Doğuma Hazırlık Cinsiyet konusunda tahmin yapabilecek olan teyzeler ariyoruz:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Merhaba canım bana da 12+6 günlükken çıkıntı var ama küçük bir çıkıntı bu ben bu bebeğe kız da diyemem erkek de diyemem demişti aynı durum galiba ikimizdeki de..
Evet ayni durumdayız . Sen kaçıncı haftadasın suan. Öğrenince haberleşelim burdan.

12. Haftamda erkek dedi doktor
Sonra 23. Haftamda baska doktor kiz dedi
Sonuc erkek
Kemik yapsindan anlaşiliyirmus

Merhaba canım 15 haftalık olduk doktora gittim çıkıntı hala var ama büyümemiş böyle olunca kız oluyor kız bu bebek dedi.. Üzüldülmedim desem yalan olur burukluk oldu ama başta cinsiyet belli değil dedi sonrada ben 12. Haftada çıkıntı görmüştnz diyince büyümemiş kız bu bebek dedi..

Benim kızımda 15 haftalik ogrendim ama bombostu. Çıkıntı filan yoktu. Gerçekten enteresan bir durum. Ben daha gitmedim. Bakalim bana ne diyecekler.

Öğrenince sende az canım yğzde 5 lik bir umut var hala bende çünkü çıkıntı hala vardı

Bende kiz umufuyla gittim erkek deyince burukluk yasadim tabi sizde üzülmeyin demekki hayirlisi boyle kac cocugunuz var belki ilerde bide oglunuz olur

Bir kızım var bu ikinci bebek.. Ben hala çıkıntıya taktım :) o çıkıntı kaybolmayana kadar bir ümit bekleyeceğim

Canim kaçıncı haftada özel e gittin. Ben de de aynı durum oldu birde bebeğin ultrason fotosunu atabilir misin

Canim kaçıncı haftada özel e gittin. Ben de de aynı durum oldu birde bebeğin ultrason fotosunu atabilir misin
Hep yanlış yunluş yazmışım canım kusura bakma :) 16. Haftada devlete gittiğimde kız dediler ama 5 sene önce benim gittiğimde devlette makinalar çok kalitesizdi küçücük ekranlı ultrason cihazı vardı o yüzden pek güvenemedim onlara içimde kurt vardı ama kaynanam sağolsun çocuğumun herşeyini pembe almıştı :) ama ben hissediyordum kız olmadığını. 2 3 hafta sonra birde özele gideyim dedim onlar ilgileniyorlar detaylı şekilde bakıyorlar diye gittim erkek dediler :) valla ultrason resimleri nerde hiç bilmiyorum canım bulabilirsem atarım olurmu.. Hakkında hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin

12.haftada bana erkek demişlerdi geçen hafta kız olduğunu öğrendim canım, 16.haftaya kadar bekle malesef yaniltiyor
Bende aynı durumu yaşadım.12. haftaya yakın kontrole giderken bacak arası bir çıkıntı var erkeğe benziyor dedi doktor.17. Haftaya yakınsa ne tahmin etmiştim?Belli oluyor çünki kızımız olucak dedi. Emin olmadan niye söylüyorlar anlamıyorum.

12.haftada bana erkek demişlerdi geçen hafta kız olduğunu öğrendim canım, 16.haftaya kadar bekle malesef yaniltiyor
Yanıtınızdan bayağa geçmiş.Artık kesin bellidir cinsiyyeti bebeğinizin.Kız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…