Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

Kızlarr çatlıycam bana da bakarmısınız rica etsem ?
Hesapladım ama bişiy anlamadım.....

Ben 1981 - Eşim 1976 doğumlu....
Eşim en son 2010 yılında yenilenmiş;
Ben ise 2011 yılında yenilenmişim
Hamile kaldığım yıl ise 2012 :)

Sonuç ne şimdi ?

Son 2 saattir bu topiği arıyordum. En son 4 yıl önce kızıma hamileyken bakmıştım ve tutmuştu. Hemen hesaplıyorum, acaba yine doğru sonuç verecek mi?

benim bir arkadaşımda 8 haftalık hamile tarihleri yazayım onada bakarmısınız
kendisi :22.08.1983
eşi :02.06.1985
sat :09.08.2014

Dr erkeğe benziyor dedi ama burda kız çıktı. Bu sonuca doktorunkinden daha çok inanıyorum inanmak istiyoruuuummm.

Son düzenleme:

Son düzenleme:
merhaba ben 1981 haziran eşim 1981 kasım doğumlu neolur ben busene hamile kalmak istiyorum neyim olur lütfen cevap birde 2007 doğumlu kızım var doğrumu çıkıyo bilemedim.hesaplayınca benim 2008de kız çıkıyo neolur yardım

bunu daha once bır dergıde okumustum bır cok arkadsımda tutmustu ,bende yaptım erkek cıkıyor ,suan 7 haftalık doktor soyledıgınde yazarım artık cınsıyetını

2.3.4.5. vs. çocuğunun cinsiyetini öğrenmek isteyen bizim tarafta direk anneme koşar ama daha önce çocuk doğurmuş olmak lazım göbek deliğine bakıyor çocuğun göbek deliği erkeği gösteriyosa erkek kızı gösteriyosa kızı oluyo hamile kalınca .
kime ne dediyse birebir oldu.yengem hamileyken oğlunun göbeğine bakıp bak bu çocuğun arkası erkek sen yine erkek doğurucan dedi yengeme doktora gittik kız dedi 6 aya kadar annem hala ısrarla erkek o dedi ve doktor yanılmış oğlu oldu
geçen kadınlar kulubünden tanıştığım bi bayanda hamile 2.ciye 8 haftalıktı hiç ultrasona girme kızının göbeğini çek gönder bana dedim anneme gösterdim baktı kızın göbeğinehımmm bu kızın arkasından gelende kız dedi ve 12.haftada kızı olucağını öğrendi
kendide şok oldu

bn 88 eşim 84 doğumlu. ben 88kasım eşim 84aralık doğumlu. ikimizde 2012dehücrelerimizi yenilemişiz. şimdi cinsiyet nedir 11haftalığım :) merak ediyorum cinsiyetini :)

ayy cok ilginc hic duymamistim cok merak ettim bir kizim var acaba 2.ne olcak :)

selam canım ben yaptım eşimle bana 2014 çıktı ikimizede 14 haftalık hamileyim cinsiyetini çok merak ediyorum .eşim 02 ocak 1986 doğumlu bende 12 nisan 1984 doğumluyum ve hesapladığımda ikimizinde 2014 de yenilenmiş buna göre eşim ocak doğumlu olduğu için o benden önce yenilenmiş oluyo ve bebeğimiz erkekmi olucak demektir bu cevaplarsan çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Ben bugun bütün cinsiyet belirleme yöntemelrini yaptım :) can sıkıntısı ne olursa olsun hayırlısı olsun sağlıklı,güzel,şanslı ve kaderi güzel evlatlar olsun...

Bu yöntemde ben erkek çıktım daha belli değil ama bakalım tutacak mı anneme yaptık iki kız kardeşiz hakketen de tuttu bi kaç kişiye daha yaptık evet tutuyo da taii ne kadar da olsa bilimsel değil önce hayırlısı diyelim

allah rızası için benimkinide hesaplayın ben ocak 15 1986 eşim mart 1986 hamile kalmak istediğim ay 2014 mayıs-haziran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…