• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsellik Olmaması Hakkında

Yok kız valla isteyene zor olmuyor dogumdan önceki gece bile işi pişirmiş biriyim içinden geldigi gibi doya doya yaşa herşeyi bazı pozisyonlar zor olabilir belki ama rahat ettigin kendini zorlamadıgın pozisyonları bulursun bence cinsellik önemli ya bedensel olarak değilse bile duygusal olarak benim için önplanda sonuçta sevdigin kişi ile tek beden olmak insana duygusal olarak daha iyi geliyor bana göre. onun için ben yorgun bile olsam ihmal etmedim hatta bazen beni rahatlatan üstüme gelen psikolojik durumları aşmamda bile etkisi oluyor kafamı boşaltıyor
Yaa dur doktoruma soram baslayam gaza getirdin valla cok korkuyordum hic sormadim da doktora
Aslinda hamilelikte hormonlar tavan Birde ben isteksiz bir insan da degildim ama suan 🤣ayni yataga dahi girmek istemiyorum 🙈

Yaa dur doktoruma soram baslayam gaza getirdin valla cok korkuyordum hic sormadim da doktora
Aslinda hamilelikte hormonlar tavan Birde ben isteksiz bir insan da degildim ama suan 🤣ayni yataga dahi girmek istemiyorum 🙈
😂😂 Sor doktoruna serbest derse açılışı yaparsın ve gerçekten hamileyken olan sex çogu kadın için daha zevk verici olabiliyor çünkü hormonlar daha aktif vücut daha hassas dokunuşları vs her zamankinden daha farklı hissediyorsun 😂 kocanla arandaki ilişkiyi kaybetmemeye çalış çogu kadın bebekten sonra bazı şeyler degişti diyor bunun için bence böyle şeylere dikkat edilmeli mesela bana çocugu 9 da yatıyorum diye söylenen çok oldu geç yatır geç kalkar uyursunuz vs diye ama erken yatması hem onun gelişimi için dogru olan hemde bizim evlilik hayatımızı bebek etkilemedi çünkü 9 da oglum uyuyunca biz eskisi gibi aynı koltukta sarılıp film de izledik,beraber oyun da oynadık, kendi kendimize zaman geçirip canımız istediginde seviştik aksi halde çocukla yat çocukla kalk psikolojik olarak da bedensel olarak da insanı yıpratır ve evliliğin düzenini etkiler herşey insanın elinde bebegim dogdugu zaman 40 I çıkana kadar sadece 10 dk uyuyor ve gece 1 e kadar uyumuyordu ayakta yürürken emziriyordum sonra bu düzeni kurunca herşey yoluna girdi

😂😂 Sor doktoruna serbest derse açılışı yaparsın ve gerçekten hamileyken olan sex çogu kadın için daha zevk verici olabiliyor çünkü hormonlar daha aktif vücut daha hassas dokunuşları vs her zamankinden daha farklı hissediyorsun 😂 kocanla arandaki ilişkiyi kaybetmemeye çalış çogu kadın bebekten sonra bazı şeyler degişti diyor bunun için bence böyle şeylere dikkat edilmeli mesela bana çocugu 9 da yatıyorum diye söylenen çok oldu geç yatır geç kalkar uyursunuz vs diye ama erken yatması hem onun gelişimi için dogru olan hemde bizim evlilik hayatımızı bebek etkilemedi çünkü 9 da oglum uyuyunca biz eskisi gibi aynı koltukta sarılıp film de izledik,beraber oyun da oynadık, kendi kendimize zaman geçirip canımız istediginde seviştik aksi halde çocukla yat çocukla kalk psikolojik olarak da bedensel olarak da insanı yıpratır ve evliliğin düzenini etkiler herşey insanın elinde bebegim dogdugu zaman 40 I çıkana kadar sadece 10 dk uyuyor ve gece 1 e kadar uyumuyordu ayakta yürürken emziriyordum sonra bu düzeni kurunca herşey yoluna girdi
Masallah ya harika dur bir soram doktora 🤣bende bunu dusunuyorum aslinda hamilelikte opmek bile nasil duygu patlamasi degisik bir duygu eger duzene oturtursak hic birsey engel degil haklisin dediklerini not edim isime yariyacak dogunca insallah 😍
Soguk kalinca sozler dahi birbirine batiyor ciftlerde kavga cogaliyor gibi hissediyorum 😂

