Evet en az günde birkere söylüyor şizofrenSizi ona kurban ederim nedir ya
Aynen ben kızlarıma söylüyorum zaten erkek kız fark etmez üstünlük söz konusu bile Okamaz !! Söylüyorum sürekli ama Ada'm anlamıyor ..! Rabbim hayırlı evlat versin .. Şu gerikafalılığı bırakın !! Erkek kız aynı .. O öncedendi sen ve senin gibi düşünüp okutulmamış küçük yaşta bi birey olmadan evlendirilmiş kendine ve çevresine faydalı olmayan insanlar haline gelmiş HAKLARI yenmiş kız çocukları .. Ama şimdi ben kızlarını güçlü karaktere sahip okuyup meslek edinmiş bireyler olarak yetiştireceğim inşallah diye .. Ama kime söylüyorum gene aynı gene aynıBu kadar şımartılan erkek çocukları ileride çok problemli oluyor.Buna en çok üzülen yine siz olursunuz.Bunu açık açık anlatın bence ama tabii anlarmı bu adam? Belkide en basiti oğlunuzu her şımarttığında siz aksini söyleyin çocugun yanında.kızlarınızıda ezdirmeyin.bu olaylar bilinç altına işlemesin ki ilerde evlendiklerinde yaa kadın zaten değersiz diye düşünüp kocalarına kendilerini ezdirmesinler.
Aynen işte seviyorum tabi evladım oğlum o benim ..ama abartılınca sinir oluyorum belede kızlara öyle yapınca !!ama sonra geçiyor Tabiki çok seviyorum kızlarımızda oğlumudaMaalesef oluyor boyle durumlar cok sinir bozucu. Abimin bir oglu var 2 yasina girecek ama sanki tek torun bir seviliyor bir seviliyor babaannem canini verecek kadin normal degil. Babamda ayni sekilde. Sizi anliyorum bu da beni yegenimden itiyor ister istemez cocugun sucu yok ama. Ablamin 3 oglu bir kizi var babam onlarla cok az ilgili. Bir istisna kizkardesimin kizi. Onu babam aşırı sever ben boyle hayret ederim. Batsin boyle dusunenlerin zihniyeti. Nefret ediyorum.
Tebrik ederim.Yinede anne olarak sizin rol model olmanız, tavrınız, duruşunuz çok önemli.Aynen ben kızlarıma söylüyorum zaten erkek kız fark etmez üstünlük söz konusu bile Okamaz !! Söylüyorum sürekli ama Ada'm anlamıyor ..! Rabbim hayırlı evlat versin .. Şu gerikafalılığı bırakın !! Erkek kız aynı .. O öncedendi sen ve senin gibi düşünüp okutulmamış küçük yaşta bi birey olmadan evlendirilmiş kendine ve çevresine faydalı olmayan insanlar haline gelmiş HAKLARI yenmiş kız çocukları .. Ama şimdi ben kızlarını güçlü karaktere sahip okuyup meslek edinmiş bireyler olarak yetiştireceğim inşallah diye .. Ama kime söylüyorum gene aynı gene aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?