haklı haksız kanısına varılamayacak bi konu kesinlikle. sadece fikir alışverişinde bulunuyoruz. kız meslek lisesi çıkışlı olduğum için dar görüşlüde olabilirim :) hoş gerçi imam hatip gibi bi yer değil sonuçta ama. sürekli kız kıza olduğun için erkekleri tanıma gibi bi fırsat olmuyor. kulaktan dolma bilgilerde ön yargı oluşturuyor.
bunun tıbbi olarak onemi oldugunu biliyorum..yazdıklarınıza katılıyorum. benim aklımı kurcalayan bi durum var. bekaretlik bu kadar önemli değilse neden kızlık zarımız var. hadi o bölgeyi koruma amaçlı diyelim. neden kendini yenilemiyor öyleyse? bunu düşünüyorum çoğu zaman. gerçekten çelişkili bi konu benim için
yazdıklarınıza katılıyorum. benim aklımı kurcalayan bi durum var. bekaretlik bu kadar önemli değilse neden kızlık zarımız var. hadi o bölgeyi koruma amaçlı diyelim. neden kendini yenilemiyor öyleyse? bunu düşünüyorum çoğu zaman. gerçekten çelişkili bi konu benim için
Yanlış mı biliyorum, bilmiyorum da vücutta kendini yenilemeyen tek şey kızlık zarı değil zaten.Örneğin görme dokusu da bozulduktan sonra kendisini yenileyemez,kulak zarı da yırtıldıktan sonra kendini yenileyemez diye biliyorum.Kopan uzuvlar da zaten kendiliğinden geri gelmez.Bu bakımdan kızlık zarı da kendisini yenileyemiyor.
Zaten kızlık zarı dediğimiz şeyde doğuştan küçük bir delik bulunmaktadır.Görevi de aslında vajina erkeklerinki gibi bir organ değil,mikropların girişinin çok daha kolay olduğu bir organ.Küçük yaştaki bir kız çocuğunun idrarı,dışkısı çok rahat şekilde vajinadan içeri girebilir.Çünkü küçük çocuklar kendi tuvaletlerini kendileri yapamazlar.Bu zar olmasaydı bir çok bebek küçük yaşta enfeksiyondan dolayı hayatını kaybederdi..
Bu arada benim içinde çelişkili olan şey çok nadir de olsa bazı kişilerde doğuştan bu zar bulunmuyor.Madem bu kadar önemli bir zar neden tüm kadınlarda olmuyor?
kimi kadın esnek kızlık zarına sahip bazı insanlar Allah guvenmiyor kadınlara kızlık zarı vermiş diyor demekki bazılarına kıyak gecilmiş esnek verilmiş yırtılmıyorne sacma seyler ya bunlar vallahi kızlık zarı kalıpda herseyi yasayan kadınlarda var mecbur bırakılıyor yeterki bakire olsun dusuncesi oyle işlenmişki
Bende evlenmeden önce birliktelik yaşayanlardanım ve bunun sonuçunda hem üzüldüm hemde çok mutluluk yaşadım..
üzüldüm çünkü yaşadıgım birliktelik sonrasında hamile kaldım ama engeller çok vardı ve anneme karşı direnemedim bebegimi aldırmak zorunda kaldım bebegimi kaybettim ve suanda bebeklerım durmuyor düşüyor eşimle hep kendimizi şuçluyoruz bebegimizi yaşatamadıgımız için. ama beni asıl yıkan bebegimin babasının yani eşimin bana evlendıkten çok sonra sordugu soruydu O BEBEK BENDEN MIYDI? yıktı beni bazen hala aklıma gelır ölümden beter gelir bana o laf sonradan çok pişman olsada söyledigi için bikere söyledi işte duydu kulaklarım o kelimeleri....
mutlu etti çünkü yaşadıgımız cinsellik bizi en başından beri bizi birbirimize bagladı benım için canını vermege razı olan adamla ayrılmamı engelledi yaşadıklarımız çünkü hamile oldugumu ögrendigimde ayrılmak için buluşmustuk ama şimdi bebegimiz yanımızda olmasada bana hergün daha aşık olarak uykusundan uyanan adamla aynı yatakta uyanmamı sagladı..
bence cinsellik kumar gibi başına ne gelcegı kiminle karsılascagın bellı olmaz önemli olan gerçekten emin olduktan sonra cinsellik yaşanması gerekıyor bence
ben ozamanki birlikteliklerinim tadını şimdi alamıyorum ozaman işin içinde yasak vardı ve çok daha çekiçi geliyordu:)
Eşinizin ilki değilse sorması normaldir ki aklının köşesinde hep olmuştur bu düşünceler yalnız yine de kızdım eşinize madem kabul ettin evlendin bu soru bu şüphe nedir ?
eşimin ilki olmama ragmen o dönemde ayrılık yaşadık birbirimizden uzaklaştıgımız dönemdi haklı degil tabikide ayrılık yaşadık diye hemen başkasıyla olcak degildim..
sorması nekadar canımı acıtsada enazından kafasında büyütmemesi bana sorması ve konuyu halletmemiz bence daha iyi oldu..
Anladım daha net eşinizi erkek milleti işte bakire değilsen üstüne kurmuştur da kurmuştur kabul etmesi güzel ama laf etmesi kötü maalesef. Haklıda görüyorum ama bazen onları her gün biri ile takılan kadınlar var sevgi felan önemli değil maksat muhabbet siz yasaktı felan demiştiniz öylemiydiniz bilemem ama bu kadınlar ile yata yata herkesi bir görüyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?