• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsellikten Sonra, Şimdi Biz Neyiz?

Ben olsaydım aramazdım,erkek bu nihayetinde aklından her türlü şeyi geçirir peşinden koştuğunu bile düşünebilir buna sebebiyet vermek istemediğimden yineliyorum aramazdım

''BAĞLANMAK YOK'' 'U izledin mi ? bi anda gözümde canlandınız ya ordaki çift gibi , bi bakmışşın duygusuzca başladıgınız bu şey dev gibi bi aşka dönüşmüş ve adam paşınde köpek olmuş :1: senin için hayırlısını diliyorum canım :16: allahtan konunda belirtmişsin yargılayacaklar yorum yapmasın diye yoksa şimdi burda senin ne namusuna ne serefine ne ailene ne inançlarına laf etmeyen kalmazdı incitmeden yardımcı olmayı ögrenemedi insanoğlu :50: neyse şimdi bana sararlar :9: dedigim gibi senin için en güzeli neyse o olur inşallah :)

eğer karşılaşma şansınız varsa bence bi gün karşısına çık aa naber napıyosun bi ara görüşelim falan dersin hatta arasana arada bi görüşelim de olabilir üzerinede onun aramasını beklersin senden yada yaşadığınızdan etkilendiyse bu fırsatı kaçırmaz hem bölecede yapışkan kız imajı yerine cool ve özgür kız imajı çizersin

acaba o senin numaranı biliyor mu?

eğer biliyorsa kesinlikle arama
gerçekten etkilenen insan arar.

ben olsam aramazdım...
gerçekten herşeyi düşünür iyi veya kötü olsun..
onun aramasını beklerdım aramazsada sıkıntı olmazdı. senin içinde çokda önemli bi konuya benzemıyo saten :31:
hayırlısı hakkınızda :34:

Bence bu kadar kaygılanma. Sen ne olduğunu, ne düşündüğünü biliyorsun. Birileri senin hakkında şunu düşündü diye rahatsız olmana gerek yok. Bir insandan hoşlanmışsın ve bunun tadını çıkar. İsterse senin hakkında kaygılandığın şekilde düşünsün bu adam. Seni neden etkilesin ki onun düşünceleri...

Rahat ol ve güzel zaman geçirme amacıyla onu ara. Başka negativ hiçbir şey düşünme.

Ne kadar süredir görüşmüyorsunuz ?

Bence senin birşey yapmana gerek yok, isteyen insan arar bulur...

Hepinize teşekkür ediyorum ayrı ayrı cevap yazacağım.

şundan dolayı söyledim yani belki bu ilişkiye sizin de sadece cinsellik olarak baktığınızı düşünüyordur o yüzden sadece buna ihtiyaç duyduğu zaman arar. bunun için sizin aramanız bunun böyle olmadığını göstermek için etkili olabilir.
Ben aramaz isem, demek ki ben de sadece istediğimi aldım ve gittim sanacak, bu yüzden arayıp en azından konuyu cinsellikten başka yöne de çekebilmek istiyorum. Ama ya o terslerse, normal bir muhabbete girmek istemiyorsa diye çekiniyorum. Tamam aşkımdan ölmüyorum ama işte hoşlandım yani, adam bu sefer cinsellikten de kaçar tümden kaçarsa of =)

bence arama .o ararsa arar seni zaten .zaten birşeyler yaşanmış yani onun araması gerekirdi .canım kusura bakma ama uzun süreli bir ilişki yaşayacağını sanmıyorum bu adamla .bellki çok hoşlandın aklında kaldı adam ama erkekler bu konuda önyargılı maalesef .o aramadıysa sorun var demektir arasaydı oda takmıyor demek ki diyebilirdim .ama şöle seni bir kaç hafta sonra arayıp yanına çağırabilir ama yine seks amaçlı olur bu .
Tabi ki kusura bakmadım önceden bu tür bir şey yaşamadığım için durum nasıl ilerler bilemiyorum, fikirleriniz benim içim değerli. Sadece seks amaçlı bile bakıyor olsa, hani en azından bir şansım olur muhabbet kurabilmek için. Ama tek gecelik ise o zaman aklımdan çıkarmam gerek.

