Cinsellik olmazsa..

Aldatmaya zemin hazırlamış sadece... yarın öbür gün yaptığında ben demiştim sen kabul etmedin diyecek, seni suçlu çıkaracak... çakal ... cinselliğe ihtiyaç duyan biri 1sene boyunca hiç ilişki ihtiyacı duymamış mi yani?

Öncelikle herkese hayırlı aksamlar diliyorum..

1 senelik bir ilişkim var,internetten tanıstık uzak mesafeden dolayı ve coronadan dolayı 3-4 aydır görüşmüyoruz
1 sene içinde hiç cinsel konusu açılmadı ki son 1 aydır sürekli..
Kendisi 1 sene doldurduğumuzu ciddi düşündüğümüzü ve (birleşme olmadan) cinsel bir ilişki yaşayacağımızı söyledi
Bende ben istemiyorum cinsel ilişki dedim
Öpüşüyoruz küçük dokunmalar oluyodu ama bu kadar düşünmüyordum
Geçen gün sordu hani oldu dedi bi anda ben yakınlaştım durdururmusun diye evet dedim çünkü istemiyorum cinsel ilişki yaşamak
O da bunun ortak noktasını bulalım dedi.
Hiç bir ilişki cinsellik olmadan yürümezmiş🤦🏻‍♀️
Bende duvarlarımı yıkamam hep böyle düşündüm dedim
Ben böyle bi ilişki istemiyorum dedi ama ayrılmak istemiyor ayrılalım diye konuşuyoruz ama çok sevdiğim ve bağlandığım için ayrılamıyorum diyor
Bi kaç gündür arkadaş gibi konuşuyoruz aşkım,hayatım gibi sözcükler havada kaldı. Kısa kısa konuşup iyi geceler diyoruz
Kendisi cinsellik olmadan yürütemeyeceğini söyledi..
Siz nasıl düşünürdünüz?
Selin karacehennemi dinle canım uzmanından cevap al

İki insan birbirinin hayat tarzına uygun değilse ayrılmalı. Bu sadece cinsellik konusunda da değil, her konuda böyle. Mesela benim evde baktığım hayvanlarım vardı. Sevgilim ben evde hayvan istemiyorum deseydi, ben ona isteyeceksin demezdim. Ayrılırdım. Bana o zaman tamam evdekileri sokağa atalım sokakta besleriz uzlaşmamız lazım diye baskı yapabilir miydi? Hayır. Benim istediğim belli, onunki belli. Uzlaşmak küçük şeyler için olur. Dağınık bir insanın eşi için kendine biraz dikkat etmesi gibi. Böyle kişiliğimizi oluşturan konularda uzlaşmak diye bir şey olamaz.
Sen istemiyorsan kimse seni buna zorlayamaz. Onun paşa gönlü olsun da ayrılalım diye de bekleme. Sana baskı yapmaya başlamış. Sen ayrıl. Zaten uzaktaysanız her yerden engellediğin an sana ulaşması çok zor olur.

Postala gitsin gerçekten sevse saçının teline dokunmaya çekinir sevgi cinsellikle mi oluyor siz istemiyorsunuz ama gram saygı yok ,amacı sizi kullanmak bir sene durduysa dahada durur durmuyorsa ayrıl .

Eger sizi seviyorsa karariniza saygi duyup bekler. Saygi duymuyorsa zaten sevmiyordur, erkekler avci olup elde etmekten hoslanir. Siz belki de bedensel 1 seyler yasamadiginiz icin sizinle birliktelige devam ediyordur. Sizi elde edene kadar icten ice ayrilma tehdidiyle cabaliyor olabilir. Dikkatli olun derim, istemediginiz hic 1 sey yasamayin, sonuclari aci olabilir.
"Nasilsa evlenecegiz" " Sen artik benim esim sayilirsin" "Herkes yasiyor, cok onemli degil" "Ben erkegim, ihtiyacim var" vb. Cumlelere de inanmayin. Kadin ve erkek nefsi acidan esit yaratilmistir. Iki tarafin da istegi olmali.

