cinsellik ve evlilik öncesi birliktelik hakkında ne düşünüyorsunuz?

ilginç. ne diyorlarmış bakire olmayanla evlenen erkeklere pek bir merak ettim. o sıfatları söyleyenlerin terbiyesizliği bu.güzelmi şimdi . kalkıp eşi bakire değil ama onu sevip evlenmiş adama küfretmek.
ha benim çevremde önemli hiç olmadı.o küçükmü küçük matematiksel hesaplanan çevreye giriyoruz demek

Son düzenleme:

Bakire olmayan kadınla evlenen erkeği millet nasıl biliyorda birşey diyebiliyor onu merak ettim ben. Bir adamın evlendiği karısının daha önceki ilişkilerini çevresinin bilmesi için kadının büyük çaba harcaması gerekir. Böyle bir kadına ve onu alan erkeğede adam gözüyle bakılmaz haliyle. Hanginiz kızlar temiz efendi bir erkek dururken serseri ayyaş bir erkeği tercih eder ?!

of tamam bakire olmayan kadın hasarlı, olan da çok düzgün. ve bakire olmayan kadınla evlenen adam serseri bi aşşağılık, bakire alan adam da çok efendi çok mükemmel. kısacası burda çok namuslu ve düzgün bir insansın ve senin gibi düzgün efendi bi adamla evlisin, ayyaş bi serseriyle değil, anladık.

küçük bir dünyası olan küçük insanlar. şaşıyorum valla. islamda bile düşmüş kadınla evlenen adam sevap kazanır. örnek olsun diye yazdım. dinle bile ters düştün, bak.

kendi evleneceği adamı seçen, sevişen kadınlar kendini bilen kadınlardır. seni karpuz seçer gibi seçmiş bi adamla imza karşılığında yaptığın şeyi o sadece sevgisi karşılığında yapar. -aa ben kocamla sevişmiyorum diyosan o başka. ve emin ol onun yaşadığı aşkın, sevilmenin yüzde birini yaşamamışsındır. yaşasan bu kadar saçmalamazdın. kocan sana yemek yapmadığında, kaynana bakmadığında, donunu yıkamadığında söylenirken senin en fazla yaşayabileceğin mutluluk belki ayda yılda bi kocanla dışarı kebap filan yemeğe çıkmak olur.

ha bu arada ben 27 yaşında bir kadınım. sakladığım birşey yok açıkça söylerim canım, bakire değilim. bakire olmak zorunda da değilim. vücudum bana ait. kimsenin yaptıklarımı onaylamasına ihtiyacım yok. çünkü benim yaptığım bana, seni irdelemez. sen ancak apartmandaki diğer kadınlarla arkamdan dedikodumu yaparken ben hayatı dürüstçe yaşarım. yaptığım her şeyle de gurur duyuyorum. her şeyden önce insanım ve güçlü bir kadınım. kocamdan para istemem, eğilip bükülmem. kimseye lafımı ettirmem. çünkü kimsenin onayına ihtiyacım yok. bi de ah ne güzel seviştim, sevdim, sevildim. ne mutluluklar yaşadım bi bilsen.. bence kendi hayatına bakıp ağlarsın.

evleneceğim adamın da bununla ilgili hiç bi problemi yok. çünkü parası, malı için ya da sırf yaşım geldiğinden evlenmem gerektiği için seçilmiş bi adam değil. deli gibi sevdiği ve sevildiği için seçilmiş bi adam. ikimizde senin beyninin alamayacağı kadar dünyayı görmüş, bilen insanlarız. ve çok mutluyuz. çünkü aşk var, bilir misin bilmem. düşünceye bak ya, foseptik çukuruna dönmüş ruhunuz. evden biraz dışarı çıkın oksijen alın.

ayrıca bazı kadınlar orgazmın ne olduğunu gerçekten öğrenmeli. zihni açar..

