Cinsellik olmazsa..

Ben aramızda cinsellik yaşandıktan sonrasında kendini kötü hisseden erkek arkadaşımdan ayrılmıştım zamanında. İlk sebebi, inandığı değerlere ters olan bir şeyi sadece ben hayatındayım diye yapmasını istemiyordum. İkinci sebebi ise, kendisi de istiyordu o an ama sanki sonrasında bunların yaşanması benim suçummuş gibi hissettirdiği için kendimi kötü hissediyordum. Tabii ki kesinlikle cinsellik olmazsa olmaz diye bir şart koşmadım ama bu ilişkiye bakış açımızın çok farklı olduğunu gösterdi ve ikimiz için de en iyisi ayrılmaktı.

Erkek arkadaşınız size hiçbir konuda şart koşamaz. Yaşamak istemediğiniz hiçbir şeyi yaşamak zorunda değilsiniz. İşine gelmiyorsa ayrılsın. Sizi zorladığını hissettiğiniz anda da siz ayrılmalısınız.

Begenmedim begenmedim diyenler yarin bi gun izin verdim pismanim simdi ayrildi diye konu acilsa, cinsel iliskisiz iliski olmazdi zaten bosver mi diceksiniz. Burda hergun onca konu aciliyo. Isin boyutunu ilerletip cocukla ortada kalana kadar var. Daha gecenlerde zorla oldu tecavuz etti resmen yazdi biri, oda internetten tanismisti yanlis hatirlamiyosam. Siz ister begenin ister begenmeyin erkekler hep der oynadigimla evlenmem, izin vermeseydi!! Bu boyle kabul etseniz de etmeseniz de. Seven adam dokunmaya kiyamaz, iliski olmazsa yurumez demez. Sarta kosmaz. Ayrilma korkusu olur.

Çok şükür bugün de evliliğimizin evlilik olmadığını öğrendik. Sahte nikah falan kıydılar herifler herhalde bize biraz daha oynamak için. 😂

Begenmedim begenmedim diyenler yarin bi gun izin verdim pismanim simdi ayrildi diye konu acilsa, cinsel iliskisiz iliski olmazdi zaten bosver mi diceksiniz. Burda hergun onca konu aciliyo. Isin boyutunu ilerletip cocukla ortada kalana kadar var. Daha gecenlerde zorla oldu tecavuz etti resmen yazdi biri, oda internetten tanismisti yanlis hatirlamiyosam. Siz ister begenin ister begenmeyin erkekler hep der oynadigimla evlenmem, izin vermeseydi!! Bu boyle kabul etseniz de etmeseniz de. Seven adam dokunmaya kiyamaz, iliski olmazsa yurumez demez. Sarta kosmaz. Ayrilma korkusu olur.
Helal olsun. Geçen konularda buna benzet bir şey yazdım diye linç yemiştim resmen.
Bu kadar genişliğe lüzüm yok. Her sey zamanı gelince layıkıyla yaşanır küçücük kızlar çevresinden filmlerden özenerek ilşki yaşamaya özeniyor buna teşvik etmeyin.

Bu durumda birçok kişinin evliliği sahte ve kocalarımız bizimle oynamış oluyor öyle mi? 🤔 İlginç bir bakış açısı olmuş.

Cinsellik tercihtir. İstenebilir,istenmeyebilkr. Ama bunun muhabbetinin telefindan yapilmasi bana iğrenc geliyor yanyanayken bir seyler olur ilerlenir veya durulur. Ama ben seninle ciddi düşünüyorum ayaklari tam bir bahane. Cinsellige bahane bulmak

Yarin bigun oldu ki konu evlilige geldi buda sıkıldı ayrilmakta istiyo diyelim, ilk diyecegi laf sen evlenilecek bi kiz olsan internetten tanismaz benimle cinsel iliskin olmazdi diyecek. Erkeklerin klasik sozleri istedigini ulasana kadar bana guvenmiomusun, sevmiomusun. Ulasip sıkılınca hic bi erkek oynadigi kizla evlenmez. O kadar adamlar ki sana psikolojik baski yaparak amacina ulasmaya calisiyo. Ben benim dusunceme deger vermeyenle devam etmezdim.
Valla erkek arkadasimla tam olmasa da cinsellik babinda bir seyler yasadim ama benimle evlenmek icin can atıyor,hicbir zaman da ona "ben sana mevburum bilemezsin" demedim,hic düsübmedim ci sellik yasadim göbeğim artik buna bağlı diye,önceki kiz arkadaslariyla da yasamis onlar hakkinda da kötü konusmadi hicbir zaman benim etrafimdaki hicbir erkek bir kız hakkinda oynadim gibi kelimeler kullanmadı. Çevreniz karakterinizi yansitir demek ki siz de böyle birisiniz yazik ki size sadece bedeniniz icin değer veren kisilerle karsilasmissiniz hep.
Ayrıca kim kiminle oynuyormus aklini alırım.