Ben olsaydım aramazdım,erkek bu nihayetinde aklından her türlü şeyi geçirir peşinden koştuğunu bile düşünebilir buna sebebiyet vermek istemediğimden yineliyorum aramazdım
Peşinden koştuğumu düşünmesi beni rahatsız etmez. Koşmam onun hoşuna bile gidebilir belki de, sonuç olarak beni tersler mi terslemez mi ona takıldım. O yaşta bir adam beni beğenmez gibi hissediyorum. Fiziksel açıdan beğenmiş belli ki ama, ciddi ilişki yönünden niye bana baksın? Nasıl etkileyebilirim acaba

''BAĞLANMAK YOK'' 'U izledin mi ? bi anda gözümde canlandınız ya ordaki çift gibi , bi bakmışşın duygusuzca başladıgınız bu şey dev gibi bi aşka dönüşmüş ve adam paşınde köpek olmuş :1: senin için hayırlısını diliyorum canım :16: allahtan konunda belirtmişsin yargılayacaklar yorum yapmasın diye yoksa şimdi burda senin ne namusuna ne serefine ne ailene ne inançlarına laf etmeyen kalmazdı incitmeden yardımcı olmayı ögrenemedi insanoğlu :50: neyse şimdi bana sararlar :9: dedigim gibi senin için en güzeli neyse o olur inşallah :)
İzlemedim ama umarım öyle oluruz canım samimi yorumun beni çok mutlu etti çok teşekkür ediyorum =) Öyle ihtimaller de olası, sonuçta düz mantık bakmaya gerek yok. O küçük ihtimali yaratmak istiyorum.

eğer karşılaşma şansınız varsa bence bi gün karşısına çık aa naber napıyosun bi ara görüşelim falan dersin hatta arasana arada bi görüşelim de olabilir üzerinede onun aramasını beklersin senden yada yaşadığınızdan etkilendiyse bu fırsatı kaçırmaz hem bölecede yapışkan kız imajı yerine cool ve özgür kız imajı çizersin
Malesef karşılaşma şansım yok, ancak birbirimizi ararsak ortak bir yerde buluşabiliriz sanırım. Arasa yeticek bana, hani buluşalım demese bile ben derim ama aramıyor işte.

acaba o senin numaranı biliyor mu?

eğer biliyorsa kesinlikle arama
gerçekten etkilenen insan arar.
Evet biliyor, siz de arama diyorsunuz kafam çok karıştı.

ben olsam aramazdım...
gerçekten herşeyi düşünür iyi veya kötü olsun..
onun aramasını beklerdım aramazsada sıkıntı olmazdı. senin içinde çokda önemli bi konuya benzemıyo saten :31:
hayırlısı hakkınızda :34:
Evet cinsellik açısından bakarsak cidden önemli bir konu değil benim için. Ama işte keşke iş daha ileri gitseeee diye içimden geçiyor. Aklım niye bu kadar kaldı bilemedim.

Bence bu kadar kaygılanma. Sen ne olduğunu, ne düşündüğünü biliyorsun. Birileri senin hakkında şunu düşündü diye rahatsız olmana gerek yok. Bir insandan hoşlanmışsın ve bunun tadını çıkar. İsterse senin hakkında kaygılandığın şekilde düşünsün bu adam. Seni neden etkilesin ki onun düşünceleri...

Rahat ol ve güzel zaman geçirme amacıyla onu ara. Başka negativ hiçbir şey düşünme.
Bir süre daha aramazsa sanırım cesaretimi toplayacağım, şu an kafam karışık ama içimden bir ses ara diyor. Ne kaybederim ki sonuçta bir yandan da şöyle bir şey var. Onunla cinsellik yaşamış bir kızı reddetmek onun kaybı olur bence :D Şüphelenirim yani bir erkek bunu reddeder mi acaba? Belki direk duygusal bakmasa bile, fiziksel olarak bir şans ümit edip beni reddetmemesi gerek mantıken.

Ne kadar süredir görüşmüyorsunuz ?

