Cinsiyet ayrımı !!

Evlat ayrımı, torun ayrımı yapan insanlardan nefret ediyorum.

İnşallah yapabilirim ... Elimden gelenide yapacağım .. Bu ters aptalca hareketin kızlarıma hırs olarak dönmesini sağlıyorum ve siz okuyun ve Zaman'ı geldiğinde göstereceksiniz ona diye .!!öbür türlü yaklaşırsam kötü etkilenecek eziklik pskolojisi olacak ben bunu istemiyorum .. İnşallah Rabbim nasip kısmet eder ..!!

Aynen bende sinir oluyorum o lafı her söylediğinde ...

Yapacağın belli. Onların yemeğini aşağıda ver yesinler siz ailecek yukarda yiyin. Daha az karşılaşır kızlarla.

Gebersin moruk.

Hepsi evlat hepsi kıymetli ama bize bu saçma eşitsizliği dayattılar biz yapmamalıyız. Farkındalık en önemli adım ki o da siz de mevcut. Sizin de yapabileceğinize inancım sonsuz.
Her şey gönlünüzce olsun.

Bu gibiler oğulları ile imtihan oluyor genelde. Kendine baktırmaya gelince "kızım da kızım meh meh meh" diye kızlarının evine kurulurlar. Kıymetli oğulcukları bakmaz çünkü.
Dini yaşantısı nasıl bilmiyorum ama dinimize bunun asla uygun olmadığını kız erkek diye bir ayrımın çok günah olduğunu falan söyleseniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…