Sen istemeden olmaz, hazır olmadığını bile bile üzerine gelemez, bana da aldatmaya yer ariyor gibi geldi. bu konuda zayıfsa irade hakimiyeti yoksa, evlenseniz bile yoldan sapacaktır, uzun bir seyahate tek başına gidebilirsin, hamile olabilirsin ne diyecek kusura bakma en başta konuştuk ben duramam mı diyecek?
Eğer bu konuyu kapatmazsa yol ver gitsin

Cinsellik neden bu kadar kötü bişey gibi algılanıyor? Neden sevişmek isteyen erkeğe Nuri Alço muamelesi yapılıyor? Bu türk kadinindaki kafayı anlamıyorum. Sen evlenmeden olmaz diyorsan o senin bileceğin iş, ayrılır yoluna bakarsın. Ama bu o adamı kötü biri yapmaz.

Cinsellik neden bu kadar kötü bişey gibi algılanıyor? Neden sevişmek isteyen erkeğe Nuri Alço muamelesi yapılıyor? Bu türk kadinindaki kafayı anlamıyorum. Sen evlenmeden olmaz diyorsan o senin bileceğin iş, ayrılır yoluna bakarsın. Ama bu o adamı kötü biri yapmaz.
Konu sahibi istemedigini belirtmis. Sanirim bu kismini gozden kacirmissiniz. Ve evet zorlayan erkek kotu niyetlidir.

1 senelik bir ilişkim var,internetten tanıstık uzak mesafeden dolayı ve coronadan dolayı 3-4 aydır görüşmüyoruz
Kendisi 1 sene doldurduğumuzu ciddi düşündüğümüzü ve (birleşme olmadan) cinsel bir ilişki yaşayacağımızı söyledi
Geçen gün sordu hani oldu dedi bi anda ben yakınlaştım durdururmusun diye evet dedim çünkü istemiyorum cinsel ilişki yaşamak
Ben böyle bi ilişki istemiyorum dedi ama ayrılmak istemiyor ayrılalım diye konuşuyoruz ama çok sevdiğim ve bağlandığım için ayrılamıyorum diyor
Bi kaç gündür arkadaş gibi konuşuyoruz aşkım,hayatım gibi sözcükler havada kaldı. Kısa kısa konuşup iyi geceler diyoruz
Siz nasıl düşünürdünüz?
Evli değilsiniz sevgilisiniz henüz kurallarınız varsa o istedi diye vazgeçmeyin ayrılcaksa ayrılsın, bügün öpüşme yarın dokunma, ertesi gün işin sonu kötüye gider, sonra hopp sevgi, aşk, bağlanma bitiverir, hepsi aynı fabrikadan çıkmış gibi aynı sözler, aynı davranışlar.

Siz nasıl düşünürdünüz?

Yani zorlamak nedir anlamıyorum. Size saygı duymak zorunda. İstemiyorsan kapı orada derseniz eğer o korkuyla hiçbir şey yapamaz.

Tarzlarınız farklı ayrılın
Erkek olsam 1 senedir tanıdığım bir kızla birşeyler yaşamak isterdim
Sonuçta ten uyumu diye birşey var
Vücudunu görmek isterdim
Sonra evlenince beğenmezse ten uyumu olmazsa adam ne yapıcak?
İstemiyorsan ayrıl zorla olmaz

Cinsellik kişilerin bakış açısına göre evlilik öncesi sonrası konumlandırılır.
Ha şöyle bir durum var her şeyi yaşıyoruz tam birleşme yaşamadık e o zaman? Çok mu namusumuz koruduk. Elbette belli bir yaşta cinsel çekim olmak zorunda. Olmuyorsa zaten sorun vardır. Ama bu çekimi dini algınız yada toplumsal tabularınıza göre evlilik sonrasında yaşamak istiyorsanız karşı taraf buna saygı duymak zorunda. Aksi tecavüz olur zaten. Birlikte yaşamak istiyoruz bizim için sorun yok diyorsanız yine bu ikimizin ortak kararı olmak zorunda. Ben hiç bir zaman duymadım 1 yol oldu hadi sevişelim. 1 yıl oldu aileleri tanıştıralım mıyı duydum ama

Sırf karşı taraf istedi diye yaşamak doğru değil bana göre pişman olacağınız şeyler yapmayın derim.

Back
X