Cinsellik olmazsa..

Bunun bir ihtiyaç olduğunu söyledi bende normal olduğunu ve farkında olduğumu söyledim ama ben istemiyorum dedim Beni anlamadığını söyledim,o da sende beni anla empati yapmamı söyledi.
İkimizde birbirimizi anlayamıyorsak ve bu ilişki bu aşk hazır olmadığım sex yüzünden bitecekse bitsin de . Bakalım ne yapacak

Bunun bir ihtiyaç olduğunu söyledi bende normal olduğunu ve farkında olduğumu söyledim ama ben istemiyorum dedim Beni anlamadığını söyledim,o da sende beni anla empati yapmamı söyledi.
Tamam ikiniz de birbirinizi anlayın, biz de ikinizi anlıyoruz ama nereye gidecekmiş bu işin sonu?

İlişkinin bir tarafı cinsellik isterken (haklı) diğer tarafı istemiyorsa (haklı) bunun çıkar yolu pek yok.

Alsın nikahına yesin yiyeceği haltı.
Evlenmeden olmaz diyenlerdensin ama karşında ki bu niyette değil koy ver gitsin sevgisine hiç inanamadım ben, karşında ki istemiyorsa zorla güzellik olmaz bitmiştir. :KK20: Gerçi daha 19 yaşındaymışsın etme kendine...

Öncelikle herkese hayırlı aksamlar diliyorum..

1 senelik bir ilişkim var,internetten tanıstık uzak mesafeden dolayı ve coronadan dolayı 3-4 aydır görüşmüyoruz
1 sene içinde hiç cinsel konusu açılmadı ki son 1 aydır sürekli..
Kendisi 1 sene doldurduğumuzu ciddi düşündüğümüzü ve (birleşme olmadan) cinsel bir ilişki yaşayacağımızı söyledi
Bende ben istemiyorum cinsel ilişki dedim
Öpüşüyoruz küçük dokunmalar oluyodu ama bu kadar düşünmüyordum
Geçen gün sordu hani oldu dedi bi anda ben yakınlaştım durdururmusun diye evet dedim çünkü istemiyorum cinsel ilişki yaşamak
O da bunun ortak noktasını bulalım dedi.
Hiç bir ilişki cinsellik olmadan yürümezmiş🤦🏻‍♀️
Bende duvarlarımı yıkamam hep böyle düşündüm dedim
Ben böyle bi ilişki istemiyorum dedi ama ayrılmak istemiyor ayrılalım diye konuşuyoruz ama çok sevdiğim ve bağlandığım için ayrılamıyorum diyor
Bi kaç gündür arkadaş gibi konuşuyoruz aşkım,hayatım gibi sözcükler havada kaldı. Kısa kısa konuşup iyi geceler diyoruz
Kendisi cinsellik olmadan yürütemeyeceğini söyledi..
Siz nasıl düşünürdünüz?
siz siz olun aslaa partner istedi diye cinsellik yaşamayın. Siz ne zaman isterseniz o zaman yaşanır. Resmen psikolojik şiddet.. Ayrılın gitsin yaa .cinsellik yoksa bende yokum tiplerinden . yarın bi gün sırf o istedi diye yaşanacak seyler yasanır , bir bakmışsın soguk davranmalar yok ben ne istersem o olurlar. ııyyyyyyyyyyyyyy gıcık aldım iyice ..
bana ne oluyosaaa :D

Kendisi 1 sene doldurduğumuzu ciddi düşündüğümüzü ve (birleşme olmadan) cinsel bir ilişki yaşayacağımızı söyledi
Buna kendi mi karar veriyor?
Ayrıca,sizin kararınız önemli. Burdan bir üye “evet,birlikte olun” dedi diyelim,ya da bir arkadaşınız... Uygulayacak mısınız? Bence istemiyorsanız yapmayın.