Bence senin birşey yapmana gerek yok, isteyen insan arar bulur...
Birkaç gün oldu, ses seda yok

Aramıyor, ilk görüşmeden bu kadar etkileneceğimi sanmamıştım sanırım =(

Simdi o erkek o arasin diyecegim ama bu size ters gelir mi bilemiyorum. Toplum yargilarindan uzakta daha cok istediginiz tarzda bir hayat yasiyorsunuz ama bu kultur gercegini degistirmez. dunyanin cogu yerinde (heryerinde degilse) makbul olan bulusmadan sonra erkegin aramasidir. bir kac gun olmus hala aramadiysa ve siz gercekten merak ediyorsaniz bi halini hatrini sormak icin arayabilirsiniz ama bu da sizi belki istemediginiz bi konuma sokabilir. en mantiklisi onun aramasini beklemek.. aramazsa da aramasin keyfi bilir

Son düzenleme:
Bence sen onu aramalısın,yaşadığımız hoşuma gitti tekrarı olsun mu diye bi sor.Bir kaç kere yaşanılan cinsel birliktelikten sonra ilişkiniz sadece cinsel değil aynı zamanda romantik bir ilişkiye de dönüşebilir belki.Ama o arasın diye bekleyip durma,belki o da sana karşı tedirgindir.

''BAĞLANMAK YOK'' 'U izledin mi ? bi anda gözümde canlandınız ya ordaki çift gibi , bi bakmışşın duygusuzca başladıgınız bu şey dev gibi bi aşka dönüşmüş ve adam paşınde köpek olmuş :1: senin için hayırlısını diliyorum canım :16: allahtan konunda belirtmişsin yargılayacaklar yorum yapmasın diye yoksa şimdi burda senin ne namusuna ne serefine ne ailene ne inançlarına laf etmeyen kalmazdı incitmeden yardımcı olmayı ögrenemedi insanoğlu :50: neyse şimdi bana sararlar :9: dedigim gibi senin için en güzeli neyse o olur inşallah :)[/QUO

Justin Timberlake'in filmi miydi,çok güzeldi o film.İnş konu sahibi gerçekten o filmdeki gibi bir sona ulaşır.

''BAĞLANMAK YOK'' 'U izledin mi ? bi anda gözümde canlandınız ya ordaki çift gibi , bi bakmışşın duygusuzca başladıgınız bu şey dev gibi bi aşka dönüşmüş ve adam paşınde köpek olmuş :1: senin için hayırlısını diliyorum canım :16: allahtan konunda belirtmişsin yargılayacaklar yorum yapmasın diye yoksa şimdi burda senin ne namusuna ne serefine ne ailene ne inançlarına laf etmeyen kalmazdı incitmeden yardımcı olmayı ögrenemedi insanoğlu :50: neyse şimdi bana sararlar :9: dedigim gibi senin için en güzeli neyse o olur inşallah :)[/QUO

Justin Timberlake'in filmi miydi,çok güzeldi o film.İnş konu sahibi gerçekten o filmdeki gibi bir sona ulaşır.
yok canım bu dediğim filmin baş rolunu natalie portman oynuo cok harıka bı fılm ben bayıldım eşimede zorla ızlettim :1:

Hepinize teşekkür ediyorum ayrı ayrı cevap yazacağım.

İzlemedim ama umarım öyle oluruz canım samimi yorumun beni çok mutlu etti çok teşekkür ediyorum =) Öyle ihtimaller de olası, sonuçta düz mantık bakmaya gerek yok. O küçük ihtimali yaratmak istiyorum.
rica ederim cnm olması gereken bu :) cok merak edıorum gelişmeleri :18:

Simdi o erkek o arasin diyecegim ama bu size ters gelir mi bilemiyorum. Toplum yargilarindan uzakta daha cok istediginiz tarzda bir hayat yasiyorsunuz ama bu kultur gercegini degistirmez. dunyanin cogu yerinde (heryerinde degilse) makbul olan bulusmadan sonra erkegin aramasidir. bir kac gun olmus hala aramadiysa ve siz gercekten merak ediyorsaniz bi halini hatrini sormak icin arayabilirsiniz ama bu da sizi belki istemediginiz bi konuma sokabilir. en mantiklisi onun aramasini beklemek.. aramazsa da aramasin keyfi bilir
Evet ben de o ikilemde kaldım. Bir yandan rahatlığın verdiği özgüven, diğer yandan da(araya hoşlantı girdiği için) yine kültürel olarak doğruyu yani erkeğin aramasını beklemek.