Bence hiç gerek yok hele ki şu devirde, çok yapmak istiyorsa o....lar var onlara gitsin . Aşk bu değil bana göre istemiyorsa boşver canım o kendi kişiliğini koymuş ortaya zaten erkenden farketmen iyi olur yoksa sonunu düşünmek bile istemem yani ama yinede sen bilirsin 😉
Yani onlara giderse aldatmamis mi oluyor ? Bence de gitsin ya ne olacak ki erkegin elinin kiridir nasılsa.

Eger seni gercekten seviyorsa birak ustunde bu konuda baski yapmayi ima bile etmemesi lazim.cunku sen istemiyorsun bu net.
Yaslariniz kac?
Istedigini elde edemezse bari foto gonder falan diyecektir muhtemelen.sakin sakin oyle seylere de bulasma.
Senin istemedigin seyin lafini bir daha acarsa kapiyi goster.

Helal olsun. Geçen konularda buna benzet bir şey yazdım diye linç yemiştim resmen.
Bu kadar genişliğe lüzüm yok. Her sey zamanı gelince layıkıyla yaşanır küçücük kızlar çevresinden filmlerden özenerek ilşki yaşamaya özeniyor buna teşvik etmeyin.
Bir şey soracağım. Niçin fikrinizi, sizinle aynı fikir ve yaşam tarzında olmayanlara hakaret etmeden belirtemiyorsunuz?

Ben şimdi "bu kadar dar kafalılığa lüzum yok" desem mesela ayaklanırsınız ki haklı olursunuz, çünkü durup dururken niye hakaret edeyim? Siz bu hakkı kendinizde nasıl buluyorsunuz? (Geniş-dar zıtlığı bakımından o lafı kullandım)
Sizinle aynı şekilde yaşamıyor olmamız bize istediğinizi söyleyebileceğiniz anlamına gelmiyor bilmem farkında mısınız?

sonradan pişman olacagınız şeyler yapmayın bildigim kadarıyla yaşınız küçük intenretten tanişmıssınız insan babasına güvenmıyor bu devirde kaldıkı internetten birine cinsellık düşünmüuorsunuz ama internetten biriyle konusuyorsunuz ilginç me beklıyordunuz buraya konu actınız burdakılerın kararıylamı karar vereceksınız oldukı sizin müstehcen resımlerinizi cekti ve tehdit ettı me yapapacaksınız o zaman akşama kadar haberlerde duymuyormusunuz sevgi varsa ortada zatem böyle seyler füşünülmemeli öncekı hayatlarındada ilişki yaşadıkı adam arıyor gercekten istemıyorsanız ayrılın derim ıkı gün sona yan yana geldımı şeytan bu illaki bi yakınlaşma olacak

Bir şey soracağım. Niçin fikrinizi, sizinle aynı fikir ve yaşam tarzında olmayanlara hakaret etmeden belirtemiyorsunuz?

Ben şimdi "bu kadar dar kafalılığa lüzum yok" desem mesela ayaklanırsınız ki haklı olursunuz, çünkü durup dururken niye hakaret edeyim? Siz bu hakkı kendinizde nasıl buluyorsunuz? (Geniş-dar zıtlığı bakımından o lafı kullandım)
Sizinle aynı şekilde yaşamıyor olmamız bize istediğinizi söyleyebileceğiniz anlamına gelmiyor bilmem farkında mısınız?
Hanımefendi öneri yazdığınız kız “20” yaşında genç kız daha çocuk sayılır o yaşta kimse doğru düşünemez hele bu günümğzde hiç. 30 yaşında genç bir kadın olsa tamam kimseye laf düşmez.hangimiz 20 yaşında doğru insanla birlikte olabildik? 20 yaş eğitim yaşıdır kız kendisini daha garantiye alamamış aklı fikri kendi parasını kazanmakta olmalı. 20 yaşında bir kızın daha ne olduğunu bile bilmediği “netten tanıştığı” biriyle ilişki yaşamamasını “dar kafalılık” olarak adlandırıyorsanız iyiki dar kafalıyız.

Konu sahipleri, üçüncü mesajdan sonra ortadan kayboluyor, derdi tasasi bize kalıyor 🥴 sahip çıkmayacağınız konuları açmayın, iki güne bir aynı mevzuları dönderip duruyoruz, alacağınız olsun.
Aynen öyle kız konuyu buraktı kaçtı derdi bize düştü

Hanımefendi öneri yazdığınız kız “20” yaşında genç kız daha çocuk sayılır o yaşta kimse doğru düşünemez hele bu günümğzde hiç. 30 yaşında genç bir kadın olsa tamam kimseye laf düşmez.hangimiz 20 yaşında doğru insanla birlikte olabildik? 20 yaş eğitim yaşıdır kız kendisini daha garantiye alamamış aklı fikri kendi parasını kazanmakta olmalı. 20 yaşında bir kızın daha ne olduğunu bile bilmediği “netten tanıştığı” biriyle ilişki yaşamamasını “dar kafalılık” olarak adlandırıyorsanız iyiki dar kafalıyız.

Niye, sevişen insanlar okul okuyup para kazanamıyor mu?

Back
X