Masallah ya harika dur bir soram doktora 🤣bende bunu dusunuyorum aslinda hamilelikte opmek bile nasil duygu patlamasi degisik bir duygu eger duzene oturtursak hic birsey engel degil haklisin dediklerini not edim isime yariyacak dogunca insallah 😍
Soguk kalinca sozler dahi birbirine batiyor ciftlerde kavga cogaliyor gibi hissediyorum 😂
Haha sex olmayınca insan bi dönem sonra gergin gergin geziyor patlayacak şey arıyor sanki dogum sonrası eger ihtiyaç duyarsan uyku düzeni nasıl yaptıgımla ilgili bilgi de verebilirim sana

Haha sex olmayınca insan bi dönem sonra gergin gergin geziyor patlayacak şey arıyor sanki dogum sonrası eger ihtiyaç duyarsan uyku düzeni nasıl yaptıgımla ilgili bilgi de verebilirim sana
Ya cok tesekkur ederim valla kafamdakileri yazdin
Esim bu ara evde patlayacak gibi geziyor zaten farkettim ajajjaja
Uyku duzeni icin sorarim tabiki bir dogurayim d’à insallah 😍aklimdasin

Ya erkekler sanırım uzun süre olmayınca saliveriyolar 😄 Çünkü bende hamileliklerimde inanılmaz isteksiz olurdum eşimde bana uyardı. Ama buna rağmen en fazla 10 gün falan durmusuzdur öyle çok arayida açmazdik tabi
😄 He benimki hamilelikten dolayı da fazla üstüme gelmemiş olabilir şuan öyle değil çünkü

Bence kari koca arasinda ben gittim sen geldin ben istedim, baslattim gibi seyler olmamali 🤷🏼‍♀️.
Her zaman ben baslatirim hic oyle ima etmem gider direk bir takim temaslar ile elimi kolumu atarak niyetimi belli ederim😅

Yani beni özlemiş olması gerekmez miydi ? Ben adım atmak istedim ancak son zamanlarda hep ben adım attım bunu farkettim ve içimden gelmedi açıkçası kendimi kötü hissettim. Yine de demin "uyuyacak mısın" dedim gülerek, mutfağa gittim geldim ki yatmış gidip
Esler arasinda bir pazarlik degil ki bu..Ben cok istedim,artik sira sende..Sen iste,sen dile getir seklinde bir beklentiye girmeyin.
Hep ben istedim,biraz da o soylesin aksi takdirde icimden gelmiyor seklinde bir mantik olmamali bence..
Sokaktaki adam degil kocam benim..
İstedigim surece adim atarim,bundan ne utanirim ne sikilirim..
Yorgun degilse,saglikla alakali bir problemi de yoksa soylemeye devam ederim..
Mental olarak iyi hissetmiyorum diyorsa konusalim derim..Sonrasinda:Iyi hisettiginde bana haber,seni bekliyorum diyerek eklerim :)
İstedigin surece soyle,kotu hissedecek bir durum yok..Helalinden kocan sonucta.

Son düzenleme:
Esler arasinda bir pazarlik degil ki bu..Ben cok istedim,artik sira sende..Sen iste,sen dile getir seklinde bir beklentiye girmeyin.
Hep ben istedim,biraz da o soylesin aksi takdirde icimden gelmiyor seklinde bir mantik olmamali bence..
Sokaktaki adam degil kocam benim..
İstedigim surece adim atarim,bundan ne utanirim ne sikilirim..
Yorgun degilse,saglikla alakali bir problemi de yoksa soylemeye devam ederim..
Mental olarak iyi hissetmiyorum diyorsa konusalim derim..Sonrasinda:Iyi hisettiginde bana haber,seni bekliyorum diyerek eklerim :)
İstedigin surece soyle,kotu hissedecek bir durum yok..Helalinden kocan sonucta.

Çok haklısınız ama önceki mesajlarımda da belirttim, her şeyde ilk adımı ben atmaya çalıştığım için artık bu son noktam oldu. Yani incitici gelmeye başladı. Yoksa öyle çekinen birisi değilim, istediğimi söylerim rahat rahat.

