Cinsellikten soğumak

Ben 4 kere istiyorum eşim spor için 1 kere neyine yetmiyorsa kızarım. Ortada buluşulsun bari üç
Olsun.

Bekar mısınız? Her seçiş bir vazgeçiştir. Bu vazgeçişler hem kadınlar hem erkekler için geçerli. Kimse ben evliyim ama olsun istediğim keyif aldığım her şeye para harcayayım, evlendim çocuk yaptım ama okulunu takip etmeyeyim çünkü canım istemiyor demek gibi lükslere sahip değil. Bu da öyle bir durum.

Allah seni :)) 7 de gün başlıyor. İse gitmek için kalkiuorim. Namazi gece kılıp yatıyorum. Uyu kalk banyo yap namaz kıl tekrar yat mümkün değil yani çok zor.

Ya aslında çok sırnaşık bir tipim eşime karşı ama iş cinsellige dönecek diye temkinli davranıyorum eşim tam bir akrep burcu. Reddetmek huzursuz ediyor o da geriliyor ama isteyecek diye de aklım çıkıyor. Ama evet kendimle ilgilenmeyi seviyorum. Hemen her akşam yürüyüşe ya da spora gitmeye çalışıyorum çünkü bu beni mutlu ediyor. Belki sporu sabah 6 ya alabilirim gün erken aydınlanıyor. Durum düzenlemesi yapmam gerek galiba

Evliyim. Farklı düşünüyoruz demek ki, fikrimizi dayatmanın anlamı yok.

Sizin burcunuz ne? Merak ettim.

Eğer o duş işini dini kaygılarla hemen yapıyorsanız, gerek yok.Sabah da alabilirsiniz duşunuzu.

Sizde biraz istemem yan cebime koy görüyorum.
Eşinizin sizden soğuması daha mı iyi olurdu?
Kendinizde cevabını biliyorsunuz aslında.
Eşiniz bıkmadan dikkat edin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…