eşimle ilk birlikte oldugum kişiydi aslında tek olarakta kaldı ama malesef kafasında kurmuş ozamanlar ki bana öyle bir soru sormuştu haklısınız çogu kişi var asla birkaç günlük ilişkide cinselliği onaylamıyorum benım olabilir gözüyle baktıgım uzun süreli ve içinde güven olan ilişkiler yoksa her iki tarafda çogunlukla kadınlar magdur olabiliryor.. benımkinin yasak olmasının sebebı ailemın istememesi ve gizli olarak sevgililik yaşamam yoksa başka türlü yasak aşk falan yok ortada:)
Daha net anladım sizi o zaman direk eşinizi suçluyorum çok ağır laf kendini bütünüyle kendisine emanet eden bir kadına etmiş olduğu evliliğinizde mutluluk ve huzur sonsuz olur inşallah :)
Kadın mağdur olmuyor aslında yani o tip kadınlar sadece mağdurum da mağdurum rolü yapıyor çünki neyin ne olduğunu onlar aslında çok iyi biliyor...
evlilik öncesi cinsellik gayet doğal, bu kişinin kendi özgür iradesine ve kendini gerçekleştirmesine kalmış birşey. sonuçlarını göze alamayacağı şeyler yaşamamalı insan, yaşayacaksa sonucu ne olursa olsun göğüslemeli. zaten bunu isteyerek yaşayan bir insan hayatta bu konuda karşılaşacağı zorlukları göğüsleyecek kadar güçlü ve kendini bilen, hayatını ona göre yaşayan biridir ki ben çok saygı duyarım. ayrıca kimse namustan filan bahsetmesin lütfen. namus erkeklerin kadınları hapsetmek, zihinlerini köreltmek ve gerekirse öldürmek için ürettiği bir bahanedir ki en kötü kadın en iyi adamdan daha namusludur. evlilik yasal sevişmektir. sadece yasaldır gerisi diğeriyle aynı. herkes önüne gelenle yatmaz ya, kendine duygularına saygısı olan bi kadın bunu yapmaz yani. sever, aşık olur öyle yaşar. bittiğinde de bunu göğüsler ve yaşamaya devam eder. cinsellik bir kere hormon işidir. biyolojik bir olay. 30 yaşına gelmiş ve evlenmek istemedi, bi adama kendini bağlamadı, onun donlarını yıkamak, kendisini ezmesine izin vermek istemedi diye o yaşa kadar sevişmemesi mi lazım. hem çok sağlıksız, hem de üzücü. mutlu olmak herkesin hakkı, tabiki sevişecek de. sırf evlenmedi diye neden mahrum kalsın? ayrıca her önüne gelenle yapanlar bunu kazanmak için yapanlardır ve ben onlara da saygı duyarım. unutulmasın bayanlar, hayat hiç kimseye adil değildir. ve biz doğduğumuz yeri, ailemizi, yaşadığımız standartları seçemediğimiz gibi yaşayacaklarımızı da seçemiyoruz.
ayrıca sormak isterim 4 aylık hamile bir kadının boğazını kesen ya da birine aşık olmuş genç bir kızı öldürüp gömen namusçular mı daha insandır yoksa aşık olduğu adamla sevişen kadın mı?
hayat herkesin hayatı ve böyle konularda bence herkes kendi hayatına bakmalı.
altına imzamı atarım. bu ülkede benimle aynı düşünceye sahip hemcinslerim olması çok mutlu ediyor beni. benim anlayamadığım şu bu dünyada erkekler kadınlarla ilgili kararlar verememeli,bunu kadınlar desteklememeli. en basiti,bizim başörtümüz,mini eteğimiz,bekaretimiz bunları biz tartışabiliriz,bir erkek değil.onlar bunlara sahip olmadan bu konu hakkında konuşamamalı.ama öyle kadınlar var ki başka bir kadının ilk düşmanı.
Savunma haklı olduğun zaman yapılır.Onların yaptığı bir şeyleri ört bas etmek.:44:
hayatınıza alacağınız kişi sizi -siz olduğunuz için sevsin. bekaret için değil. zaten gerçekten seven bir erkek bunu size sormaz bile emin olun.
bu başlıkta yazılanları görünce moralim düzeldi, bugün hymenoplasti başlıklarında epeyce tartıştım, insanlar evet bir hata yaptık ve toplum baskısından aileden töreden ötürü bunu yapmak zorundayız bile demeyip kendilerini haklı çıkarmaya kalkacak kadar ciddi ciddi bu yaptıklarına kılıf arıyorlar. neymiş efendim kimisi çok sevmişmiş evlenecekmiş ondan yapmış, kimisi bütün erkekler yapıyor biz yapınca nesi yanlış gibi saçmalamış. tamam yaptığın şeyi haklı görüyorsun madem neden diktirme işlerine girip karşındaki insana kendini olduğu gibi göstermiyorsun dediğinizde " siz anlamazsınız yaşamayan bilemez vs. " zırvalamaya başlıyorlar. yazık çoook yazık...
Erkek ve kadın için evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşıyım. Ayrıca kadına cinsel özgürlük diyenler aslında, kadının özgürlüğünü değil kadına ulaşmanın özgürlüğünü istiyorlar. Ali Bulaç'ın söyleyip de bir zamanlar çok eleştirildiği gibi "modernliğin krizi çerçevesinde, bilgi ve kadın çok kolay ulaşılır oldu ve değersizleşti."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?