Doktorda kız demedi çıkıntı bu haftalarda bizi yanıltıyor dedi. Hayırlısı olsun artık :)Doktor çıkıntı göremedim demiş ama ben nedense erkeğe benzettimhayırlısı olsun.
Bence kız :)Sonunda yükleyebildim:)
Hayırlısı:) yeni hamilesin sağlıkla doğsun insallah.. senin ilk bebis miBence kız :)
Benim ikinci canım 4 yaşında bir oğlum var ben kendim çok kız istiyorum ya ondan herkesi kız görüyo olabilrim sağlıklı doğumun olsun inşallah..Hayırlısı:) yeni hamilesin sağlıkla doğsun insallah.. senin ilk bebis mi
seninle ikimiz kız istiyoruz ya canım :) valla 11 hafta nasıl geçer bana yaBanada kiz bebek gibi geldi icime oyle dogdu bakinca:)
senin ilk mi?Hayırlısı:) yeni hamilesin sağlıkla doğsun insallah.. senin ilk bebis mi
Ayyy koca bi şok: ))keske erkenden almasaydiniz kiz deyince kesin demislermiydiBanada 16. Haftamda kız demişlerdi ama içimde bi şüphe vardı sanki kız değil erkek gibi hissediyordum birde özele gideyim hani onların makinaları daha kaliteli ya net görürler dedim gittim erkek dediler oysaki herşeyini pembe almıştık
Şimdi hangisine güveniceksin ki. Kesin olmadan söylemeseler keske. Ikilemde kalıyor insan. Sanki cooook seçenek varmış gibi:)Banada 16. Haftamda kız demişlerdi ama içimde bi şüphe vardı sanki kız değil erkek gibi hissediyordum birde özele gideyim hani onların makinaları daha kaliteli ya net görürler dedim gittim erkek dediler oysaki herşeyini pembe almıştık
Bende cok zor gecirmistim hergun dusunmekten yorulmustum resmen:)18 olduk bizseninle ikimiz kız istiyoruz ya canım :) valla 11 hafta nasıl geçer bana ya
Angell007 senin ki belli değil mi hala?Bende cok zor gecirmistim hergun dusunmekten yorulmustum resmen:)18 olduk biz
Yok benim belli 16 da erkek dedi doktorAngell007 senin ki belli değil mi hala?
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Tabiki önce sağlıklı ve vatana millete hayirli evlat olmaları ama dedim ya benim ki masum merak.insallah bir daha gittiğimde bende öğrenirim 16 hafta bitmiş olacak ozaman.Yok benim belli 16 da erkek dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?