Ahir zamanın klasik kadınlarındansın. Sevişipte evlenenlerinden... Hiç sanmıyorum kocana daha önceki ilişkilerini anlattığını. Burda martaval okuyup iffetsizliği ve aşkı savunuyorsun. İslamla ilgili söylediğin şeyi eksik biliyorsun sözde müslümansın ALLAH diyor ki 'Zina yapan kadını zina yapan erkekle evlendirin...' yani iffetsize iffetsiz, namusluya namuslu. Sende diğerleri gibi kocanı kandırıyorsun.

Vücudum bana ait seni irdelemez diyorsun ama sen bana saldırmışsın. Tamam benim vücudumda bana ait. Git kime nereni ne yaptıracaksan yaptır çokta umrundaydın ya. Hesabını sen vereceksin. İlerde çocuğun olursa İslamla ve Müslümanlıkla alakası olmayan bir serseri olacak. Çünkü annesi bir iffetsiz ve dinini bilmiyor çocuğuna kendisi gibi terbiye verecek ve çocuk erkek olursa devamlı zina yapacak kız olsada yapacak çünkü annesi böyle bir karaktere sahip.

Ayrıca kocanla şuan aranda bir aşk bağı var evet ama iki gün sonra o bitince ben seni hayal edebiliyorum onun arkadaşlarıyla felen takılırsın. Nasıl olsa beden senin demi. Kararda senin kimse karşısında eğilmezsinde...

Kadın milleti ahir zamanda coştu hakikatten. Suç hep ana babada. Sizce bu kızı yetiştiren anne baba gerekli terbiyeyi vermiş mi? Kızlarının yaptıkları ile anne babanın hesap gününde bağışlanması mümkün mü ? Bence değil. Anne baba kızlarına bu derece iffetsiz bir ahlak eğitimi verdikleri için cezalandırılacaklar.

Senin gibi herkes iffetsiz olsa yarisi gün kıyamet kopardı. Gelip burda martaval okuyorsun ama hiçbirini gidip kocana diyemezsin çünkü burda herkes çok güzel herkesin kocası harika herkesin yaşamı harika herkes orgazm oluyor ve olamayanlara acıyor...

Orgazm olucaksam bile bunu helal yollarla olurum. Sırf dünyada 10 dakika zevk yaşıycam diye ahirette 100 yıl yanmam.

Ayrıca zina fiili gök tanrı inancındaki türklerden şuan dünyada bulunan semavi olsun semavi olmasın tüm dinlerde kurallarda vb. iğrenç bir iş olarak görülmüştür. Yani islama özgü birşey değil. Gerçekten pis bir olay sen gelip bunu burda övüyorsun. Ben daha sana ne diyeyim ! Küfre girdin belkide kafir oldun git tövbe et ! kelimei şahadet getir yoksa bir kafir gibi ölüceksin.

Maşallah, insanların iffeti, iffetsizliği dillere dolanmış, ahir zaman kadını, foseptik çukuruna dönen ruhlar, don yıkamadı diye laf işitti gibi sözler, yetmemiş yetiştiren ana babalara kadar dil uzatılmış, ayıptır hanımlar ayıptır, siz kadınsınız, bir kadının ağzına yakışmayacak sözler sarf etmeniz üstelik bunu islamı konuya katarak yapmanız ayıptır günahtır, kimin kafir olduğunu nereden biliyorsunuz, gaybı bildiğinizi mi iddia ediyorsunuz?

Kaldı ki islam ağza alınarak birbirini aşağılayanlar çoğunlukta olduğundan sitede dini yorumlar yasaktır.

La Havle Vela Kuvvete İlla Billahil Aliyyil Azim.

bu cinsellik ilişkilerde üzülen her zaman kadın ve kızlar, ,özgür olması erkeklerin işine yarar tabi,
en acıklı olan korunma yöntemlerini bilmeden bu işe girişen kadın ve kızlarımız,sonra olan kime oluyor tabiki kadınlarımıza, erkek sadece erkekliğini ıspatlamış oluyor, kadınlar ruhen ve bedenen narin yaratıklar dikkatli olmaları gerek,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…