- 7 Aralık 2018
- 209
- 300
- 103
- Konu Sahibi Airbender33
-
Sevmediğimi nerden çıkardınki. Çok hoşlanıyorum ve sevgiliyiz. Ama bunu ifade etmek ve seni seviyorum demek oldukça güç benim için
Bence cinsellik sırasında söylenilen şeyleri çok ta ciddiye alma. O an ki duygu hazla sana adrina limadan bile güzelsinde der inanma heee de geç
aşırı yanlış düşüncelere sahipsin özellikle bu konudaÇevrene bak bi. Özellikle evli çiftlere. Cinselliği olmayanlar genelde hep kavga eden çiftler oluyor haha
Siz de ona şey deyin, are you cola?
Daha önce de birliktelik sonrası sizi aradı diye şaşırdığını arkadaş mı bu? Sizi bu denli sevilmeyecek biri olduğunuza inandıran nedir? Bence asıl sorun buErkek arkadaşımla 2 aydır beraberiz. Daha önce cinsellik sırasında I love you dedi. (kendisi yabancı, İngilizce konuşuyoruz). 2 gün önce de pozisyon hakkında I love that (sevdim bunu) o da, you love that what about me (bunu sevdim ama peki ya ben) diye soru sordu. şimdi cinsellik sırasında olan bu durumu ciddiye almalı mıyım. ondan hoşlandığımı söylemiştim, o da aynı şekilde. ama seni seviyorum için biraz erken. ben kolay söyleyemem onu. acaba o anki coşkuyla mı söylüyor bunu öylesine, yoksa gerçekten bunu hissedip soruyor ve söylüyor olabilir mi? başınıza geldi mi daha önce?
Çevrene bak bi. Özellikle evli çiftlere. Cinselliği olmayanlar genelde hep kavga eden çiftler oluyor haha
Ya tam aynısını yazacaktım. Fazla yabancı dizi izlemenin sonuçları diyeSeni seviyorum demeden sevgili olunmaz benim bildigim siz sevgili degilsiniz sadece cinsellik yaisyorsunuz o zaman. Yabanci dizilerde benim gordugum var boyle kisiler birlikte oluyorlar ama seni seviyorum icin erken tribindeler cok yabanci dizi izlemeyin. Burdaki kimse cinsellik yasamaniza erken demiyor seni seviyorum demek icin erken demenize tepki veriyor herkes. Ama siz ya anlamiyorsunuz ya da isinize gelmiyor. Fake bile olabilirsiniz hic normal degil soyledikleriniz cunku
Daha önce de birliktelik sonrası sizi aradı diye şaşırdığını arkadaş mı bu? Sizi bu denli sevilmeyecek biri olduğunuza inandıran nedir? Bence asıl sorun bu
Ya tam aynısını yazacaktım. Fazla yabancı dizi izlemenin sonuçları diyebedeniniz bu kadar kıymetsiz olmasın ya, önce takılmaca sonra seviyor muyum diye bi bakayım, karşı taraf acaba seviyor mu falan. Ne bileyim herkesin kendi kararı ama sevmeden ilişki hiç olacak şey değil benim duygu dünyamda.
Ne bu şimdi 13 yaşında falan mısınızErkek arkadaşımla 2 aydır beraberiz. Daha önce cinsellik sırasında I love you dedi. (kendisi yabancı, İngilizce konuşuyoruz). 2 gün önce de pozisyon hakkında I love that (sevdim bunu) o da, you love that what about me (bunu sevdim ama peki ya ben) diye soru sordu. şimdi cinsellik sırasında olan bu durumu ciddiye almalı mıyım. ondan hoşlandığımı söylemiştim, o da aynı şekilde. ama seni seviyorum için biraz erken. ben kolay söyleyemem onu. acaba o anki coşkuyla mı söylüyor bunu öylesine, yoksa gerçekten bunu hissedip soruyor ve söylüyor olabilir mi? başınıza geldi mi daha önce?
Yok ben yabancı biriyle hiç sevişmedim.başınıza geldi mi daha önce?
çünkü duygu beslemeden sevişen insanlar var ama seni seviyorum demek duygusal olarak bir şeyler hissediyorum anlamına da geliyor ve kednidni buna hazır hissetmiyordurcinsellik yaşamak için erken olmayıp seni seviyorum demek için erken olduğunu düşündüren nedir tam olarak ?
-Cinsellik yaşamana kesinlikle karşı değilim sadece seni seviyorum demek neden zor onu merak ettim”
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?