Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

canım herkesin dogru çıkıo am sen bilirsin ben öle dedim die erteleme yani..çevrendekilere yap testini ona göre kendin karar ver ama şubat haziran arası iyi çalış....kaydirigubbakcemile3

lütfen benimkinide hesaplayın lütfennnn :) ben 15 ocak 1986....eşim 29 mart 86 hamile kalmayı planladığım ay 2014 mayıs-haziran gibi?nasıl oluyor ikimizinde aynı doğum tarihimiz

kim yok dimi bu hesaplamadan anlamadım ben hiç bir şey lütfen yardımcı olun ya
ben 15 ocak 1986
eşim 29 mart 86
hamile kalmayuı planladığım yıl :2014- mayıs-haziran-temmuz gibi

Merhabalar benim ve esimin kani 2013 yenileniyo ve suan hamileyim 17 subat 1990 benim 20 nisan 1981 esimin.sizce benim bebeğimn cinsiyet i ne olabilir.
?2013 nisan da dogum yaptim kizim oldu

Benim ki tutmadi kizim olmasi gerekiyorken bir oglum var o zaman :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

nasıl hesaplıyorsunuz?

Evet kız görünüyor; teoriye göre kadınların hücreleri 3 yılda bir, erkeklerin hücreleri 4 yılda bir yenileniyormuş... En son kimin hücreleri yenilenmişse cinsiyet onla aynı oluyor yani hesaba göre en son sizin hücreleriniz yenilenmiş ve teori doğruysa bebişiniz kız :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hahahaha valla ben annemle babam üzerinde denedim kardeşlerimiz ve kendi doğum yıllarımıza baktım tutuyor.
ortanca kardeşimde ikiside 1992 de aynı yıl yenilemiş bu sefer aylarına baktım babam nisan annem ekim dogumlu olunca malum kardeşimin kide dogru erkek çıktı yani

arkadaşlar ben şimdi 5 aylık hamileyim bebeğimin cinsiyeti belli değil bende öğrenmek istiyorum.ben 87 eşim 86 acaba bebeğim ne olacak yardım noolur

arkadaşlar ben şimdi 5 aylık hamileyim bebeğimin cinsiyeti belli değil bende öğrenmek istiyorum.ben 87 eşim 86 acaba bebeğim ne olacak yardım noolur

Teoriye göre kız :) bi de 5 aya kadar göstermediyse bence yine büyük ihtimalle kız :) kızlar terbiyeli ve Nazlı oldukları için geç gösteriyorlar cinsiyet geç belli oluyor genelde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar merhabalar ya bende bunu çözemedim bilen varsa yardımcı olurmu
eşim 1987 li
ben 1989 luyum
10+2 günlük hamileyim banada bilenler hesaplarmı :)

Bende tutmadi. Hesapladim, ogluma hamile kaldigim sene en son benim hucrelerim yenilenmis ama oglum oldu iste. Demek ki dogru degil bu hesap.

Merhaba kizlar banada bakabilir misinizzz esim 86 dogumlu bende 89 ve 6+3 hamileyim simdiden tesekkurler eli ayagi duzgun saglikli evlatlarimiz olsn yeter bana herkes ayni yorumu yapio ama bakalim burda ne cikcak :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…