- 9 Nisan 2019
- 516
- 283
- 53
- 37
- Konu Sahibi Mutluanne88
-
Hormon nedenEşiniz ile ilgili bir travma yaşamadıysanız hormon testi yaptırabilirsiniz
Kardeşim kesinlikle normal bir şey değil. http://www.cetad.org.tr/ buradaki bilimsel eğitim ve makaleleri takip etmenizi öneririm.Arkadaşlar 2 yıldır evliyim ve eşimle resmen istemeden birlikte oluyorum onu çok seviyorum severek evlendik ama cinsellik sevmiyorum normal mi bu
Bazen yapiyorm.Mast. yapıyor musun peki? Kendi kendine zevk alıyorsan, boşalıyorsan sorun eşinle ilişkin olabilir.
Bazen yapiyorm.
Konuyu başlığını okuyunca aklımdan geçen ilk yorum sakın evlenmeyin oldu ama iki yıl önce gerçekleşmiş . Bir kadın doğum uzmanına gidip hormon testlerinizi yaptırın herşey normalse eğer bireysel olarak değerlendirdiğimizde durumunuz normaldir ama evlilik içinde tabiki normal değil .Arkadaşlar 2 yıldır evliyim ve eşimle resmen istemeden birlikte oluyorum onu çok seviyorum severek evlendik ama cinsellik sevmiyorum normal mi bu
Terbiyeli kadınsın Aferin dikkat et ama ceekke kumaArkadaşlar 2 yıldır evliyim ve eşimle resmen istemeden birlikte oluyorum onu çok seviyorum severek evlendik ama cinsellik sevmiyorum normal mi bu
Seninki hic normal degilArkadaşlar 2 yıldır evliyim ve eşimle resmen istemeden birlikte oluyorum onu çok seviyorum severek evlendik ama cinsellik sevmiyorum normal mi bu
Siz kac yıllık evlisinNormal değil bence eşiniz size yaklaşmasını bilmiyor birşeyleri doğru yapsaydı severdiniz tabi sizde hoşlanmıyorum cinsellik istemiyorum diye kendinizin önüne geçip önyargılı olmayın sizde tam rahatlamıyorsunuz anladığım kadarıyla kendinizi sexi hissedin beğenin şımartın sonra eşinizin yanına gidin illa hemen sevişmek zorunda değil siniz eşinizle birbirinize dokunun heyecan yaratın tabi sizinde eşinizde istekli olması gerekir ön sevismeyi uzun tutabilirsiniz zaten gerisi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?