Cinsiyet ayrımı !!

Geister

Ancamı aklına geldi !!
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2018
285
333
18
selam HANIMLAR
İçim şişti yine .. Konu erkek çocuk Kız çocuk ayrımı .. Eşimin ailesinde aşırı şekilde var bu ve beni çok rahatsız ediyor ..!! İki kızım ve birde oğlum var .. Ama benim için hiç birinin diğerinden farkı yok hepsini aynı derecede seviyorum evladım hepsi sonuçta .!! Ama kp bi erkek çocuk hastalığı var Ada'mda ama aşırı şekilde ..!!
Oğlum olduktan sonra dahada abarttı kızlarımı sürekli dışlıyor .. Ellemeyin oğlana , dokunmayın , ağlatmayın , sizi ona kurban ederim vs vs.. Tepkimi veriyorum ama anlamıyor Ada'm .. Beraber yaşadığımız için uzakta kalamıyorum malasef ..!! nefret ediyorum ondan !! Ama sorun şu o öyle yaptıkça ben oğlumdan soğuyorum biliyorum onun hiç bir suçu yok ama etkiye tepki olarak !!! Sadece içimi dökmek istedim teşekkürler ..

Elimden geleni yapıyorum gerçekten .. Ama kızlar büyük ve onlarda malası herşeyin farkındalar etkileniyorlar ister istemez

Benim bir kızım var.simdi hamileyim ikinci kızim olucak.onlarin tırnağına dünyayı değişmem.su erkek çocuk sevdası benimde fitil ediyor.eger birde oğlum olursa ilerde asla ama asla kızlarını ezdirmwm tam tersi kızların n okuyup kendilerini geliştirmeleri için herşeyi yaparım biraz feminisrlik var bu algı bende aynısını oluşturdu.eger oğlum olsaydı kv ve amcaları gibi atacaktır olmadı sistit benim sinir ediyorlar.sirf onlara inat doğurup oğlunda yüzünü göstermeye eğim ve kızlarını bir prenses gibi buyurun asla ama asla kızlarıma laf yok yıkarım dunyayi

Kendi evinize cikin...evlatlarinizin psikolojilerinden önemli değil ya kuru ekmek yiyin ama cikin...erkek ilerde ne olur kizlar nasil olur...

Ya neden bir yaşıyorsunuz Allah aşkına? Çıkın ayrı eve. Kimseyi de çocuğun eğitimine bulaştırmayın. O çocuk nasıl olur ilerde Allah bilir. En mantıklısı ayrı ev.

ama ben anlamıyorum ki adamın yaptıkları sebebiyle oğlunuzdan neden soğuyorsunuz?
yani çok saçma geldi bana kusura bakmayın
etkiye tepki diye açıklanabilecek bir durum değil bu bence
bir anne, bir başkası sebebiyle çocuğundan soğur mu?
adamı durduramıyorsanız bıkmadan usanmadan kendi çocuklarınızla konuşun
dedelerinin yaptığının çok yanlış olduğunu defalarca anlatın onlara
tamamıyla, net bir şekilde anladıklarından da emin olun

Bende kızların bir yana dünya bir yana zaten o hasta ruhlu adamın sevgisine ihtiyacları yok ama çenesi bi dursa !!

Onunde et fazlaligi olunca kiymetinde ne degisiyor ki acaba. Allah evladinda hayirlisini vermeli.

bir kizim var 4 aylik erkek olmamis diye uzuluyorlar ki 3 senelik bir tedavinin ardindan kavustum ben kuzucuguma erkek cocukda isteriz diye diretiyolar yapmicam inadimdan yesinler kendilerini soylarini kurutayimda gorsunler anca boyle bitecek bu pipi zihniyetliler

Söylüyorum Ada'm anlamıyor .!! Kızlar büyük olduğu için oğlumun Bir suçu yok biliyorum ama onun yüzünden sürekli kızlarıma yükleniyor !! O öyle kırıcı konuşunca o an bende oğluma ister istemez soğukluk hissediyorum ..! Sonra geçiyor Tabiki evladım oda ben hepsini seviyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…