Cinsellikte reddedilmek?

Ya ben şaka yapmıştım.Bir üyeye yarın bitireceğim şimdi ayrılmayacağım yazınca ben o yüzden salı sallanır yazmıştım.

Sordum cevap yok ondan ulaşılamıyor hiç ulaşılamadı
Kaçan kovalanır biraz kendinizi çekin geriye. O uğraşsın. Ne diye uğraşıyorsun hala iletişim için. O yazsın size sizde ozaman dersiniz görüşmek istemiyorum ayrılmak istiyorum diye. Böyle oldukça kendini bir halt sanacaktır.

Bu adamla daha önce aylarca beraber olup çocuk korkusu olmadan karşı tarafın cinsellik yaşıyorsunuz. Sonra ilgisiz davranıyor ayriliyorsunuz tekrar bir araya gelince cocuk korkusu o kadar yoğun oluyor ki beraber olmak istemiyor. İki seçenek var ya bu adam sizin hamile kalıp onu evliliğe zorlama ihtimalini düşünüyor ya da bahane olarak bunu kullanıyor ki yarin obur gün ayrılacak ve siz beraber olduk niye olduk o zaman demeyesiniz diye. Her iki ihtimalde de bu adam sizinle ciddi düşünmüyor artık. Bence biz birbirimize uygun değiliz deyip yol verin.

Yarın son yüzyüze konuscaz onun çocuğu için olmuyorum kendisiyle anlaşamıyoruz çocuk olunca zaten aman Allahım kırgınım üzgünüm motivasyonum yok bende son raddede hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…