Evet bu konuda katılıyorum, yeni tanışmışlık bir tarafa, bir çekim oldu ki birlikte olduk ve unutamadım. Belki o da beni arayamıyordur çekiniyordur diye düşünmeye zorladım kendimi, ama artık baya zaman geçti hala ses yok ümidimi kaybettim.işte ne olursa olsun bı kadın asla hoşlanmadığı bı adamla bırlıkte olamıyor he ne kadar olurum dese de
yani erkekler bunu çok rahat yapıyor ama kadınlar için bence geçerli değil,muhakkak bir çekim,elektrik,bi acaba(sevgilim olsa)aranıyor
sende de böyle olmuş,hoşlanıp bırlıkte olmuşsun ve devamında aklına girmiş ve unutamamışsın işte ve bekliyosun aramasını
ama emin ol o aynı düşünce de olsa seni çoktannnn bi bahaneyle de olsa arardı
zamanla bırlıkte ola ola bı aşk oluşur mu bilemem ama bence yapay ve zorlama olur
en ıyısı arama boşver
yada sen bilirsin:)
Sizinkinde durum biraz farklı gibi görünüyor. Yani yanlış anlamış olma ihtimalim de var ama, ahı kalmaz dediğinize göre kız birlikte olup sonra terkedilen kişi konumunda. Kız yapışmış derken arkadaşınız haklı olabilir. Adam ona ümit vermediyse ne suçu var ki. Kız yanlış anlayıp yapışmış.canım konunun bizzat değişiği ama şahidiyim. benim çok yakın bir arkadasım vardı yeni tanıstıgı bir kızla birlikte oldu. ilk günden oldu diye kız hakkında sürekli konustu benimle. bende söylediklerinde haksız oldugunu söyledim ama kız daha önce birlikte oldugu için kafası çok karışıkmış ve kıza karşı telefonlara bakarken daha sonra ihtiyacı olunca cevap vermeye başladıgını söyledi. ve kızın onda cinsellik dısında uzun süre kalmaması için neler düşündüğünü söyledi.belli bir süre sonra cevap vermemeye basladı sonra kız tekrar yazınca benimde yanımda çok agır konustu ve bende dayanamadım sen bugün ona böle davranıyorsun ama benimde bir kız oldugumu unutma dedim. bugün bunu ona yapıyosun kim bilir ahı kalmaz sende dedim.bana o kız çok yapıştı beni direk kapattmaya çalışıyo anlaşılan dedi. yok artık dedim. ve arkadasıma sen odunsun yok hayır odunlar yontulur ama sen yontulmazsın sen çünkü kütüksün dedim. bence sen biraz uzak dur derim inan bunları duyduktan sonra erkeklerden korkar oldum.
Benim durumumda iki taraflı bir açıklık var. İkimiz de birbirimizi aramaya söz falan vermedik. Yani onu bir daha görmeyecek olduğumu bile bile birlikte oldum. Sonrasında da tekrar görmek istiyorum sadece bu.
Reddedilme korkusu kapladı içimi. O da duygu konusunda çekinmiştir belki diyeceğim ama, hani isteyen insan odun bile olsa direk cinsellik için bile olsa arayabilirdi. Bizde o da yok, ilginçbence böyle birşey yaşadınız madem senin ne düşündüğünü görüşüp isteyip istemediğini bilmediği için çekinebilir. bence sen ara nasılsın neler yapıyosun görüşmeyeli diye msj at hiç birşey kaybetmezsin..