Mesaj yazdiginiz yerin altinda Dosya yukle kismindan ekleyebilirsin fotoyu yuklemezse cozunurlugu biraz dusurup cekmen lazimHerkese merhaba. Öncelikle insallah hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucagimiza alırız. Benim sorum su; 12+4 te yani bugun kontrole gittim. Doktorum cinsiyet için çıkıntı yok ama kız diyemiyorum çünkü pipi bazen arkaya doğru kayabiliyor dedi. Ancak 1 ay sonra belli olur dedi. Acaba benim durumumda olupta sonradan erkek olan ya da bu tahmin doğru çıkan varmı? Lütfen yanlış anlaşılmasın masum bir merak herhangi bir cinsiyette ısrarım yok. Sağlıklı olsun öncelikle...
Usg fotosu yüklemeye çalışıyorum ama yükleyemiyorum. Nasıl yükleyebilirim acaba.
Yeğen tahmininiz tersi çıkmış o zaman bizimki de ters mi düşünelim :)))Açılınn ben 3 yıllık teyzeyimtahminlerim kötüdür yeğenim için kız olur dedim erkek çıktı. büyük ihtimal sizinki erkek
Dosya yükle butonuna tıklayınca zaten hiç bir sey olmuyor. Çözünürlük degil de acaba telefondan yapıyorum diye mi olmuyor?Mesaj yazdiginiz yerin altinda Dosya yukle kismindan ekleyebilirsin fotoyu yuklemezse cozunurlugu biraz dusurup cekmen lazim
Doktor da emin konuşmadı ama forumda erken öğrenen ve doktoru kesin cinsiyeti söyleyen anneler var. Merak iste bizimkisi::)))12.haftada bana erkek demişlerdi geçen hafta kız olduğunu öğrendim canım, 16.haftaya kadar bekle malesef yaniltiyor
Benimki de büyük ihtimalle erkek bak hemen belli oldu demişti, 2 hafta üst üste hem de. Geçen hafta kız dediler inanmadım başka doktora gittim o da kiz dedi, 3 hafta daha sabırDoktor da emin konuşmadı ama forumda erken öğrenen ve doktoru kesin cinsiyeti söyleyen anneler var. Merak iste bizimkisi::)))
Siz 17. Haftadasınız ve hala kesin öğrenemediniz. O zaman ben daha çooookkk beklerim :)). Peki devletemi gidiyorsunuz özele mi. Ben özele gidiyorum güya cihazları çok iyi devlete nazaran.Benimki de büyük ihtimalle erkek bak hemen belli oldu demişti, 2 hafta üst üste hem de. Geçen hafta kız dediler inanmadım başka doktora gittim o da kiz dedi, 3 hafta daha sabır
KAca kadar erkek dediler size bacak arasi usg verdimi12.haftada bana erkek demişlerdi geçen hafta kız olduğunu öğrendim canım, 16.haftaya kadar bekle malesef yaniltiyor
Yok canım bacak arası vermedi 12de 13de erkek dediler. 16da yani geçen hafta p.tesi bi doktor cuma da bi doktor ayrı ayrı kız dediK
KAca kadar erkek dediler size bacak arasi usg verdimi
Peki en son kesinleşti mi erkek olduğu. Yani böyle olunca en son kesin söylediğine de insan güvenemez ki. Zaten iki seçenek var.O haftalara cok inanma banada 11 de 12 de kiz 16da erkek dediler hemde ozel ve iyi bi doktor
Ozele gidiyorum canım hiç devlete gitmedim işte 2 farklı ozele gittim birisi kesin konuştu kız diye diğeri de kıza benziyor artık diğer haftalarda daha net söyleriz dediSiz 17. Haftadasınız ve hala kesin öğrenemediniz. O zaman ben daha çooookkk beklerim :)). Peki devletemi gidiyorsunuz özele mi. Ben özele gidiyorum güya cihazları çok iyi devlete nazaran.
Erkege kesin dedi iki doktor ama ben acaba mi diorum hala 18 haftadayim 20 de detaylida inanicam artikPeki en son kesinleşti mi erkek olduğu. Yani böyle olunca en son kesin söylediğine de insan güvenemez ki. Zaten iki seçenek var.
Bende senin yasadiginin tersini yasadim o haftalarda kiz 16 da erkek dediler ama guvenemiorum kiYok canım bacak arası vermedi 12de 13de erkek dediler. 16da yani geçen hafta p.tesi bi doktor cuma da bi doktor ayrı ayrı kız dedi
Bende aynisi oluyor dosya yukle yi tiklayinca hicbirsey acilmiyor sebebini cözebildiniz mi acaba?Dosya yükle butonuna tıklayınca zaten hiç bir sey olmuyor. Çözünürlük degil de acaba telefondan yapıyorum diye mi olmuyor?
Çözemedim. Sadece aklima telefondan girdigim için olabilir mi diye geliyor. Acaba bilgisayardan denesek te böyle mi olur. Siz hangisinden deniyorsunuzBende aynisi oluyor dosya yukle yi tiklayinca hicbirsey acilmiyor sebebini cözebildiniz mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?