Aynen... İki yaş ikizler, 8 yaş büyük çocuk. İş ve çok sevdiğim sosyal hayat derken enerjim kalmıyor. Buna da bozuluyor. Aslında haklı ona vakit ayırmak yerine spora gitmeyi tercih ediyorum. Ama istemiyorum. Spora gitmesem bebekleri uyuttuktan sonra kesin seviscez diye kaçıp spora gidiyorumYoruluyor olabilir misiniz?
Eş,ev,çocuklar,arkadaşlar,bir de varsa iş hayatı…
Çok yorucu geçiyor insanın günleri.
Afrodizyak olarak ne önerebilirsiniz? Ben ciddi ciddi adamdan kaçıyorum çünkü yaEnerjiniz kalmıyor olabilir. Libidonuz düşük olabilir. Bunların üzerine eğilebilirsiniz. Afrodizyak işinize yarayabilir.
Umarım öyledir de adam bıkmaz bu isteksizliğimden.Sonrasında iyiki yaptık diyorsaniz genel bir soğuma değildir bence. Yaşadığınız yorgunluk hali sizi bundan uzaklaştırmış gibi sadece
Bence yapmayın bunu. Siz o anlamadan şakaya vurdum sanabilirsiniz ama emin olun o anlar. Çok kırıcı bir şey bu. Evet her zaman canınız istemeyebilir tabii ki. Bu konuda kırılacak bir şey yok ama zaten haftada 1 kez 10 günde 1 kez oluyor diyorsunuz. Aranıza daha uzun soğukluk girmesi hoş olmaz bence.Afrodizyak olarak ne önerebilirsiniz? Ben ciddi ciddi adamdan kaçıyorum çünkü yaöpüşmeyi biraz uzatsa şakalaşip kapatıyorum konuyu
Ooo spor da varmış.Aynen... İki yaş ikizler, 8 yaş büyük çocuk. İş ve çok sevdiğim sosyal hayat derken enerjim kalmıyor. Buna da bozuluyor. Aslında haklı ona vakit ayırmak yerine spora gitmeyi tercih ediyorum. Ama istemiyorum. Spora gitmesem bebekleri uyuttuktan sonra kesin seviscez diye kaçıp spora gidiyorum
Ben de bundan korkuyorum aslında. Hatta bir ara istemeyi bıraktı. Sen istemedikçe yok artık dedi. Kaçan kovalanır misali ben koştum ardından. Sonra yine o isteyince kaçtım hepBence yapmayın bunu. Siz o anlamadan şakaya vurdum sanabilirsiniz ama emin olun o anlar. Çok kırıcı bir şey bu. Evet her zaman canınız istemeyebilir tabii ki. Bu konuda kırılacak bir şey yok ama zaten haftada 1 kez 10 günde 1 kez oluyor diyorsunuz. Aranıza daha uzun soğukluk girmesi hoş olmaz bence.
Eşiniz sizin reddetmeniz ve o yükseldiğinde bertaraf etmek için yaptığınız şakalarınız yüzünden denemeyi bırakabilir. Ben bırakmıştım mesela. O dönem çok yoğun çalışıyordu partnerim ve bana vakit ayıramayacak kadar yorgun oluyordu. O da sizin gibi şakaya vururdu. Sonra bıraktım ben denemeyi. Neyse ki onun işleri azaldı da uzun sürmedi soğukluk hani en fazla 1 hafta. Sizin bir de canınız istemiyor. Bıraksa siz de bırakırsınız.
En güçlü afrodizyaklardan biri ginseng. Muz ve çikolata da işinize yarayabilir. Biraz araştırma yapabilirsiniz siz de tüketim şekilleri ve miktarlarıyla ilgili.
Ben biraz hiperaktifim bunun sıkıntısı aslında bu. Oturmak da zorluk yasiyorum. Bir filmi bile izlerken tek seferde oturup izleyemiyorum.Ooo spor da varmış.
Çok yoğunsunuz maşallah.
İnsanın vakti de enerjisi de kalmaz.
Yani ben çok çabuk yorulan biri olduğum için o kadar karpuzu aynı anda taşıyamam.
Sabah kaçta kalkıyorsunuz?Ben bu her sevişmeden sonra illa duş alma mantığını anlamıyorum hiç. İnsanın uykusu da kaçar. Saç fln nasıl kurur o saatte. Sabah erken kalkar alırsınız duşunuzu. Sizi soğutan sonrasında duş almak bana göre.
Ben direkt uyuyor sabah aşıyorum duşumu temiz temiz
Anladım kolay gelsin.Ben biraz hiperaktifim bunun sıkıntısı aslında bu. Oturmak da zorluk yasiyorum. Bir filmi bile izlerken tek seferde oturup izleyemiyorum.
Harika olurdu ama namaz kılıyorum. Araya sabah namazı giriyor işte. Yoksa belki bu kadar kaçmaya da bilirdimBen bu her sevişmeden sonra illa duş alma mantığını anlamıyorum hiç. İnsanın uykusu da kaçar. Saç fln nasıl kurur o saatte. Sabah erken kalkar alırsınız duşunuzu. Sizi soğutan sonrasında duş almak bana göre.
Ben direkt uyuyor sabah aşıyorum duşumu temiz temiz
Öyle miyim acaba ya. Aseksueller sevişirken keyif alır mı peki? O sırada sorun yok çünkü :)Aseksüel olabilir misiniz? Çünkü ben bunu yorgunlukla alakası olduğunu düşünmüyorum.Esinizle cinselliği ikinci plana atıp spor ve sosyal hayatınızı daha ön plana atmışsınız.Duş da bahanesi yani spordan sonra da duş aliyorsunuz o zaman spora da gitmemeniz lazım.
benim durumuma düşmeBen biraz hiperaktifim bunun sıkıntısı aslında bu. Oturmak da zorluk yasiyorum. Bir filmi bile izlerken tek seferde oturup izleyemiyorum.
7 de kalkıyorum. Gece de geç yatınca zor geliyorSabah kaçta kalkıyorsunuz?
Ben de bundan korkuyorum aslında. Hatta bir ara istemeyi bıraktı. Sen istemedikçe yok artık dedi. Kaçan kovalanır misali ben koştum ardından. Sonra yine o isteyince kaçtım hepbir de benim hayatımın hep bı düzeninin olması lazım. Çamaşır, temizlik günü, çocuklarla ilgilenme vakitlerim, onların yemeği uykusu hep plan dahilinde ilerler. Bu işinse bir günü olmuyor kocam ne zaman isterse. O zamanda bende düzen şaşıyor. Dün gece işle ilgili yapmam gerekenler vardı. Gittik seviştik. Diğer işler yetişecek derken uyumam 3 bucugu buldu. Sabah da 7 de rutin hayat devam.. bu işi bir düzene bağlasam olmuyor, görev gibi. Rutini olmasa düzenim bozuluyor. Bu da beni kaçmaya götürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?