Cinsellikten hoşlanmıyorum

Mutluanne88

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2019
516
283
53
37
Arkadaşlar 2 yıldır evliyim ve eşimle resmen istemeden birlikte oluyorum onu çok seviyorum severek evlendik ama cinsellik sevmiyorum normal mi bu

Normal değil bence eşiniz size yaklaşmasını bilmiyor birşeyleri doğru yapsaydı severdiniz tabi sizde hoşlanmıyorum cinsellik istemiyorum diye kendinizin önüne geçip önyargılı olmayın sizde tam rahatlamıyorsunuz anladığım kadarıyla kendinizi sexi hissedin beğenin şımartın sonra eşinizin yanına gidin illa hemen sevişmek zorunda değil siniz eşinizle birbirinize dokunun heyecan yaratın tabi sizinde eşinizde istekli olması gerekir ön sevismeyi uzun tutabilirsiniz zaten gerisi gelir

Normal değil tabii ki de niçin evlendiniz peki ev arkadaşı olsun diye mi eşiniz size yaklaşmayı bilmiyor mu ondan dolayı mı soğuksunuz yoksa hiç mi sevmiyorsunuz 2 yıl olmuş uzunca da bir süre sevmemenizin sebebi nedir?

Neden evlendin o halde.Evlenmemeyi tercih edebilirdin. Yada senin gibi sevmeyen birini arayabilirdin.Esin nasıl düşkün mu?Duskunse yandın.Kimi erkek hiç düşkün olmazmış.Iste insan insana denk gelmiyor.

Aseksüel olabilirsin, neden evlendin dicem amA bunu önceden bilemezdin malum baskılar vs...ya zorla olucan ki iğrenç bişey anlayabilirim ya da boşanıp rahat edicen.

Eşiniz ile ilgili bir travma yaşamadıysanız hormon testi yaptırabilirsiniz

Kafandan her şeyi at ve yaptığınız işe odaklan eşini hisset ben de evliliğimin ilk sıraları kafamda sürekli bir şeyler düşünürdüm odaklanamazdım ilişkiye girmeyi bir iş gibi görürdüm hiç zevk almazdım

Senin sosyal fobin vardı yanlıs hatırlamıyorsam. İlaç kullanıyorsan o ilaçların yan etkisinde isteksizlik var

Arkadaşlar 2 yıldır evliyim ve eşimle resmen istemeden birlikte oluyorum onu çok seviyorum severek evlendik ama cinsellik sevmiyorum normal mi bu
Konuyu başlığını okuyunca aklımdan geçen ilk yorum sakın evlenmeyin oldu ama iki yıl önce gerçekleşmiş . Bir kadın doğum uzmanına gidip hormon testlerinizi yaptırın herşey normalse eğer bireysel olarak değerlendirdiğimizde durumunuz normaldir ama evlilik içinde tabiki normal değil .

Evliliğin ilk zamanlariysa normal bence bende de olmuştu vajinismus la uğraştım eve gitmek bile istemiyordum aştıktan sonrasında da acıdan dolayı istemiyordum ama zamanla sevişmeyi öğrendim öğrendik artık arzuluyorum eşimi bize adamakıllı seks bilgisi verilmediği için oluyor bunlar kendinizi suclamayin eğitim kendinizi düzelecek benim 1 yılimi aldı bu süreç kendinizi suçlamak başkalarının suçlamasına izin vermek yararsız olur

Normal olan nedir tabi bilemeyiz. Herkesin istekleri farklı.
Peki neden sevmiyorsun? Yani ne biliym, başka isteklerin arzuların mı var?
her insan sex diye tabir ettiğimiz klasik durumdan zevk almayabilir istemeyeiblir.

Siz kac yıllık evlisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…