- 10 Ocak 2023
- 466
- 845
- 23
- 33
- Konu Sahibi Minimini22
-
Erkek milletinden söz ediyoruz öyle seçici olanı yok bu konuda ben görmedim, libidosu düşüktür kesinLibido sorunu yok bence beni istememe sorunları var
Bilmem iyidi bı ara şuan hiç yokErkek milletinden söz ediyoruz öyle seçici olanı yok bu konuda ben görmedim, libidosu düşüktür kesin
Salı sallanır.Biraz önce mesajlaşmiyor muydunuz ? Niye yarın
Öyle ara sıra olana aldanma senBilmem iyidi bı ara şuan hiç yok
Yine libido düşük mü oluyor nasıl bişey bu anlamadım çocuk korkusu da vardi istiyorum sankiÖyle ara sıra olana aldanma sen
Evlenince daha da düşüyor.Konu sahibinin ki şimdiden böyleyse evlenince daha kötü olur.Erkek milletinden söz ediyoruz öyle seçici olanı yok bu konuda ben görmedim, libidosu düşüktür kesin
YazmadiSalı sallanır.
Evet baya düşük gibi uzak durmanızda fayda var böyle garip insanla ömür mü geçer ya boşverYine libido düşük mü oluyor nasıl bişey bu anlamadım çocuk korkusu da vardi istiyorum sanki
Tek dert bu degilmi her yan dertEvet baya düşük gibi uzak durmanızda fayda var böyle garip insanla ömür mü geçer ya boşver
Daha ne kadar düşecekse adamın hali ortadaEvlenince daha da düşüyor.Konu sahibinin ki şimdiden böyleyse evlenince daha kötü olur.
Daha ne kadar düşecekse adamın hali ortada
3-4 ay önce olmuş.Evlenince senede bir gün.Daha ne kadar düşecekse adamın hali ortada
Bence kendinize yüklenmeyin sizle alakalı olmayabilir karşı tarafta sorun.Napıyorum ben ya çok mutsuzum halime bakın
Sordum cevap yok ondan ulaşılamıyor hiç ulaşılamadıBence kendinize yüklenmeyin sizle alakalı olmayabilir karşı tarafta sorun.
Kaçan kovalanır biraz kendinizi çekin geriye. O uğraşsın. Ne diye uğraşıyorsun hala iletişim için. O yazsın size sizde ozaman dersiniz görüşmek istemiyorum ayrılmak istiyorum diye. Böyle oldukça kendini bir halt sanacaktır.Sordum cevap yok ondan ulaşılamıyor hiç ulaşılamadı
Yarın son yüzyüze konuscaz onun çocuğu için olmuyorum kendisiyle anlaşamıyoruz çocuk olunca zaten aman Allahım kırgınım üzgünüm motivasyonum yok bende son raddede herseyBu adamla daha önce aylarca beraber olup çocuk korkusu olmadan karşı tarafın cinsellik yaşıyorsunuz. Sonra ilgisiz davranıyor ayriliyorsunuz tekrar bir araya gelince cocuk korkusu o kadar yoğun oluyor ki beraber olmak istemiyor. İki seçenek var ya bu adam sizin hamile kalıp onu evliliğe zorlama ihtimalini düşünüyor ya da bahane olarak bunu kullanıyor ki yarin obur gün ayrılacak ve siz beraber olduk niye olduk o zaman demeyesiniz diye. Her iki ihtimalde de bu adam sizinle ciddi düşünmüyor artık. Bence biz birbirimize uygun değiliz deyip yol verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?