Amin .. Hasta ruhlu geri kafalı adamTabiii sever!!!
Onda da kendinde olan pipi den var
Pipisi kopasica kp
Elimden geleni yapıyorum gerçekten .. Ama kızlar büyük ve onlarda malası herşeyin farkındalar etkileniyorlar ister istemezMaalesef ne yaparsanız yapın böyle insanları değiştiremezsiniz,sakin olun çocuklarınızı güzel güzel eğitin,bir şekilde oğlunuzun şımarmasanı ve kızlarınızın eklenmesine izin vermeyin
Soyadı batsınSoyadı yürüyecek sevmez mi hiç
Evet diyorumya kafa gidik"Sizi ona kurban ederim" mii?
Haydaa..amcada devreler yanmis gibi..tovbee
selam HANIMLAR
İçim şişti yine .. Konu erkek çocuk Kız çocuk ayrımı .. Eşimin ailesinde aşırı şekilde var bu ve beni çok rahatsız ediyor ..!! İki kızım ve birde oğlum var .. Ama benim için hiç birinin diğerinden farkı yok hepsini aynı derecede seviyorum evladım hepsi sonuçta .!! Ama kp bi erkek çocuk hastalığı var Ada'mda ama aşırı şekilde ..!!
Oğlum olduktan sonra dahada abarttı kızlarımı sürekli dışlıyor .. Ellemeyin oğlana , dokunmayın , ağlatmayın , sizi ona kurban ederim vs vs.. Tepkimi veriyorum ama anlamıyor Ada'm .. Beraber yaşadığımız için uzakta kalamıyorum malasef ..!! nefret ediyorum ondan !! Ama sorun şu o öyle yaptıkça ben oğlumdan soğuyorumbiliyorum onun hiç bir suçu yok ama etkiye tepki olarak !!! Sadece içimi dökmek istedim teşekkürler ..
Onunde et fazlaligi olunca kiymetinde ne degisiyor ki acaba. Allah evladinda hayirlisini vermeli.selam HANIMLAR
İçim şişti yine .. Konu erkek çocuk Kız çocuk ayrımı .. Eşimin ailesinde aşırı şekilde var bu ve beni çok rahatsız ediyor ..!! İki kızım ve birde oğlum var .. Ama benim için hiç birinin diğerinden farkı yok hepsini aynı derecede seviyorum evladım hepsi sonuçta .!! Ama kp bi erkek çocuk hastalığı var Ada'mda ama aşırı şekilde ..!!
Oğlum olduktan sonra dahada abarttı kızlarımı sürekli dışlıyor .. Ellemeyin oğlana , dokunmayın , ağlatmayın , sizi ona kurban ederim vs vs.. Tepkimi veriyorum ama anlamıyor Ada'm .. Beraber yaşadığımız için uzakta kalamıyorum malasef ..!! nefret ediyorum ondan !! Ama sorun şu o öyle yaptıkça ben oğlumdan soğuyorumbiliyorum onun hiç bir suçu yok ama etkiye tepki olarak !!! Sadece içimi dökmek istedim teşekkürler ..
Söylüyorum Ada'm anlamıyor .!! Kızlar büyük olduğu için oğlumun Bir suçu yok biliyorum ama onun yüzünden sürekli kızlarıma yükleniyor !! O öyle kırıcı konuşunca o an bende oğluma ister istemez soğukluk hissediyorum ..! Sonra geçiyor Tabiki evladım oda ben hepsini seviyorum ..ama ben anlamıyorum ki adamın yaptıkları sebebiyle oğlunuzdan neden soğuyorsunuz?
yani çok saçma geldi bana kusura bakmayın
etkiye tepki diye açıklanabilecek bir durum değil bu bence
bir anne, bir başkası sebebiyle çocuğundan soğur mu?
adamı durduramıyorsanız bıkmadan usanmadan kendi çocuklarınızla konuşun
dedelerinin yaptığının çok yanlış olduğunu defalarca anlatın onlara
tamamıyla, net bir şekilde anladıklarından da emin olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?