok. Ailem üzülmesin diye boşanamam sorunlarımı onlara hiç yansıtmıyorum bile. Ablam boşanınca çok üzülmüşlerdi. Bir de ben yaparsam iyice çökerler.
çok üzüldüm daha iki yıllık evlisin, bazen de birşeylerin oturması için zaman gerekebiliyor özellikle ailelerinden kaynaklanan problemler nedeniyle dengeyi sağlayamayan erkekler var, yakın çevremde de ama bir zaman sonra eşleri anlayıp düzene girebiliyor ama sana da ilgisiz davranıyormuş, ailenle paylaşamıyor olmanda üzücü ama işte hep yaptığımız şey birileri üzülmesin diye kendimizden ödün veriyorz, eğer çucuğunuz yoksa bir süre daha düşünmeyin sakın derim çocuk olunca daha da zorlaşıyor herşey. Umarım düzelirsiniz ama bunu karşı tarafında istemesi gerekiyor.

Ah be canim, emin ol kizin annesinin mutlulugunu ister. Kardeslerinin bu söylediğine inanilmaz sasirdim zaten sen kendin kazaniyorsun adama ihtiyacin yok! Kizina bakmaz ne demek! Esinizle siz ayrilacaksiniz, evlatla baba degil!
Boyle bir dusunce olabilir mi allah askina? Nasil bir baba ayrıldı diye baskasiyla evlense bile kizini birakir?

Cinsellik cok cok cok onemli her iki taraf icin de. Ne duygusal olarak tatminsin ne maddi ne manevi. Kendine iskence etme ve bence kardeslerinden de fikir alma :) buraya yaz daha objektif ve akillica tavsiyeler alirsin eminim. Herşey gonlunce olsun umarim cok mutlu olursun:KK68:
canım çok sağol, haklısın cinsellik de önemli ama ondan önce ben sarılmayı, sevdiğin biriyle vakit geçirmeyi özledim hayatın akışında bu duyuları bastırdım hep ama artık çok özlem çekiyorum biliyorum bunu bulabilmekte öyle kolay değil belki boşanmadan eşimle durumu düzeltmeye gitmeliyim ama aks bitti o güzle sevgi bitti, karakter olarak çok iyi bir insan ama pasif birisi. yani 3 yıldır böyle devam ediyor cinsellik de olmayınca uzaklaşıyorsun daha da ben değişmeyeceğim bunu biliyorum duygularım o anlamda geri gelmeyecek.

Ben de aslında o yüzden burada paylaşmak istedim daha objektif tavsiyeler alabilirim diye. Herkese destekleri ve yorumları için teşekkür ederim.

durumum çok zor gerçekten eminimki benim durumumda olan pek çok çift vardır. Bizim ilişkimiz zaman aşımına uğradı artık öyle bir noktadayiz ki bana ilgi gösterse bile yapmacık geliyor ve ben zaten istemiyorum, bir zamanlar düşğnsem bu noktaya gelebileceğimi inanmazdım demekki aşk bitebiliyormuş bir zamanlar sevdigim insanıbir gün geliyor sadece arkadaş gibi görebiliyormuşsun. Sarılabileceğim bana ilgi göstereck birinin özlemini o kdar çok çekiyorum ki bu duygularımı bastırmaya çalışıyorum sürekli. evet bosluktayım gerçekten uzun bir süredir. Bu durumdan sonuçta kendisi de memnun değil ama aynu çarkın içinde dönüyorsun işte.
Canım Allah sana tez zamanda hayırlı bir kapı açsın inşallah 🌺💞

Bence eşinizle oturup enine boyuna konuşun. Şu salgın geçince de bir aile danışmanına gidin. Çok güzel sonuçlar alanlar var.
Bazen gerçekten geri dönülmez sanıyoruz, eskisi gibi olmayacak diye düşünüyoruz ama Allah bir yerden bir kapı açıyor, her şey bambaşka bir hâle dönüşüyor, şaşıp kalıyoruz. Sizin için en hayırlısı neyse o olsun.

Ben ortaokul öğretmeniyim. Yavrunuz 10 yaşında ve boşanırsanız gerçekten etkilenecek. Bir insanım kökleri ailesidir, kök sarsılınca tüm hayat yerle bir olabiliyor. Ama psikolojik yardım alarak bu süreci sağlıklı atlatmasını sağlayabilirsiniz. Sadece o üzülmesin diye onu mutsuz biz evde yaşamaya devam ettirmek de doğru olmaz. Kararsızsanız bir aile danışmanına mutlaka gidin

Bence eşinizle oturup enine boyuna konuşun. Şu salgın geçince de bir aile danışmanına gidin. Çok güzel sonuçlar alanlar var.
Bazen gerçekten geri dönülmez sanıyoruz, eskisi gibi olmayacak diye düşünüyoruz ama Allah bir yerden bir kapı açıyor, her şey bambaşka bir hâle dönüşüyor, şaşıp kalıyoruz. Sizin için en hayırlısı neyse o olsun.

Ben ortaokul öğretmeniyim. Yavrunuz 10 yaşında ve boşanırsanız gerçekten etkilenecek. Bir insanım kökleri ailesidir, kök sarsılınca tüm hayat yerle bir olabiliyor. Ama psikolojik yardım alarak bu süreci sağlıklı atlatmasını sağlayabilirsiniz. Sadece o üzülmesin diye onu mutsuz biz evde yaşamaya devam ettirmek de doğru olmaz. Kararsızsanız bir aile danışmanına mutlaka gidin
çok teşekkürler, bende daha çok çocuk olduğu için tereddütte kalıyorum, bizimki evlilik değil sonuçta paylaşım yok duygusallık yok ben mutusz olduğum için belki boşanırsam daha mı mutlu olurum diyorum ama sonra pişman olur muyum diyorum çok soru var aklımda cevaplayamadığım fakat yaşayarak göreceğim sanırım.

Back
X