Doğuma Hazırlık Cinsiyet konusunda tahmin yapabilecek olan teyzeler ariyoruz:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Doktor çıkıntı göremedim demiş ama ben nedense erkeğe benzettim hayırlısı olsun.

canim bence cok erken daha benim bildigime gore 12 haftadan itibaren nub testi yapiliyor ve bu da tabi yaniltici olabilir. O yuzden birazcik daha beklede cocugun cinsiyeti tam olussun. Bende benimkini cok merak ediyorum ama en onemlisi saglikli sihatli akilli fikirli olmasi gerisi onemli degil.

Zaten her ikisindede 50% sansimiz var ya kiz olacak ya oglan

Hayırlısı:) yeni hamilesin sağlıkla doğsun insallah.. senin ilk bebis mi
Benim ikinci canım 4 yaşında bir oğlum var ben kendim çok kız istiyorum ya ondan herkesi kız görüyo olabilrim sağlıklı doğumun olsun inşallah..

Banada 16. Haftamda kız demişlerdi ama içimde bi şüphe vardı sanki kız değil erkek gibi hissediyordum birde özele gideyim hani onların makinaları daha kaliteli ya net görürler dedim gittim erkek dediler oysaki herşeyini pembe almıştık

Ayyy koca bi şok: ))keske erkenden almasaydiniz kiz deyince kesin demislermiydi

Şimdi hangisine güveniceksin ki. Kesin olmadan söylemeseler keske. Ikilemde kalıyor insan. Sanki cooook seçenek varmış gibi:)

Merhaba canım bana da 12+6 günlükken çıkıntı var ama küçük bir çıkıntı bu ben bu bebeğe kız da diyemem erkek de diyemem demişti aynı durum galiba ikimizdeki de..

Benim kızıma 24. Haftaya kadar erkek dendi 24. Haftada kız oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…