Enişte ölü taklidi yaptı yani:)
Açık açık konuşmanın vakti gelmiş gelmiş oyleyse. Bizde henüz çocuk yok ama çocuktan sonra sekteye uğraması normal ilişkinin. Ama bahar geldi enişte canlan biraz di mi ama :)

Yani son bir kez açık açık konuşmaya çalışacağım artık kendisi bilir napayım 😅

ben cnselliği karşı taraftan beklemek yerine atağa geçenlerdenim :D atağa geçince istemiyorsa koşarak uzaklaşırım zaten

siz ben hep adım atıyorum kafasından cıkın bence, kocanız isteksizse eğer belki kendi isteğinizle onu da yoldan çıkarabilirsiniz :D

Öyle zaten yani normali bu aslında, ki dediğim gibi en rahat olduğum konulardan birisidir cinsellik. Ancak sohbeti başlatan ben, bir etkinlik için plan yapan ben, cinselliği başlatan ben, evlilikte problem olunca konuşmayı başlatan ben, bir yerden sonra yoruldum artık. Yani öyle bir noktaya geliyoruz ki, ben hiçbir şey yapmayınca aramızda hiçbir partner ilişkisi kalmıyor. Bir yerden sonra ittiriyormuş gibi hissediyor insan. Düşünsenize, sadece siz bir şey yaparsanız karşılık verebilen bir adam, onu da çoğunlukla veremiyor yani. Mesela bir problem olduğunda kavga etmeden konuşmaya, onu anlamaya çalışıyorum ama karşımda duvar var. Tek taraflı çaba göstermek istemiyorum artık anlayacağınız, sadece cinsellik değil, o en son örnekti. Bir tek onda tam manasıyla karşılık alabiliyordum, peşini bırakınca o da yok.

Yalniz degilmisim sukur 🥲🙈kkde yaziyorlar ya bebek uyumuyor felan bilincaltima islemis sanirim
Ben de hep şeyi kafama takıyorum, bebeğimiz uyuyacak ayni odada olacağız, uyurkende o odada olmaz çünkü bebek bilinçaltına o sesler vs gidiyormuş oyuzden baska odaya geçmemiz lazım falan 😅.
Bu arada ben de korkuyorum hamilelikte 4-5 defa birliktelik olmuştur en fazla tüp bebek çünkü bebeğimiz esimde korkuyor gerci.
Ama başka şekillerde yapmaya çalışıyoruz sadece esime odaklı bir calisma gibi 🤷🏼‍♀️😅😅

Ben de hep şeyi kafama takıyorum, bebeğimiz uyuyacak ayni odada olacağız, uyurkende o odada olmaz çünkü bebek bilinçaltına o sesler vs gidiyormuş oyuzden baska odaya geçmemiz lazım falan 😅.
Bu arada ben de korkuyorum hamilelikte 4-5 defa birliktelik olmuştur en fazla tüp bebek çünkü bebeğimiz esimde korkuyor gerci.
Ama başka şekillerde yapmaya çalışıyoruz sadece esime odaklı bir calisma gibi 🤷🏼‍♀️😅😅
Birde bu var cidden zor sahip olunca cinsellik zulum gibi geliyor ya bisey olursa diye 🥲
Ayy buda kotuymus Neyse salonu isgal edelim ajajjaja yatak odasi kalsin o zaman

Açıkça konuş belki sen sık regl olduğun için üstüne gelmek istememiştir

insan kocasıyla rahat konuşabilmeli bir sorun mu var istiyorum sen istemiyor musun falan demeye neden çekiniyorsunuz ki?

Eşimin imayı anladığına eminim bu arada, insan eşinin tepkilerini bilir ya, bakışından anladım anladığını. Bir de adım atmak konusunda normalde çok rahattım, çok rahat "seninle sevismek istiyorum" diyebilir, fiziksel temas kurabilirdim. Ancak dediğim gibi hep ben hep ben olunca zoruma gitmeye başladı bir yerden sonra. Açıkça söylemediğim zamanlarda da kendime losyon falan sürdürüyordum elim yetişmiyor ayağına 🤭 Ama bu şekilde ne bileyim, çok rahat insanım ama kalbim kırıldı sanki ben yaklaşmasam yıllarca böyle gidebilir gibime geliyor. Beraberliğin olduğu zamanlar hep benden kaynaklı olunca...
Cinsellik çok önemli olmazsa olmaz bir evlilikte de ilişkide de

Back
X