Bence sen onu aramalısın,yaşadığımız hoşuma gitti tekrarı olsun mu diye bi sor.Bir kaç kere yaşanılan cinsel birliktelikten sonra ilişkiniz sadece cinsel değil aynı zamanda romantik bir ilişkiye de dönüşebilir belki.Ama o arasın diye bekleyip durma,belki o da sana karşı tedirgindir.
İlk başta hoşlanıyor olmadığım için bu kadar rahat bir şekilde bunu yaşadık, şimdi onun ne düşündüğünü umursar oldum. O da tedirgin olsa keşke ama hiiiç sanmıyorum, sonuçta bir erkek istediğini(eğer sadece fiziksel ise) elde etmiş veya edebileceği hali hazırda bir kadın var iken, niye bu kadar zamandır hala aramasın? Belki de şu şekildedir, fiziksel olunca rahattı ama artık o da düşüncelerimi umursamaya başladı ise yanlış anlayacağımdan korkuyordur. Ne hikaye kurdum ama ben de =)

rica ederim cnm olması gereken bu :) cok merak edıorum gelişmeleri :18:

Umarım o filmlerdeki gibi oluruz ben hala mantığımın önüne geçemedim ve bekliyorum sap gibi. Kendime zaman verdim bir süre geçince ses vermezse arıyım diyorum.

işte ne olursa olsun bı kadın asla hoşlanmadığı bı adamla bırlıkte olamıyor he ne kadar olurum dese de
yani erkekler bunu çok rahat yapıyor ama kadınlar için bence geçerli değil,muhakkak bir çekim,elektrik,bi acaba(sevgilim olsa)aranıyor
sende de böyle olmuş,hoşlanıp bırlıkte olmuşsun ve devamında aklına girmiş ve unutamamışsın işte ve bekliyosun aramasını
ama emin ol o aynı düşünce de olsa seni çoktannnn bi bahaneyle de olsa arardı
zamanla bırlıkte ola ola bı aşk oluşur mu bilemem ama bence yapay ve zorlama olur
en ıyısı arama boşver
yada sen bilirsin:)

canım konunun bizzat değişiği ama şahidiyim. benim çok yakın bir arkadasım vardı yeni tanıstıgı bir kızla birlikte oldu. ilk günden oldu diye kız hakkında sürekli konustu benimle. bende söylediklerinde haksız oldugunu söyledim ama kız daha önce birlikte oldugu için kafası çok karışıkmış ve kıza karşı telefonlara bakarken daha sonra ihtiyacı olunca cevap vermeye başladıgını söyledi. ve kızın onda cinsellik dısında uzun süre kalmaması için neler düşündüğünü söyledi.belli bir süre sonra cevap vermemeye basladı sonra kız tekrar yazınca benimde yanımda çok agır konustu ve bende dayanamadım sen bugün ona böle davranıyorsun ama benimde bir kız oldugumu unutma dedim. bugün bunu ona yapıyosun kim bilir ahı kalmaz sende dedim.bana o kız çok yapıştı beni direk kapattmaya çalışıyo anlaşılan dedi. yok artık dedim. ve arkadasıma sen odunsun yok hayır odunlar yontulur ama sen yontulmazsın sen çünkü kütüksün dedim. bence sen biraz uzak dur derim inan bunları duyduktan sonra erkeklerden korkar oldum.

Son düzenleme:
bence böyle birşey yaşadınız madem senin ne düşündüğünü görüşüp isteyip istemediğini bilmediği için çekinebilir. bence sen ara nasılsın neler yapıyosun görüşmeyeli diye msj at hiç birşey kaybetmezsin..

Back
X