Tam birleşme olmadan cinsellik yaşayalım ne demek; sen benim şimdi işimi gör ilerde evlenince kocana kendini bakire diye yutturursun demek değil mi? Siz size şu teklifle gelen adamın cidden sizi sevdiğini düşünüyormusunz? Cinsellik tercihtir, isteyen yaşar istemeyen yaşamaz, ama cinsellik yaşadınız diye kimse sizle evlenmek zorunda değil, ilerde bunun tüm sorumluluğu senin üzerinde olacak, bunu sırtlayabilecek bir karakterin , imkanın ve çevren varsa yaşamanı tavsiye ederim. İki gün sonra burada erkek arkadaşım beni kullandı, zar dikimi nasıl oluyor diye konular açacaksan hiç girme bu işlere. Ama en azından bunu yaşayacaksanda seni gerçekten seven değer veren biriyle olsun erkek arkadaşın gibi bir öküzle değil.

Bilindik sahneler. Sonra sevisicek kız bulamayınca geri dönmeye çalışır elindekiyle idare edemediğine pişman olur. "Tamam sevisicem gitme" demeni bekliyo muhtemelen. Toy bi ergen

Herkesin ilişkiden bekledikleri farklıdır. Cinsellik istiyor diye sapık ya da faydalanmaya çalışıyor diye hemen yaftalanmamalı. Belli ki beklentileriniz farklı ama. O nedenle ayrılmak en doğru seçenek

Kimse sana istemedigin birsey yapamaz. Senin isteklerine saygi duymali. Cinsellik olmadan ben bu iliskiyi yurutemem diye tehdit eder gibi alt mesajlar vetmemeli. Belki de amaci sadece cinsellik yasamak. Ciddi dusundugunu soyluuor olabilir ama ne malum? Diyelim ki o istedi diye srn istemedigin halde cinsrllik yasadiniz sonra da bir kavga ile ayrildiniz. Sen sonra cinsellik yasadigin icin bunu kaldiramayabilirsin. Burada birsuru oyle konular var. Kizlarimiz adam terk etmesin diye istemedigi halde cinselkik yasayip yuzustu birakilanlar var. Dahasi iliski yurumediginde ayrilmak isteyen kizlarimizi ailene bu durumu anlatirim.diye tehsmdit eden erkekler de var. Adam maskesini bir yil sonra dusurmus. Senden once cinsellik olmadsn da yasayabiliyormus. Isteklerine saygi duymuyor. Bu cok buyuk bir detay aslinda. Bu adamla olmaz. Yarin bu adamla evlensen senin hicbir istegine saygi duymayacak. Hep onun istekleri, onun istedigi gibi yasamak zorunda kalacaksin. Ben arkama bakmadan kacardim bu adamdan acik konusuyum.

Bu adam cok sinirimi bozdu ya.
Simdi sen baglandim diye ayrilamazsin da. O hayatimdan cikarsa baskasini bulamazsam diye bu adamin isteklerini de yaparsin. Hangi bir gun karsi koyacaksin ki. Herkesin bir kirilma noktasi vardir. Eninde sonunda senin de karsi koyamayacagin bir ana denk getirip istemedigin seyi sana yapar bu adam.

Bu toplumda cinsellik olmadan sevgililik statüsü yürümez denemez, eğer öyle diyorsa kendi kız kardeşi için ne düşünüyor beyfendi acaba sorar mısınız? Kızı için ne düşünecek? Evet yürümez mi diyecek yoksam ilişkisi bile olmasın mı?
İki kişide istiyorsa yaşanır bu, sen anladığım kadarıyla orta yolu bulmakta istemiyorsun o zaman hadi sana güle güle diyeceksin

İkili ilişkilerde taraflar birşeyler isteyebilir işinize geliyorsa devam edersiniz gelmezse etmezsiniz.Belli yaşa gelmiş insanların bu tarz şeyler istemesi bence normal.

Eşimle olan ilişkimde evlenmeden yakınlaşmak istemeyen oydu ben ise daha farklı düşünüyordum. Ama ona saygı duydum seviyordum çünkü. Ayrılmak aklımın ucundan bile geçmedi. Seven birinin tavrı bu değil bence

Bunun tek bir ortak noktası var o da ayrılık. Adam cinsellik olmadan olmaz diyor, ki olabilir ilişkiye bakış açısı öyle olabilir, sen de asla olmaz diyorsan aynı fikirde olabileceğiniz yeni insanlarla tanışmak varken durduk yere daha fazla bağlanmadan vedalaşın

İstiyorsan yaşa pişman olma
İstemiyorsan yaşama kimseyi mutlu etmek için bedenini duygularını kullandırma ve cinsellik için de kimseye mahkum olma

Back
X