Ne çok seviyoruz insanları yaftalamayı. Kişilerin kendi bedenleriyle ilgili kararları kendilerini ilgilendirir.
Hepimizin kültürü, geleneği farklı.
Cinselliğin bu kadar tü ka ka görülmesine anlam veremiyorum. Hoş, evlilik öncesi ben de karşıyım çünkü erkeklerin güvenilecek bir tarafları yok. Ama kalkıp da sen nasıl çocuklarının yüzüne bakacaksın demek, yargılamak gerçekten ağır oluyor.
Bir yanlış görüyorsak da güzelce uyarabiliriz, hoş bizim üstümüze vazife değil bu ama olsun.
Tek gecelik, çok gecelik bizi ilgilendirmez.
Ayrıca neden çocuklarının yüzüne bakamasın anlamadım. Kendini mi satmış ya da sokaktan ilk tuttuğuyla mı yapmış? Yoo, aralarında muhabbet varmış, hoşlanmışlar, yapmışlar işte.
Ha, şimdi niye sitem ettim, kaç gündür konularda ediyorum, açıkçası konu açıp yardım isteyen insanlara yüklenilmesini görmeye tahammül edemiyorum bazen artık bu forumda. Konu sapıyor öyle noktalara varıyor ki. Aklım hala şu 3. çocuğuna hamile bayanda valla. Çok üzüldüm ona o konuda. Neyse.
Konuna gelince sanırım ....buddy olmuşsunuz siz
Türkçesi nedir bilmiyorum ama çocuğun seni kullanmasına izin verme derim. Direkt niyetinle konuşursan net cevaplar alırsın ona göre yoluna devam edersin. Hem için de rahat olur. Gerçi ara sayfaları okumadım, gelişmeleri bilmiyorum.
Sonuçta aramasını istiyor ya zamanla takabilir bunu, önceki ilişkisi uzun süreliymiş, aynı şeyi arar belki, sonra da kullanılmış hissedebilir diye dedim :)
Desteğinize teşekkür ederim, yani evet fikir danışmak istemiştim sonuçta tekrar aramak, tekrar görmek istiyorum. Tek gecelik veya çok gecelik, sonuçta ben bu adamdan hoşlandım ve bu konuda yardım istemiştim. Önce seviştik diye hoşlanmış olamaz mıyım, benim hoşlantım diğerleri kadar gerçek olmuyor mu, niye bu kadar karmaşa anlamadım. Evet kesinlikle beni anlamışsınız, ilk seferinde kimse kimseyi kullanmadı ama böyle devam eder de ben ilişki ararsam, o ise sadece yatak arkadaşı istiyor ise üzülürüm diye tahmin ediyorum.
bak canım madem anı yaşıyorsun.o insandan hoşlandın ve böyle bir ilişki doğdu.ötesinden berisinden ne korkuyorsun?yani içinden geldiği gibi hareket et o zaman.ara bence de zaten konuşmasından sana tek gecelik mi bakmış belli olur.ona göre devam edersin yoluna.ama bir de şöyle bir gerçek var.bizim Türk erkekleri öyle bakire olmayıp hemen de kendisiyle ilişkiye giren kızları pek makbul karşılamazlar.yani ciddi bir ilişki ya da evlilik hayal etme.bir süre daha eğlenirsiniz sadece.
Evet direk evlilik diye bakmıyorum olaya zaten, en azından bana karşı düşüncesini öğrensem kaybedeceğim bir şey olmaz sanırım. Neden korktuğumu bilemiyorum herhalde araya hoşlantı girince o rahatlığı kaybediyorum.
Çocuğun kullanmasına izin vermememi ? İyi de kullanılma yok ki burada iki taraf anlaşmalı, tanışmışlar tanışır tanışmaz cinselliğini de yaşamışlar istedikleri için ikisi de eğlenmeyi seviyorlar. Erkeğin canına minnet kadın için sorun değil ki o niye sorun etsin ve ilki değil işte erkeğin aradığı eğlenceli kadın profili. Dediğiniz gibi ... budy ikisi de. Çocuğun araması şu saatten sonra buddy naber hadi demek içindir.
Arkadaş bu hız ile gider ise başına bela alması da yakın erkeğe güvenilmez ve böyle maceralarını anlatmayı severler.
Kendisi daha önceki yorumumu da cevaplayacaktır.
Özür dilerim farklı algılayıp yorumladım ama arkadaşın yazışmalarından neyin ne olduğunu iyi bildiğini seziyorum zira tanışır tanışmaz birlikte olmuş benim örnek verdiğim kadınlardan çevrende vardır sözüme evet çok var demişti.
Sizi saygı çerçevesinde öğüt veriyorsunuz, yargılamıyorsunuz hatta saygısız davrananlara karşı da çıkıyorsunuz, fakat alttan alttan laf mı sokuyorsunuz tam anlayamadım. Yani bunun adı ten çekimi değil dediniz, adı her ne ise farketmez ki, o an öyle olmasını ben öyle yorumluyorum, benim hislerim o şekilde. Zaten yakınlaşma anı sizin anlattığınızdan farklı bir şekilde olmadı, aynen anlattığınız şekilde gerçekleşti, nasılsa bakire değil diye yakınlaştık. Yani bunun adının ten çekimi olmasının belli bi kriteri mi var. 2 dkda eğlenmeyi seven başka bir kadın profiline dönüştürdünüz beni. Böyle bu hızda devam ederse ne demek şimdi, her gün yeni biriyle tanışıp onunla böyle mi yapacağım sanki? Ben sadece bu olay için fikir danıştım. Bir defa yaşadığım bir şey için. İleride her gün biriyle yatsam nasıl olur ve başıma nasıl işler açarım diye bir şey sormadım. Dediklerinizin olma ihtimali var, evet tehdit etme ya da evli olma ihtimalleri var. Bunların olma ihtimali her erkekte var. Bunların sevişmeyle ilgisi yok. E o zaman dışarı da çıkmayalım, ya araba çarparsa? Sizinki bu mantığa doğru ilerliyor sanki. Evet bir defa yaşadım bunu, dediğim gibi hala da arkasındayım ve "kolay kadın" değilim demiyorum. Ama bu hızda devam etmek falan biraz abartı geldi yorumlarınız.
Tek derdim bu adamla biraz daha görüşebilmek, konu nerden nereye geldi.